Medal of Honor: Airborne

منم یه مشکل دارم :دی

وقتی DVD بازی رو میگذارم تو Drive سیستم بعد از خوندن DVD بلافاصله Restart میشه!
به زور image و هزار تا چیز دیگه setup رو اجرا کردم بعد از نصب درایور کارت فیزیک دیگه ستاپ ادامه پیدا نمیکنه :دی

پ.ن:عجب غلطی کردیم هوس medal کردیم ها :دی

یه چیزی گفتی عجیب تا حالا یه همچین موردی ندیده بودم
ببینم میخوای بعد بازی کردن COD 4 حالا که رفتی سراغ medal به محض اینکه بازیو دیدی بیاری بالا:biggrin1: یا اینکه دی وی دی بازیو به چند قسمت مساوی تقسیم کنی :biggrin1:یا اینکه سیستمو بلند کنی بخاطر اینکه آلوده به Medal شده از پنجره بندازی پایین:biggrin1:

به زور image و هزار تا چیز دیگه setup رو اجرا کردم بعد از نصب درایور کارت فیزیک دیگه ستاپ ادامه پیدا نمیکنه :دی

جواتی ببین اگه AGEIA دیگه ای رو سیستمت نصبه پاکش کن درست میشه

یه چیزی گفتی عجیب تا حالا یه همچین موردی ندیده بودم
ببینم میخوای بعد بازی کردن COD 4 حالا که رفتی سراغ medal به محض اینکه بازیو دیدی بیاری بالا:biggrin1: یا اینکه دی وی دی بازیو به چند قسمت مساوی تقسیم کنی :biggrin1:یا اینکه سیستمو بلند کنی بخاطر اینکه آلوده به Medal شده از پنجره بندازی پایین:biggrin1:
توهین به مقدسات؟؟؟ :دی

جواتی ببین اگه AGEIA دیگه ای رو سیستمت نصبه پاکش کن درست میشه
اینکار رو کردم ولی بازم نشد!

دوستان شرمنده تاپیک رو بالا آوردم:
یک مشکل دارم
Medal Of Honor Airborne v 1.3 این ورژن رو دانلود کردم زبانش روسی هست کسی میدونه چطور میشه انگلیسی کرد؟
آیا امکانش هست؟

دوستان شرمنده تاپیک رو بالا آوردم:
یک مشکل دارم
Medal Of Honor Airborne v 1.3 این ورژن رو دانلود کردم زبانش روسی هست کسی میدونه چطور میشه انگلیسی کرد؟
آیا امکانش هست؟
اوه چه خاکی بلند شد از کجا این اومد بالا؟سوالتم شما اینجا نباید مطرح میکردی که مشکلات پیرامون هر بازی برای اینکه صفحه اینطوری بالا نیاد الکی.
نباید جواب بدم اما نمیشه باید نسخه انگلیسی رو دان کنی خودم هم این اشتباه رو کرده بودم.

منم اون موقع که اومده بود مشکل شما رو داشتم! یه ویندوز دیگه نصب کردم! نه دوباره همون وین رو بزنی کلا یه وین جدید بگیر ماله من اینجوری درست شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or