منم یه مشکل دارم![]()
وقتی DVD بازی رو میگذارم تو Drive سیستم بعد از خوندن DVD بلافاصله Restart میشه!
به زور image و هزار تا چیز دیگه setup رو اجرا کردم بعد از نصب درایور کارت فیزیک دیگه ستاپ ادامه پیدا نمیکنه![]()
پ.ن:عجب غلطی کردیم هوس medal کردیم ها![]()
توهین به مقدسات؟؟؟یه چیزی گفتی عجیب تا حالا یه همچین موردی ندیده بودم
ببینم میخوای بعد بازی کردن COD 4 حالا که رفتی سراغ medal به محض اینکه بازیو دیدی بیاری بالا:biggrin1: یا اینکه دی وی دی بازیو به چند قسمت مساوی تقسیم کنی :biggrin1:یا اینکه سیستمو بلند کنی بخاطر اینکه آلوده به Medal شده از پنجره بندازی پایین:biggrin1:
اینکار رو کردم ولی بازم نشد!جواتی ببین اگه AGEIA دیگه ای رو سیستمت نصبه پاکش کن درست میشه
اینجوری که میگی احتمالا از ویندوزهتوهین به مقدسات؟؟؟![]()
اینکار رو کردم ولی بازم نشد!
اوه چه خاکی بلند شد از کجا این اومد بالا؟سوالتم شما اینجا نباید مطرح میکردی که مشکلات پیرامون هر بازی برای اینکه صفحه اینطوری بالا نیاد الکی.دوستان شرمنده تاپیک رو بالا آوردم:
یک مشکل دارم
Medal Of Honor Airborne v 1.3 این ورژن رو دانلود کردم زبانش روسی هست کسی میدونه چطور میشه انگلیسی کرد؟
آیا امکانش هست؟
منم اون موقع که اومده بود مشکل شما رو داشتم! یه ویندوز دیگه نصب کردم! نه دوباره همون وین رو بزنی کلا یه وین جدید بگیر ماله من اینجوری درست شد.منم یه مشکل دارم![]()
وقتی DVD بازی رو میگذارم تو Drive سیستم بعد از خوندن DVD بلافاصله Restart میشه!
به زور image و هزار تا چیز دیگه setup رو اجرا کردم بعد از نصب درایور کارت فیزیک دیگه ستاپ ادامه پیدا نمیکنه![]()
پ.ن:عجب غلطی کردیم هوس medal کردیم ها![]()
پست ماله سال 2008 ه جوابشو گرفته این اقامنم اون موقع که اومده بود مشکل شما رو داشتم! یه ویندوز دیگه نصب کردم! نه دوباره همون وین رو بزنی کلا یه وین جدید بگیر ماله من اینجوری درست شد.

پست ماله سال 2008 ه جوابشو گرفته این اقا![]()
آقا من متعلق به مردمم تارخ و این چیزا حالیم نیس! ما کمک بیهوده می کنیم
کلا گفتم تاپیک بیاد بالا نوستالژی دست بده به ملت