Medal of Honor: Airborne

من دیگه هیچ امیدی ندارم...نه به EA نه به MOH ، کلا...
همون بهتر که EA هم ورشکست بشه بره ور دل Atari بشینه.چون لیاقتش در همین حده.

انگار مثلا اگه MOH:A رو نمیساخت کمپانیش ور شکست میشد یا مردم شاکی میشدن،اینجوری که بیشتر مردم شاکی شدن! برید ببینید تو فرومش چه خبره!!

بعد از 2 سال انتظار یک بازی سرشار از باگ و تکرار مجدد رو تحویل مردم دادن!
یکی از بهترین عامل هایی که MOH رو به قدیم قدیما نزدیک میکرد میتونست موزیک و محیط پردازی اون باشه که متاسفانه نه اینکه بهتر نشد و فقط باعث شد قسمت های قبلی رو هم زیر سوال ببرن!اگه این قسمت ساخته نمیشد خیلی خیلی بهتر میشد وضعیت.

همنیجور که GS هم گفته ، کنترل بازی مشکل داره و بخش سینگل بازی به شدت کوتاهه...
و همینجور گفته مراحل اولیه بازی زیاد جالب نیست و 2 مرحله آخر بازی (فقط) جالب میشه.
ولی از بخش مولتی بازی تعریف کرده.(که البته بدرد خودش میخوره)
و در آخر گفته تمام مشکلاتی که این بازی داره تنها دلیلش اینه که سازنده هاش تجربه لازم رو در زمینه ساخت این بازی نداشتن.

پ.ن: نظر من اینه که، یا کلا باید ساخت moh متوقف بشه!، یا اینکه ea ساخت بازی رو واگذار کنه به استودیو های دیگه ، مثل DreamWorks (که البته این استادیو دیگه بازی نمیسازه) یا هم اینکه بده به 2015 (سازنده MOH :AA نسخه PC) چون فقط این دو استادیو هستن که میتونن بازی رو برگردونن به جای اولش!
راست میگی بخدا.این مسخره بازی ها تا کی به یه گروه بی تجربه دادن که اصلا از سر و ته هیچی سر در نمیارن.حالیشون نیست.EA با نام معتبر MOHبازی کرده به شوخی گرفته.واقعا شرم بر EA باد.

واقعا تاسف خوردم به حال خودم که این همه تو این تاپیک طرفداری moh رو کردم...
بازی کردن moha نه تنها لذت نداره بلکه عذاب آوره :evil: گیم پلی بازی که گند زده... اصلا فکرش رو نمیکردم تو این 2 ساله که منتظرش بودم همچین چیزی بیرون بدن.... از همه بدتر سیستم سیو بازی واقعا تو اعصابه... چکپوینت ها بسیار مزخرف چیده شده اند...آدم عذاب میکشه تا به چکپوینت بعدی برسه

درسته که سیستم Save و Check Point های بازی جالب نیست؛ و درسته که بازی خیلی کوتاهه؛

اما Airborne یکی از بهترین نسخه‌های سری Medal of Honor هست

Gameplay بازی مشکل خاصی نداره که بخواد خرابش کنه. اتفاقا نکات بارزی هم داره که مهمترینش همون پریدن با چتره.

بعد از 2 سال انتظار یک بازی سرشار از باگ و تکرار مجدد رو تحویل مردم دادن!

میشه چنتا از این باگهای بی‌شمار رو رو نام ببرید؟

در ضمن تا حالا توی هیچکدوم از بازیهای جنگ جهانی دوم ندیدم که این امکان رو داشته باشی که توی هر نقطه از Battlefield که میخوای بازی رو شروع کنی
همین پریدن با چتر و اینکه میبینی توی هر نقطه‌ای که فرود میای جنگ با شدت هرچه تمام‌تر در جریانه خودش یه چیز جدیده

توی همه‌ی بازیای قبلی توی این سبک بازی از یه جا شروع می‌شد، یه سری ماموریت انجام می‌شد و بعدشم مرحله تموم میشد

اما Airborne اینجوری نیست و به این میگن تفاوت. حالا من نمیدونم شما چجوری میگی تکرار!

همنیجور که GS هم گفته ، کنترل بازی مشکل داره و بخش سینگل بازی به شدت کوتاهه...

