من یه مشکل داشتم مشکلم اینه که مرحله اول بعد از اسلحه انتخاب کردن تو load بازی صحنه سیاه میشه و desktop را نشون میده بعد دوباره سیاه میشه همین طور ادامه پیدا میکنه
مشکل از کجاست
من که خیلی حال کردم.گرافیکش با وجود بعضی نقصهایی که داره خیلی بالاست چون موتورش unreal engine 3 است.gamespot خیلی بی انصافی کرده ولی بعضی حرفهاش هم درسته که مثلا چندان نوآوری جدیدی در این نوع بازیها نداره و یه جورایی تکرار بازیهای جنگ جهانی قبله با گرافیک خیلی بهتر(البته یه نوآوری داره اونم اینه که در هر مرحله باید با چتر بپری پایین.یه چیز عجیبی که هست اینه که اگر مثلا روی سقف یه ساختمون نسبتا بلند بشینی و از روی سقف ساختمون بپری پایین هیچیت نمیشه((مثل شخصیت اول Crysis)فوقش یه ذره جونت کم میشه.).البته همون طور که دیگران گفتند هوش مصنوعی بازی یه کم ایراد داره ولی در کل به نظر من بازیه خیلی خوبیه.دوستان يه سوال اين بازي ارزش خريدن رو داره ؟ بيشتر گرافيك بالا رو ميپسندم تا گيم پلي حالا اين بازي گرافيكش خوبه يا نه ؟
اقا من دیروز یعنی شنبه 17 شهریور ماه دقیقا اولین دی وی دی بود که نمایندگی بخش اون شرکت داشت تست میکرد رو بعد از تست ازش خریدم.
حالا بماند.مرحله 4 این بازی اگه درست گفته بام با چتر از هوایپما میای پایین روز روشن هم هست وسط یه شهر هستی که خراب کردنش.یه جا گیر کردم که فقط یه تانک میمونه با یه صندوق که اینم باز نمیشه چی کار کنم.کمک

فیزیک بازی که ظاهرا انحصاریه :confused:انفجارها خیلی غیر طبیعی است و هم خیلی تو ذوق میزنه
هوش مصنوعی هم خوب کار نشده

و شما باید حتما کارت فیزیک AGEIA داشته باشید تا کیفیت انفجارها بالا باشه.تنها بازی بود تا الان که اول نصب حتما باید اول برنامه AGEIA رو بریزیم تا SETUP اصلی شروع بشه.این بازی تبلیغی است برای کارتهای AGEIA در واقع cellfactor یه بازیه سفارشیه.ولی مدال که برای تبلیغ نساختنش.خير cellfactor هم اينجوری بود حتّا بدتر