Medal of Honor: Airborne

من که فکر نمیکنم بتونه از Cod3 بهتر بشه ولی خب چون خیلی دیرتر از Cod3 میاد و اینکه سازنده ها میتونن رو بازی کار بیشتری بکنن;)
امین جان نظر من هم همینه اینجور که مطالبش رو خوندم خیلی بازیه توپی میشه خدا کنه خیلی سیستم بالایی نخواد

امین جان نظر من هم همینه اینجور که مطالبش رو خوندم خیلی بازیه توپی میشه خدا کنه خیلی سیستم بالایی نخواد
مطمئن باش سیستم بالایی میخواد!
UT3 که کلا موتور سنگینیه مگه اینکه بهینش کنن که بعید میدونم;)
به من چه من که با 360 بازیش میکنم:biggrin1:

شرط ميبندم تا ابد مثل كال نميشه ;)
مثل اینکه هیچکس اینجا مثل من از قدیم الایام مدال باز نبوده.......
اون موقع که ما داشتیم روی ps1 مدال بازی میکردیم این Cod کجا بود!!!!!
ولی مطمئن باشید چون cod 3 تغییر خاصی نداشت ایندفعه مدال Cod رو به زمین میکوبونه.....
چون 3 سال هست که مدال جدید نیومده و روی این سری جدید دارن 1.5 سال کار میکنن

مثل اینکه هیچکس اینجا مثل من از قدیم الایام مدال باز نبوده.......
اون موقع که ما داشتیم روی ps1 مدال بازی میکردیم این Cod کجا بود!!!!!
ولی مطمئن باشید چون cod 3 تغییر خاصی نداشت ایندفعه مدال Cod رو به زمین میکوبونه.....
چون 3 سال هست که مدال جدید نیومده و روی این سری جدید دارن 1.5 سال کار میکنن
جواتی خودمم عشق مدال بودم تو PS1 :) مخصوصا از شماره ی 1 ش !
از شماره ی 2 ش رو PS1 اصلا حال نکردم!
ولی با این حال فکر میکنم این بار هم COD3 بهتر باشه;)

فکر نمیکردم موتورش ue3 باشه ولی یکم تو gamespot.com گشتم
The team at EA LA is using a "heavily modified" version of Unreal Engine 3 to create Airborne, and naturally it's the best-looking entry in the series to date. Aside from the attendant detail increase in geometry and textures and more realistic lighting and particle effects, the team is using a new animation system to bring the game characters to life with far more emotion than in the past. The characters are modeled from real human reference, and the new "e-cap" (think emotion capture) animation system lets the animators articulate each character's face in a lot of specific ways. Based on the impressive concept demo we saw of this system, you can expect to see realistic creases and folds,
به نظر من خیلی بهتر از cod 3 میشه

سلام
سمیر جون من حرف شما رو قبول دارم تایپیک زدن قبل از عرضه بازی بد نیست ولی این که بیایم تو تایپیک خیلی سرسختانه از بازی دفاع کنیم و بگیم از cod بهتره یا بازی رو بکوبیم که از cod بد تره به نظر من کمی غیر منطقیه.
یا علی مدد

حالا خارج از این بحث Cod و مدال اول ببینم این سیستم داغون من بازی رو اجرا میکنه.

لطف می کنین سیستم مورد نیازش رو بنویسین.

ممنون hassan_110 جان
کلا یکی از دلایلی که میگم مدال بهتره دمو هایی که دیدم و موتوری که تو بازی استفاده میشه ue3 و معرفت moh .
cod3 که از اول کلا برای pc بود حالا دیگه برای pc نمیاد
cod3 خیلی بازیه قشنگیه ولی خدا کنه moh امتیازش بیشتر بشه
فکر کنم سیستم مورد نیاز این بازی مثل rainbow six vegas باشه چون اون هم ue3 بود کلا گرافیکش که از vegas بیشتر نیست
به احتمال زیاد با یه کارت 6600 و یه رم 1 gig میشه بازی کرد

cod3 اصلا به نظر من ارزش خريد نداره يعني اين دفعه يه گند كاري بوده چراكه cod2 خيلي جذابتر از 3 بود . moh صددرصد اين دفعه cod را له ميكنه .

سلام
سمیر جون با این کلمه معرفتت در باره cod که خیلی موافقم. خداییش بازی که پلتفورم اصلی اون پی سی بوده و شماره 3 اون اصلا برای پی سی منتشر نشده باید در برابر moh له بشه.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or