Gamespot نگفته کنترل بازی مشکل داره، و واقعا هم کنترلش مشکلی نداره

اونی که شما میگی احتمالا Hit Detection هست که واقعا هم مشکل داره و بعضی وقتا باید یه خشاب تیر روی دشمن خالی کنی تا بالاخره 2 تاش بهش اثر کنه و بمیره!

و همینجور گفته مراحل اولیه بازی زیاد جالب نیست و 2 مرحله آخر بازی (فقط) جالب میشه.

اولا گفته نیمه‌ی دوم بازی که میشه 3 مرحله نه 2 مرحله
ثانیا 3 مرحله‌ی اول زیادم بد نیستن
فقط در مقایسه با 3 مرحله‌ی دوم سطح پایین‌تری دارن. سطح پایین‌تر یعنی بیشتر خطی هستن و کمتر درگیر کننده. به عبارتی توی 3 مرحله‌ی دوم جنگ به مراتب شدید‌تر و جدی‌تر دنبال میشه

درسته که این بازی در حد Allied Assault‌ نیست، ولی حداقل از اون Pacific Assault مسخره و این نسخه‌های درپیتی که زرت و زرت برای فروش روی PS2 و البته Wii زده شدن به مراتب بهتره

Medal of Honor : Airborne

سلام بر همگی 12,675 کاربر بازی سنتر:cool:

امتیاز از گیم اسپات : 7
نکات خوب: حرکات زیاد- مولتی پلیر آنلاین عالی- مراحل خطی نیستند
نکات بد: نیمه ی اول بازی زیاد جالب نیست- نشانه گیری اسلحه ها سخت است- رخنه های زیادی در بازی وجود دارد.

نمیتوان هنگام بازی کردن یک بازی FPS جنگ جهانی دوم این که بازیهای زیادی در این سبک وجود دارد به فکرتان نرسد.
MOH: Airbone داستانهای زیادی را در خود جای نمیدهد، جنگ جهانی دوم است، نازیها به کشتن و جهان به نجات احتیاج دارد. شما در نیروی هوایی هستید. باید از هواپیماها بیرون بپرید و وظیفه تان را نسبت به نجات بشریت انجام بدهید.
قبل از هر مرحله به شما توضیحات و لیست ماموریتهایتان داده میشود و روی یک جبهه میروید و شما از هواپیما بیرون پریده و کار پلیر شروع میشود. میتوانید هرجای جبهه که خواستید با چتر نجات فرود بیایید اما باید از چشم چشمن دور بمانید. مکانهای مخصوصی جهت فرود در نظر گرفته شده است که از آنجا میتوانید خود را به مکانی امن برسانید.
931482_20070807_embed007.jpg

بعد ازینکه شما به زمین رسیدید باید بازی اصلی که از 6 مرحله مشتق است شروع کنید. شاید 6 مرحله کم به نظر برسد اما هرکدام ساعتی را برای تکامل به خود اختصاص میدهد. به طور نرمال بازی 8 ساعته تمام خواهد شد.
ماموریت های شما در نقشه نقش بسته است و شما میتوانید انتخاب کنید که کدام را انجام دهید.
پاک کردن ساختمانها از دشمن، گرفتن تانکها، کار گذاشتن و منفجر کردن بمبها و کارهای تکراری اینگونه بازیها.

سه مرحله ی اول جالب به نظر نخواهند رسید. اما در لول چهارم به شما آزادی بیشتری داده میشود. میتوانید از رجها بالا رفته و تک تیر اندازها را از بین ببرید، دسته ها و سنگرهای دشمن را نابود کنید، و بعد راه خود را به ساختمانها باز کنید و آنها را پاکسازی کنید.
میتوانید گوشه ای بگیرید و به دشمن چشم بزنید اما آنها بدون نگاه کردن به شما تیر اندازی خواهند کرد. اگر دشمنها زیاد به شما نزدیک شدند شما میتوانید با مشت و لگد هم از خود دفاع کنید
931482_20070824_embed001.jpg

شما میتوانید محل فرود خود را انتخاب کنید اما دور از چشم دشمن و در مناطق امن.

کنترل بازی هم در PC و هم در X360 خوب به نظر میرسد. یک دکمه ی دویدن سریع برای عوض کردن موقعیت سنگر شما بسیار بدردبخور به کار می آید.
همچنین شما میتوانید سنگر گرفته و از سنگر شلیک کنید.

