Medal Of Honor-Multiplay

dyhoc.jpg

در این بازی شما میتوانید در قالب 2 گروه نظمامیان ناتو و طالبان(جدیداً به OPFOR تغییر نام دادند) بازی کنید.
بخش مولتی این بازی توسط استدیوی با تجربه دایس ساخته شده است.

نام سربازان کاربرهای سایت:
Kianx
Crystal Vamp
MASOUD
HEAVY BHD
Hootan
Persian0armor
Mulus
MohsenStone
Siavash

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
خب نسخه بتاجدید زدیم از قبلی خیلی نرم تر بود GAMEPLAY به شدت حال کردم نسخه اصلی رو میریم تو کارش

آره خدایی ، به من یکی حتی از BFBC2 هم بیشتر حال داد !
فقط 3 تا اسلحه نیستا لول آپ کنی باز میشه !
1 اسنایپر
1 ماشین گان
1 شاتگان !
من همش میوفتم توی این طالبان کوفتی ! :دی
بد ترین نکته بازی ! چرا نایف نداره !؟ :((

===

من که راحت بازی می کنم ! پرتم نمیشم بیرون ! Ping ـت چنده ساسان !؟

آره خدایی ، به من یکی حتی از BFBC2 هم بیشتر حال داد !
فقط 3 تا اسلحه نیستا لول آپ کنی باز میشه !
1 اسنایپر
1 ماشین گان
1 شاتگان !
من همش میوفتم توی این طالبان کوفتی ! :دی
بد ترین نکته بازی ! چرا نایف نداره !؟ :((

===

من که راحت بازی می کنم ! پرتم نمیشم بیرون ! Ping ـت چنده ساسان !؟

پینگم با گوگل 180 و با یاهو 190 هستش. mw2 رو که همیشه راحت بازی میکردم ولی این مدال هی پرتم میکنه بیرون!

راستی نایفش فکر کنم میدل کلیک باشه :دی

ویرایش: با و پی اون امتحان کردم یخوده تونستم بازی کنم! با محیط و اسلحه هاش خیلی حال کردم!

آخرین ویرایش:
آقا رفتم تو بازی 21 بار کشتم و 32 بار هم مردم! :d
بد نبود! بتل فیلد رو دیدی این هم دیدی!
دقیقا خودشه!
کمی بدتر البته!
پر از باگ! با نارنجک انداز زدم توی صورت یک اجنبی یه آخی کشید فقط! برگش آبکشم کرد! :))

با V پسرم knife میکنه من M24 بهم داد:دی چون بازی رو Pre order کردم با یه Sniper دیگه تو گروه افغانی ها

پر از باگ! با نارنجک انداز زدم توی صورت یک اجنبی یه آخی کشید فقط! برگش آبکشم کرد! :))
به این میگن lag نه باگ

به این میگن lag نه باگ
خوب شد بهم گفتی وگرنه نمیدونستم!
فرق لگ و باگ میدونی چیه؟
لگ لعنی بازی گیر کنه! از یه صحنه بپره یه صحنه دیگه! یا نه! تو از صحنه خیلی عقب تر باشی!
اما باگ یعنی عیب و مشکل! یعنی با نارنجک امداز بزنی توی سرش نمیره طرف! فقط یکم زخمی بشه!

خوب شد بهم گفتی وگرنه نمیدونستم!
فرق لگ و باگ میدونی چیه؟
لگ لعنی بازی گیر کنه! از یه صحنه بپره یه صحنه دیگه! یا نه! تو از صحنه خیلی عقب تر باشی!
اما باگ یعنی عیب و مشکل! یعنی با نارنجک امداز بزنی توی سرش نمیره طرف! فقط یکم زخمی بشه!

