Medal Of Honor-Multiplay

dyhoc.jpg

در این بازی شما میتوانید در قالب 2 گروه نظمامیان ناتو و طالبان(جدیداً به OPFOR تغییر نام دادند) بازی کنید.
بخش مولتی این بازی توسط استدیوی با تجربه دایس ساخته شده است.

نام سربازان کاربرهای سایت:
Kianx
Crystal Vamp
MASOUD
HEAVY BHD
Hootan
Persian0armor
Mulus
MohsenStone
Siavash

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: leonk13
من تا ساعت 5 بیدارم!
شماره موبایلتونو بدید اگه راه افتاد sms بدم!
:))

=))=))=))=))=))
الان چک کردم بازم کش اومدم !
فک کنم کلا سر کاری باشه ! >:d< ;;)
نه بی شوخی کی ؟! کی!؟ کو !؟ کیییی !؟ چیییییی !؟
من باز چک میکنیم ، میام خبرش رو بهتون میدیم ! :))

من هر نیم ساعت چکش میکنم!
میگم اصلا سرور هاش کجان الان؟ ییهو 1 میلیون نفر میریزن تو بازی EA هنگ نکنه!؟ :d
فکر نکنم جوابگو باشه! حد اقل اگه p2p بود همدیگرو زود پیدا میکردیم!

من هر نیم ساعت چکش میکنم!
میگم اصلا سرور هاش کجان الان؟ ییهو 1 میلیون نفر میریزن تو بازی EA هنگ نکنه!؟ :d
فکر نکنم جوابگو باشه! حد اقل اگه p2p بود همدیگرو زود پیدا میکردیم!

---
آقا گفتن از ساعت 00:00 ـه روز 4 ـه اکتبر روی Time Zone ـه PDT ( آمریکا) سرور ها باز میشن و به قول خودشون Beta Will Be Live :دی !
یعنی ساعت 10:30 ، 11:00 صبح اینجا !
الکی خودتون رو آزار ندید :))

آقا Persona هاتون رو بدید همدیگرو ادد کنیم !
من که طبق معمول Crystal Vamp
منم BC selon13 :دی

چطوری بازی کردین برای من که تو Connecting ارور میده

آره فعلا سرور هاش قاطی کرده انگار! من فعلا یه نیم ساعت صبر میکنم بعد میرم داخل بازی.

پ.ن: آقا این زبون افغانیا خیلی باحاله =))

منم BC selon13 :دی

آره فعلا سرور هاش قاطی کرده انگار! من فعلا یه نیم ساعت صبر میکنم بعد میرم داخل بازی.

پ.ن: آقا این زبون افغانیا خیلی باحاله =))

دوست من کمی توضیح میدین اصلا اسم من کجاس تو بازی بعد نوشته بود که شما Ea account نیاز دارین من دارم اما کجا باید EA account وارد کنم

دوست من کمی توضیح میدین اصلا اسم من کجاس تو بازی بعد نوشته بود که شما Ea account نیاز دارین من دارم اما کجا باید EA account وارد کنم

وقتی وارد بازی میشید ازتون یوزر یا ایمیلتون + پسوورد رو میخواد. اونا رو وارد کنید و راحت log in کنید. اگه مشکلی پیش اومد خیلی راحت از داخل بازی میتونید با یه ایمیل دیگتون یه اکانت دیگه بسازید.
بعد یا خودش ازتون اسم سربازتون رو میخواد یا وقتی از گزینه سمت چپ منو server browser رو زدید و وارد یه سرور شدید ازتون اسم سرباز رو میخواد که باید یه اسم برای سربازتون وارد کنید. اسم سرباز رو بدید و وارد بازی بشید که فعلا نمیشه و سرور ها قاطیه.

خودش بازی شما رو وارد یکی از تیمای طالبان یا نیتو میکنه و شما یکی از 3 سلاح رو انتخاب میکنید و از بازی لذت میبرید.

تو اون 5 ثانیه که بازی کردم کاملا احساس توی میدان جنگ بودن رو تونستم احساس کنم محیط بازی خیلی عالی درست شده! گیم پلی بازی هم خیلی طبیعی هستش کاملا میتونید حرکت سربازتون رو احساس کنید!

وقتی وارد بازی میشید ازتون یوزر یا ایمیلتون + پسوورد رو میخواد. اونا رو وارد کنید و راحت log in کنید. اگه مشکلی پیش اومد خیلی راحت از داخل بازی میتونید با یه ایمیل دیگتون یه اکانت دیگه بسازید.
بعد یا خودش ازتون اسم سربازتون رو میخواد یا وقتی از گزینه سمت چپ منو server browser رو زدید و وارد یه سرور شدید ازتون اسم سرباز رو میخواد که باید یه اسم برای سربازتون وارد کنید. اسم سرباز رو بدید و وارد بازی بشید که فعلا نمیشه و سرور ها قاطیه.

خودش بازی شما رو وارد یکی از تیمای طالبان یا نیتو میکنه و شما یکی از 3 سلاح رو انتخاب میکنید و از بازی لذت میبرید.

تو اون 5 ثانیه که بازی کردم کاملا احساس توی میدان جنگ بودن رو تونستم احساس کنم محیط بازی خیلی عالی درست شده! گیم پلی بازی هم خیلی طبیعی هستش کاملا میتونید حرکت سربازتون رو احساس کنید!

برای من هیچکدوم نپرسیده یعنی چرا؟ اصلا بازی رو میارم فقط صفحه یConnecting باز میشه

برای من هیچکدوم نپرسیده یعنی چرا؟ اصلا بازی رو میارم فقط صفحه یConnecting باز میشه

:-/
نمیدونم ولی من یکی که هربار وارد بازی میشم ازم ایمیل و پسووردم رو میخواد! بعدش که اینا رو وارد میکنم میره تو کانکشن.
شما یه 2-3 دقیقه ای بزارید توی کانکشن بمونه احتمالا مشکلتون حل میشه.

بچه ها چرا من وارد هر سروری میشم 2-3 ثانیه بعدش پرت میشم بیرون؟ :(

ضمنا این اسنایپره افغانیا عجب صدایی داشت !! :دی جیگر آدم رو حال میاره ! :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or