اسلحه های زیادی در بازی وجود دارد که شما امکان آپگرید کردن آنها را دارید.
مثلا بعد از آپگرید کردن پیستول شما میتوانید دوتا از آن را حمل کنید که مهمات بینهایت دارد.
شما میتوانید Health Packهایی را با خود حمل کرده و در صورت لزوم سریع از انها استفاده کنید.

MMOی بازی نیز امکان بازی همزمان 12 نفر در ارتش خودی را داده و پلیرها میتوانند هرکدام وظیفه ای را بپذیرند. مثلا روی سقفها فرود آمده و نقش تک تیر انداز را ایفا کنند.
931482_20070807_embed004.jpg

اسلحه های زیادی ر بازی وجود دارد که امکان اپگرید شدن را دارند.

MOH: AirBorne بازی عالی ای از لحاظ گیم پلی نیست اما نواوریهایی نیز در گیم پلی دارد.
گرافیک بازی در اینترورها عالی به نظر میرسد و در خارج از بازی زیاد زیر سازی و دراو دیستنس خوبی ندارد.گ
سربازهای زیادی طراحی شدند و کمتر دشمنی تکراری در یک منطقه به نظر می آید. بزرگی منطقه یکی از مزیتهای بازی است.

شاید اوایل بازی بیشتر به وقت تلف کردن شبیه باشد، اما دو لول آخر بسیار عالی طراحی شده اند و برای یک بار بازی کردن آنها لذت بخش است.
MMOی در حد سرگرم کننده است.

در هر صورت صورت MOH:Airborne هر چند از بعضی از بازیهای سبک خود بهتر است اما به پای MOH:Allied Assualt در زمان خود نمیرسد.

بله چرا نشه.

میتونید این عکس رو ببینید که یکی از بچه های سایت خودمون در حین بازی عکس گرفته :

http://tinypic.com/view.php?pic=5ywgqjl&s=1

من خودم شخصا چند دفعه در طی بازی از این بدترشو دیدم! که واقا متاسف شدم از اینکه چرا یه همچین بازی که بعد از 2 سال قرار بود بیاد مشکل اینچنینی داره...
البته این باگ مثل اینکه فقط در ورژن PC وجود داره و در نسخه 360 مشکلی به این لحاظ دیده نشده.

چندین بار شده که با Sniper هدف گیری کردم "دقیقا" وسط سینه شخص آلمانی و بهش نخورده و فقط صدای تیر شنیده میشد! (فکر کنم خودتم باهاش برخورد کرده باشی) واقا میره روی اعصاب ادم بدجوریه اصلا...

هوش مصنوعی بازی هم که دیگه از باگ هم وضعیتش بدتره...
یارو ایستاده بود پشت دیوار تیراندازی میکرد اسرار داشت که یارو که مثلا اون ور دیوار ایستاده از شلیک پشت دیوار تلف بشه!!
در ضمن تا حالا توی هیچکدوم از بازیهای جنگ جهانی دوم ندیدم که این امکان رو داشته باشی که توی هر نقطه از Battlefield که میخوای بازی رو شروع کنی
خوب حالا که دیدی دیگه بهزاد نه ؟
توی هر نقطه‌ای که فرود میای جنگ با شدت هرچه تمام‌تر در جریانه خودش یه چیز جدیده
البته اونقدر هم جنگ با شدت تمام نیست که میگی اونقدر هوش مصنوعی مشکل داره که زیاد جالب بنظر نمیرسه اون شدت جنگ.
اما Airborne اینجوری نیست و به این میگن تفاوت. حالا من نمیدونم شما چجوری میگی تکرار!
از خیلی جهات بازی تکراره.درسته یه چند تا انگشت شمار چیزای جدید هم داره ولی اونجوری که باید باشه نیست.مثلا یکیش موزیک بازی که دقیقا اون موزیک های 5 سال قبل AA و Frontline رو کپی پیست کردن تو بازی! :) خوب بنظرت بعد از 5 سال نباید لااقل موسیقی بازی تغییر میکرد؟