نه عزیزم Lag یعنی اینکه عمل شما و کاری که کردی به سرور برسه و سرور عکس العمل نشون بده زمانش زیاد باشه، به خاطر همین یکمی دیر تر می فهمی چی شد !
مثلا 0.3 ثانیه دیرتر !
Bug به این نمیگن که طرف نمیره ، به این میگن که مثلا توی COD 4 وقتی داری Stun Grenade میندازی با تیر میزننت میری تو حالت LAST STAND وقتی Stun Grenade رو پرت کنی FRAG پرت میشه میترکه !
اونی که شما میگی مربوط میشه به Bullet Delay و LAG نه Bug ـه بازی :X
بچه ها کسایی که مشکل پیدا میکنن تو سرور ها به EA بگن بهتر بشه ، واسه خودمون بهتره :دی

چون بازی رو Pre order کردم
چطوری ؟! :دی
منم می خوام ! :))

اینو شما گفتی:
نه عزیزم Lag یعنی اینکه عمل شما و کاری که کردی به سرور برسه و سرور عکس العمل نشون بده زمانش زیاد باشه، به خاطر همین یکمی دیر تر می فهمی چی شد !
مثلا 0.3 ثانیه دیرتر !
اینم من گفتم:
حالا فرقشونو بگو تا بهت جایزه بدم!
.......
Bug به این نمیگن که طرف نمیره ، به این میگن که مثلا توی COD 4 وقتی داری Stun Grenade میندازی با تیر میزننت میری تو حالت LAST STAND وقتی Stun Grenade رو پرت کنی FRAG پرت میشه میترکه !
اونی که شما میگی مربوط میشه به Bullet Delay و LAG نه Bug ـه بازی :X
آها پس این باگ نیست که با نارنجک انداز بزنی توی سرش و نمیره؟ این مربوط میشه به Bullet Delay ؟
با یه تیر کلاش طرف رو میکشی اونوقت با نارنجک توی سرش نمیره؟ خیلی خیلی خیلی جالبه!

اینو شما گفتی:

اینم من گفتم:

.......

آها پس این باگ نیست که با نارنجک انداز بزنی توی سرش و نمیره؟ این مربوط میشه به Bullet Delay ؟
با یه تیر کلاش طرف رو میکشی اونوقت با نارنجک توی سرش نمیره؟ خیلی خیلی خیلی جالبه!

عزیزم بنده همین الان ، با Gl زدم به طرف بعد 1 ثانیه نوشت خود کشی کردی !
شما به این هم میگی باگ حتما ؟!
در کل انقدر تند برخورد کردن نیاز نبود، من نگفتم شما نمی دونی LAG چیه، گفتم مشکل باگ نبوده لگ بوده !
--------
بابا Persona هاتون رو بزارید ادد کنیم

اینو شما گفتی:

اینم من گفتم:

.......

من نمیفهمم منظور شما چیه؟ OK باگ داره. Black Ops خیلی خوبه حالا راضی میشی؟

اینو شما گفتی:

اینم من گفتم:

.......

عجب دلیل برهانی داری پسرم مشااله همچی PRO هم نیستی اینقدر اعتماد به نفس داری BUG یعنی با LAG فرقی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی جالبه من این حرفتو باید بذارم تو امضام شما به قول یکی از دوستان مطالعه کن درست میشه کارت و فرقشو میبینی چیه .
کلا من نسخه بتا اولی اصلا حال نکردم ولی این یکی خیلی بهتر و روون تر بود برای اطلاع هم بگم من هم COD:BO رو PRE ORDER کردم هم MOH طرف داری از چیزی نمیکنم

من نمیفهمم منظور شما چیه؟
مگه عربی گفتم؟
..........
من: BC MASOUD
1 ساعت پیش توی بازی زیر نویس کرد که برای سرور ها مشکل پیش اومده و داریم سعی میکنیم زود درستش کنیم!
درکل بازی خوبی هست.
کاش پینگ خوبی هم داشتیم.
...........
عجب دلیل برهانی داری پسرم مشااله همچی PRO هم نیستی اینقدر اعتماد به نفس داری BUG یعنی با LAG فرقی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی جالبه من این حرفتو باید بذارم تو امضام شما به قول یکی از دوستان مطالعه کن درست میشه کارت و فرقشو میبینی چیه
پروفسور! من کی گفتم فرق نداره؟ اصلا خوندی من چی نوشتم یا همینجوری اومدی پست دادی؟
شما فقط اون جمله رو بگو که من گفتم باگ و لگ فرقی نداره؟
تا 10 دقیقه دیگه پیداش نکنی اون حرف من رو باهات برخورد میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or