Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

این هم از soundtrack های بازی با کیفیت 128 و حجم 110 مگ (می خواستم تو میدیا فایر آپلود کنم که متاسفانه نمیدونم چرا میدیا فایر مشکل داره و با هیچ بروزری درست نشون داده نمیشه ) :

دستت درد نکنه، فقط آهنگ توی منوی بازی (Max payne Theme) بینشون نبود
(در کل با آهنگسازی بازی حال نکردم، بین آهنگ هاش یکی دوتایی آهنگ خوب بود، ولی انتظارم بیشتر بود)

خوب بالاخره دقایقی پیش موفق شدم تمام Golden Gun ها و Clue ها و Tourist Location ها رو کامل کنم و سر جمع 85G ـه دیگه از این بازی بکـَنم. :دی
دوستان در این موارد سوالی داشتن در خدمتم. تا جایی که ممکن باشه سعی میکنم دقیق راهنمایی کنم. ;)
هدف بعدی کامل کردن Grinds و گرفتن 100G ـه دیگه... :دی

كسی جایی رو می شناسه كه نسخه LT2 بازی رو صد در صد سالم و بدون هيچ مشكلی در اثر آپديت (اجرا نكردن بعضی از بازی ها-پروندن قابليت جيتگ) بفروشه بهم پی ام بده.
شرمنده جای ديگه ای نبود بپرسم چون تو تاپيك های مربوطه كسی نمی دونه.

دستت درد نکنه، فقط آهنگ توی منوی بازی (Max payne Theme) بینشون نبود
(در کل با آهنگسازی بازی حال نکردم، بین آهنگ هاش یکی دوتایی آهنگ خوب بود، ولی انتظارم بیشتر بود)

اون آهنگ خب آهنگ اصلی مکس پین هستش و تو این سری موزیک ها که تازه ساخته شده نیستش.

کلا کچلیش من رو یاد یک سریال بودااا اها breaking hard اگه اشتباه نکنم همون سازنده شیشه ...درست قیافه اونو داره!دی
منم الان پالرمو هستم اما احساس میکنم زود تموم میشه!
بازی خیلی خیلی خوش ساختی هست و تقریبا حس انچارتد رو بهم داد بشتر کاور گیری و شلیک شده!قبلا ها باید هیک میپریدی اسلو موشن میکردی میزدی

سلام من تازه بازی رو گرفتم گذاشتم نصب کردم تو دمو اول که میاد حرف بزنه اون قسمت که میره درو باز کنه یهو یه اروری به اسم DISC authizerd یه هم چین چیزی ظاهر میشه مشکل چیه؟

سلام من تازه بازی رو گرفتم گذاشتم نصب کردم تو دمو اول که میاد حرف بزنه اون قسمت که میره درو باز کنه یهو یه اروری به اسم DISC authizerd یه هم چین چیزی ظاهر میشه مشکل چیه؟

بازی شما برنرمکس نیست بازی رو از رو هارد پاک کنین درست میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or