یا مثلا همین ماموریت هایی که باید انجام بدی نباید چیز جدیدی توش باشه همش باید بمب گذاری و اینا باشه؟؟؟ اینقدر این بازی بزن در رو شده که اصلا حال نمیده کسی رو بکشی خیلی عادی میری به راه خودت ادامه بدی بدون اینکه ترسی داشته باشی یا دقت کنی.
Gamespot نگفته کنترل بازی مشکل داره، و واقعا هم کنترلش مشکلی نداره
در نسخه 360 هدف گیری یه خورده مشکله و کلا هر دو نسخه همینجور که گفتی باید یه خشاب (بعضی وقت ها دو خشاب) باید خالی کنی و یه نفر بمیره! خوب این فکر کنم شامل کنترل بشه چون توی قسمت های قبلی خود همین اسلحه ها بهترین هدف گیری رو داشتن.
اولا گفته نیمه‌ی دوم بازی که میشه 3 مرحله نه 2 مرحلهثانیا 3 مرحله‌ی اول زیادم بد نیستن
"The single-player campaign doesn't get cooking until the last two levels"
گفته بخش سینگل بازی زیاد خوب از در آب نیومده تا وقتی که برسید به دو مرحله آخر

یعنی دو مرحله آخر دیگه خوبه.

بعد قسمت The Bad نوشته نیمه اول بازی زیاد جالب نیست.
"First half of game isn't very interesting"

ضمنا،منم اصلا نگفتم مراحل اول "بد" هستن!! گفتم زیاد جالب نیستن که همینجور هم هست.
درسته که این بازی در حد Allied Assault‌ نیست، ولی حداقل از اون Pacific Assault مسخره و این نسخه‌های درپیتی که زرت و زرت برای فروش روی PS2 و البته Wii زده شدن به مراتب بهتره
کلا سری MOH با اومدن Rising Sun به گند کشیده شد و بعد از اون هم Pacific Assault که مثلا خواستن با ساختنش اشکلات RS رو جبران کنن که متاسفانه خودش بدتر از همه شد.

Last edited by a moderator:
وقتی که سبک محدود باشه گیم‌پلی محدود میشه، ماموریت‌ها محدود میشن، موزیک محدود میشه و ...

شما بیا شاخ‌ترین بازی WWII رو معرفی کن بعد ببینیم چنتا ماموریت نوآورانه توش داره؟
همش یا باید یه جایی رو منفجر کنی یا مدارک بدزدی یا یه فرمانده رو بکشی ... چون سبک بازی همینه

موزیک هم همینطور ... موزیک بازی‌ای که توی اون سبک ساخته میشه باید حال و هوای WWII رو هم داشته باشه. دیگه انقدر بازی در این زمینه ساخته شده که هرچی موسیقی بوده توشون مصرف شده. موزیک Rap و Rock هم که نمیتونن توش بزارن ... پس مجبورن از همونا حالا به یه خورده تغییرات استفاده کنن

هوش مصنوعیه بازیم بد نیست واقعا. حداقل اگرم هوش 1 سرباز ضعیف باشه بازی اونقدر سخت هست که شما ضعف هوش مصنوعی تک‌تک سربازار رو احساس نکنی. دیگه کافیه 2 ثانیه بین 2 تا دشمن قرار بگیری تا بمیری

اونیم که میگی با Sniper میزنی و طرف نمیمیره همون Hit Detection‌ هست که گفتم. Hit یعنی ضربه که در اینجا منظور همون گلوله‌ایه که شلیک میشه. Detection هم یعنی تشخیص. حالا اینکه میگیم Hit Detection‌ مشکل داره یعنی بازی نمیتونه تشخیص بده که این گلوله به کجای دشمن خورده و این دشمن الان باید بمیره یا زخمی بشه. برای همین بعضی وقتا باید 1 خشاب تیر خالی کنی تا بالاخره 2 تا گلولت Detect‌ بشن و دشمن بمیره.

این موضوع ایراد کنترل نیست. ایراد هدف‌گیری هم نیست. وقتی می‌گیم هدف‌گیری ایراد داره یعنی مثلا شما دشمن رو نشونه گرفتی و شلیک کردی ولی تیرت خورده به تیر چراغ!
ولی روی گیم‌پلی و تا حدودی هم کنترل (همون قسمت هدف‌گیریش) تاثیر می‌زاره

در ضمن اون مشکل باگی هم که عکسشو گذاشتن برای من تا اینجای بازی وجود نداشته. روی PC
هرچند اگرهم وجود داشته باشه مشکلیه که توی خیلی از بازیها مثل FEAR‌ هم وجود داشته.

