Medal of Honor: Airborne

با سلام
امروز می خوام یکم راجع به MEDAL OF HONOR براتون بگم.البته اطلاعات زیادی درمورد این بازی دردست نیست. اول قرار بود هم زمان با Call of Duty3 بیاد که به دلایلی موکول شد به سال 2007 . EA گفت که می خوان موتور بازی رو تغییر بدن و از موتور Unrel Engin 3 که فعلا جزو دو سه موتور مطرح نسل بعد به حساب میاد استفاده کنند، که خب طبیعتا انتقال یک بازی به یک موتور دیگه اونم UN3(موتور بازی SPCوRBS) وقت گیر خواهد بود امیوارم که
بتونیم این بازی رو انجام بدیم و تا حدودی کمبود CoD خونمون رو جبران کنیم ! البته یه دلیل دیگه هم برای این تاخیر EA وجود داره واون اینکه بازیش رو از طوفان CoD دور نگه داره تا به فروشش لطمه ای وارد نشه.
همون طور که همه میدونیند سری مدال از قبل از CoD وجود داشت و یکه تاز بازیهای جنگ جهانی بود ولی با اومدن CoD(دلم خوشه می خوام مدال رو معرفی کنم همش اسم...) اوضاع مدال افتخار بدجوری به هم ریخت ولی حالا EA می خواد با انتقال این بازی معروف به نسل بعد بازیها دوباره رونق سابق رو به اون برگردونه. روند بازی تا حدودی تغییر کرده ،در ابتدای هر مرحله شما از یه هواپیما با چتر میپرین پایین و از همون اول پرش کنترل کاراکتر با شماست و باید علاوه بر فرار از تیر های ضد هوایی ها جای مناسبی برای فرود پیدا کنید که همین باعث جذابیت ،هیجان و نوآوری در این سری میشه. همون طور که گفتم یکی از دلایل دیرتر اومدن بازی بالا بردن گرافیک بازی هست،من خودم یه دمو بسیار بسیار قشنگ از این بازی دیدم که فکر میکنم بیشتر یه دموی از پیش رندر شده باشه تا از خود بازی ولی اگه خود بازی هم اینجوری باشه دیگه CoD تا مدتی حرفی برای گفتن نخواهد داشت !اکشن ها و شلوغ بازیهای این بازی همچنان به قوت خودشون باقین و بهتر هم شدن.در هر حال حالا که دیگه Activision گفته دیگه نسخه ای از // برای PC نمیزنه(آره جون خودش،داره بازار گرمی میکنه) تنها امیدمون به MoH : AIR BORN هست.
هوش مصنوعی سربازهای مدال که معروفه ،حالا قراره از قبل چندین برابر بهتر بشه تا عکس العمل های یاران و دوستانتون حس واقعی در جنگ بودن رو به شما بده.یکم هم درمورد داستانش بگم که درباره یه جوون 20 ساله به نام بوید تراورز است که حاضر میشه به خاطر دریافت 50 دلار بیشتر به ارتش هوایی آمریکا ملحق بشه،بوید جوانی آموزش دیده و ماهر و مسلط به چندین زبان و بسیار شجاع(یه چیزایی تو مایه های رمبو!!) هستش که به لشکر هشتاد و دو نیروی هوایی آمریکا می پیونده .اولین ماموریت بازی هاسکی(Husky) نام داره و زمانش هم جولای 1943 است.جزیره سیسیل دست آلمان هاست و آمریکایی ها میرن تا از چنگشون درش بیارن و شما همراه این گروه میرید تا دوباره تاریخ رو ورق بزنید! در بازی میتونید هر وسیله نقلیه ای رو سوار بشین و دیگه مثل گذشته نیست که تنها در مراحلی خاص سوار جیپ یا تانک میشدین.روند بازی کاملا غیر خطی و آزاد است و راهای زیادی(نه هزار تا ولی چند راه نرفته همیشه پیدا میکنید!) برای تمام کردن هر ماموریت هست. روی چهره سربازها هم حسابی کار شده و شاهد صورت هایی زیبا!! همراه با عکس العمل های جالبی خواهیم بود واز تکنیکی مثل موشن کپچر(انتقال حرکات یه انسانبه موجود کامپیوتر)برای این کار استفاده شده.وای دیگه دستم خسته شد الان حدود 20 خطی با ورد نوشتم بریم یک دست رزیدنت اویل بزنیم تو رگ برگردیم

این تاپیک کلآ 4 صفحه داره که نصفش شده کل کل بین Call Of Duty و Medal Of Honor ! اگه میخواین راجع به MOH:Air Borne چیزی بگین یا بخونین , بیاین توی این تاپیک ولی اگه میخواین کل کل داشته باشین ( اون هم نه هر حرفی , فقط حرفهای با منطق ) خب برین یه تاپیک دیگه بسازین مثلآ به نام COD VS MOH یا هرچیز دیگه ! ( اگه قبلآ ساخته شده هم که بهتر , برین توی همون ادامه بدین. )

آخرین ویرایش:
نکته مثبت: upgrade کردنه هر اصلحه در بازی تا 3 مرحله حتّا grenade
نکته منفی:افته فريم در نسخهpc ،هوشه مصنوعی کمی ظعيف کار شده!
منظورت از افت فریم دقیقا چیه؟من که همچین چیزی مشاهده نکردم
نقطه ضعف اصلی بازی البته برای خود من اینه که فیزیکش انحصاری هستش یعنی بدون کارت فیزیک انفجارها ودودها وسایر افکتهای انفجار بسیار ساده هستند

من این بازی رو تهیه کردم و به نظرم حقش بیشتر از 7ه.فقط قبل از اینکه متوجه بشید لود تموم شده خیلی یهویی وارد محیط جنگ می شید.یکی از مشکلاتی که تو این بازی برای من پیش اومد اینه که موقع دویدن سرگیجه می گیرم:sick:. یه مشکل دیگه ای هم که یکی از دوستان اشاره کرده بودند اینه که وقتی نارنجک کنار دیوار می ترکه هیچ اثری رو دیوار باقی نمیزاره.

به نظر من حداقل باید 8 رو می گرفت انصافا خوب کار کردن فقط هوش مصنوعی تو بعضی صحنه ها چت می زنه !!:cool:
یه نکته جالب بازی هم اینه که تقریبا مرحله رو از هر جا که بخوای می تونی شروع کنی و ترتیب انجام ماموریت ها دست خود بازیبازه .
درضمن بازی با وجود گرافیک خوب و جلوه های بصری واقعا زیبا و مراحل تقریبا بزرگ واقعا روون و خوب اجرا می شه که این موضوع بار دیگر نقاط قوت unreal engine3 رو به رخ می کشه !!

آخرین ویرایش:
من یه مشکل داشتم مشکلم اینه که مرحله اول بعد از اسلحه انتخاب کردن تو load بازی صحنه سیاه میشه و desktop را نشون میده بعد دوباره سیاه میشه همین طور ادامه پیدا میکنه
مشکل از کجاست

راستی این دل می خواد بدونم تو این تایپیک چند نفر طرفدار Call of Duty و چند نفر طرفدار Medal Of Honor هستند ؟ :confused:

- من خودم طرف Call Of Duty هستم ! :gunner:
email : toxic_lugcs@yahoo.com

:evil::evil::evil::evil::evil:

devil-may-cry.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or