Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

کاور اوریجینال بازی با کیفیت بالا خدمت دوستانی که کاور X360 رو می خواستند :

43045627761251333348.jpg

Code:
http://uploadkon.ir/uploads/b65e44d08b8330a5a8c1638a832bb96a.jpg

دوستان یه سوال چگونه میشه از دو سلاح متفاوت هم زمان اسفاده کرد!؟ مثلا تو یه دست وینچستر تو یه دست یوزی؟
خیر!
اون به این خاطر هست که Max جایی نداره وینچستر رو نگه داره و دستش میگیره!
اگر دو تا یوزی ور دارین اسلحه رو میندازه زمین!
ببینید چی ساختن خدایی:دی
کجا یه همچین جزئیاتی میشه پیدا کرد؟!

خیر!
اون به این خاطر هست که Max جایی نداره وینچستر رو نگه داره و دستش میگیره!
اگر دو تا یوزی ور دارین اسلحه رو میندازه زمین!
ببینید چی ساختن خدایی:دی
کجا یه همچین جزئیاتی میشه پیدا کرد؟!
از این سیستمش خیلی خوشم اومد ولی اگه میتونست اسلحه سنگینو مینداخت رو شونه بهتر بود

بابا تهحرفه ای بودنه سیستم اسلحه نگه داشتنش!!!
تازه تو بعضی دمو ها هم اسلحشو یادش میره بر داره که بعدش شما اون اسلحرو ندارین
خیلی باحال ساختن
راکستاره دیگه کمپانی در پیت که نیست

از این سیستمش خیلی خوشم اومد ولی اگه میتونست اسلحه سنگینو مینداخت رو شونه بهتر بود

حالا اینکه خوبه!! اولش که دیدم تفنگ سنگین رو میذاره زیر بقلش و خشاب اون یکی تفنگ رو عوض میکنه رسماً کــــف کردم خدایی!! (به این حالت :-o :d)
ببین چه کرده راک استار :x

چقدر بد آچیومنت میده!
دیسک اول رو تموم کردم هنوز 2 تا آچیومنت رو باز کردم!
تا آخر بازی رو نرمال بری چند تا گیم اسکور میده حدودا؟

تو بازی واسه من تا چپتر 5 بازه ولی دیگه گزینه ی continue نداره. چپتر 6 هم میرم تا اونجایی که میبینه دفتر رودریگو بستست میره از یه راه دیگه وارد بشه قبل از اون اتش گرفتن ساختمان بعدش یه Loading میاد و میره تو منوی اصلی بعد تا اخر چپتر 5 هست و 6 قفل هست
البته یه بار تا اخر دیسک 1 رفتم ولی واسه گذاشتن دیسک 2 خارج شدم و از اون به بعد این جوری شد

بازیش معرکست وقطی اسلو موشن تیر میخوره به سر یارو مغزش میترکه و خون میپاشه هوا>:)

---------- نوشته در 09:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:39 PM ارسال شده بود ----------

برای حل این مشکل اول سیو بازی رو پاک کن بعد برو بازی رو از اول شروع کن اگه درست نشد دیگه از دست من کاری بر نمیاد:-b
تو بازی واسه من تا چپتر 5 بازه ولی دیگه گزینه ی continue نداره. چپتر 6 هم میرم تا اونجایی که میبینه دفتر رودریگو بستست میره از یه راه دیگه وارد بشه قبل از اون اتش گرفتن ساختمان بعدش یه Loading میاد و میره تو منوی اصلی بعد تا اخر چپتر 5 هست و 6 قفل هست
البته یه بار تا اخر دیسک 1 رفتم ولی واسه گذاشتن دیسک 2 خارج شدم و از اون به بعد این جوری شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or