به هر حال بیشتر بدگویی‌هایی که از این بازی میشه به خاطر اینه که ملت اکثرا با EA مشکل دارن. ولی Airborne واقعا بازی زیاد بدی نیست

MOH:air born میدونست بهترین بازی باشه اگه تو ساختش عجله نمیکردن و ان قدر باگ نداشت!
تفنگ MAUSER تو کدوم مرحلست؟لطفا کمک کنینید دنباله همین تفنگ هستم اگه این یکی رو UPGRADE کنم اچیومنت ازاد میشه

کلا توقع ها همیشه از Medal Of Honor بالا بوده و وقتی فن هاش میبینن این بازی رو به روز داره پسترفت میکنه قاعدتا اینجوریه که باید علاقشون نسبت به این بازی کم بشه.
من که راستش با EA مشکل ندارم چون به اندازه کافی عنوانهای خوب در چند سال اخیر داشته که نمیشه ازشون چشم پوشی کرد ولی واقا این شرکت دیگه داره از عنوانهاش سوءاستفاده میکنه و اصلا انگار حالیش نیست که وارد نسل بعد شده و دیگه نباید یه بازی رو الکی حول حولکی بده بیرون...

EA خودش این سبک (WWII) رو بوجود آورد و خودش هم داره دستی دستی خرابش میکنه و فکر نمیکنم دیگه عنوان بعدی MOH حداقل اون مقدار زیبایی که Airborne داشت رو هم داشته باشه!
اگه یه نگاه به تاریخ این بازی بندازین متوجه حرف من میشین...
پس طرفداری الکی نباید از این بازی بشه چون بهتر از این میتونست باشه و واقا هم اینکه کسی با این بازی و سازندش مشکل نداره فقط داریم عیب هاشو بررسی میکنیم که من هنوزم روی همون حرفهای پست بالایم هستم و مطعمن هم هستم که روی اون حرفها فکر شده و روی باد معده زده نشده.

به اندازه کافی من نبودم توضیح داده شده...ولی این یکی رو کسی نگفته!
پشت یه دیوار خراب شده پناه گرفته بودم... وقتی هدف گیری میکردم و از سنگرم بیرون میومدم...هر چی تیر میزدم به تخته برخورد میکرد...در حالی که کاملا جلوی من باز بود /:)

قضیه کش اومدن جنازه هم تا حالا برای من پیش نیومده...
من حرفم رو در مورد گیم پلی پس میگریم...امروز وقتی چند ساعتی باهاش سرو کله زدم دیدم نه همچین چیز بدی هم نیست بلکه کمی نسبت به PA پیشرفت داشته ;)

ولی من نفهمیدم چه جوری درست فرود بیام....هر دفعه فرود میام با سرو کله کف آسفالتم :biggrin1:

باید space رو بزنی تا پاهاتو بگیری بالا و وقتی نزدیک زمین (یا هر سطحی که میخوای روش فرود بیای) رسیدی کلید s رو بزنی تا پاهات و بزاری روی زمین.
اگر در زمان درست s رو بزنی دقیقا روی پاهات فرود میای

البته یه مقدار سخته و منم زیاد بهش ور نرفتم. کلا 2 بار درست فرود اومدم که 1 بارشم شانسی بود!

باید space رو بزنی تا پاهاتو بگیری بالا و وقتی نزدیک زمین (یا هر سطحی که میخوای روش فرود بیای) رسیدی کلید s رو بزنی تا پاهات و بزاری روی زمین.
اگر در زمان درست s رو بزنی دقیقا روی پاهات فرود میای

البته یه مقدار سخته و منم زیاد بهش ور نرفتم. کلا 2 بار درست فرود اومدم که 1 بارشم شانسی بود!
آخه یه بدبختی داره اگر بین دشمن هات اشتباها فرود بیای (یعنی بخوری زمین) دقیقا 10 تا 12 ثانیه طول میکشه تا بلند بشه... و این امر یعنی فاتحه رو بفرست!
به هر حال ممنون فردا تست میکنم ;)

7300gs یا gt ؟
اگه gs هست به نظر من بیخیال شی بهتره اگه gt هستش فکر کنم تو رزولوشن 768*1024 با تنظیمات low بهت 27 یا 28 فریم بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or