Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دقیقا بازیهای راک استار خیلی فضای بچه گانه و کارتونیه خیلی زیادی داره و به نسبت ایده های رمدی خیلی ضعیفتر و ایتدائی تره....

الان که شما اسم بازیه GTA اوردی یادم به این افتاد که مجموعه بازیهایی مثل L.A.NOIR یا به قول شما BULLY چقدر فضای انیمیشن و اون حس گرافیکی که بازیکن ازشون داره شبیه به همه....

اگه توجه کردی باشی مثل بازی L.A.NOIR اومده از رنگهای خیلی تند و تیز و جیغ استفاده کرده و براق بودن کیفیت رنگها در کاراکترهای بازی ادمو یاد شخصیتهای بازیه LA.NOIR یا به قول شما BULLY میندازه... کلا سیستم گرافیکی راک استار یه جورایی خیلی به FUN نزدیکتره تا به ساخت یک بازی خیلی جدی و با سابقه ای مثل مکس پین 3....
آره دقیقن، فضاسازی هایی که R* انجام میده هیچ وقت اون سنگینی و اون حالت های مخصوصی که Remedy انجام میده رو نداره. خب این فضاسازی ها هم بد نیست برای بازی هایی مثل GTA یا RDR یا Bully یا امثال اینها ولی برای یک بازی مثل Max Payne که همه مکس رو با اون بارونی معروفش و اون فضای یخ زده نیویورک و اون تم Noir میشناسند. رفتن تو محیط های روشن و شاد خیلی اذیت کننده است.
کنار این شخصیت پردازی مکس هم شدیدن چندین پله سقوط کرده. یه جا دیدم یه لحظه مکس پین به یکی از رفیقاش تقریبن یه چیزی شبیه به جک اینا گفت، یعنی کم مونده مکس بیوفته وسط برقصه برامون :|.

دوستان ول کنین این بحث هارو.برین بازی کنین و خوش باشین.
حداقل اگه مثل قبلیا نیست به چشم یه مکس جدید از راک استار بهش نگاه کنید نه رمدی.
من خودم با آلن ویک عاشق این رمدی شدم.واقعا آلن ویک هنوز که هنوزه برام خیلی دوست داشتنیه.

توجه کردین بیشتر عنوانهای جدیدی که از بازیها منتشر شده یک جورایی عیب و ایراد داره؟

NINJA GAIDEN 3 در ادامه این سری بازیها که صدای همه رو از بابت عیب و ایراداتش در اورد...

RESIDENT EVIL OPERATION RACCON CITY که یک عنوان فرعی بود که نام رزدینت اویل را به یدک میکشید ولی فاجعه ای بیش نبود....

و حالا هم MAX PAYNE 3 که بازم با اینکه بازیه خوبی از اب در اومد ولی هنوزم سر و صدای خیلی از بازیخورها از کمپانیه سازنده وجود داره....

علت چیست؟ و به نظرتون چه اتفاقی داره به سر صنعت نسل جدید حال و حاضر بازیها میاد؟

ایا زمانی خواهد رسید که از تکرار شاهکاری نسل قدیم نا امید بشیم؟

خوب من بازی رو نگرفتم هنوز ایشالا فردا خدمتش میرسیم !
چقدر جو این تاپیک مکس متشنج شده !!!! فکر کردم الان بیام بوی گل و بلبل میاد تو تاپیک ولی ظاهرا تو ذوق خیلی ها زده این مکس ....
من همچنان هایپ تشریف دارم امیدوارم فردا تو ذوق منم نخوره ! به چشم second game of the year بهش نگاه میکردم ........

اینکه اکثر دوستان میگن جو این بازی اصلا با حال و هوای مکس پین 1 و 2 جور نیست برای منم که عاشق فضای سیاه بازی بودم تو ذوق میزنه اما چیزی که هست اینکه قبل از انتشار بازی هم در این مورد زیاد صحبت شده بود و تقریبآ دیگه همه میدونستیم که تم بازی به چه شکله و با علم به این موضوع بازی رو خریدیم پس اینکه میگید تو ذوقمون خورده و اصلا انتظار اینو نداشتم زیادم منطقی نیست هر چی باشه این ای پی ارزش بازی کردن داره

خب رمدی وقتی مکس پین 2 رو ساخت رسمن گفت که کارش با مکس پین تموم شده. داستان رو هم جوری تموم کرد که کشش نده. یعنی اینا حتا وقتی مکس پین 1 رو ساختن هم قصد ادامه نداشتند، آخرین مراحل ساخت بازی گفتن بزار یه روزنه ای بزاریم که اگر بازی با استقبال مواجه شد ادامه بدیم و دیگه نسخه ی دوم تموم شده بود براشون.
بعد برای ساخت الن ویک اون زمان نیاز به یه بودجه داشتن چون هنوز با مایکروسافت قراردادی نبسته بودن و برای کارای ابتدایی نیاز به پول داشتن مجبور شدن آی پی مکس پین رو بفروشند به R* بعد هم شروع کردن به ساخت Alan Wake . . .
البته اینطور نبود.
چون همون مکس پین 2 که رمدی ساخته بود ، آخر کردیتش (تیتراژ) نوشته بود که بازی ادامه داره. به همین خاطر بود که همه بعد از مکس پین 2 بلافاصله منتظر مکس پین 3 بودنبر خلاف بازی ای مثل مافیا. اما خب این داستان ها و خریدن امتیازش و ... 9 سال طول کشید.

دوستان خیلی هم از حرفای ما نا امید نشن منظور این نیست که صرفا بازی خوب نیست نه کلا بازی قشنگی هست ولی خب اون فضاسازیش که با نسخه های قبلی خیلی فرق داره و نوع دوربین و الان که دقت میکنم موسیقیش تنها عوامل ضربه زدن به این بازی بودن در باره داستان هم خیلی نمیشه چیزی گفت چون من هنوز تموم نکردم
در کل بازی خوبیه من الان(6:30صبح) منتظرم برم امتحان بدم و بیام یه دل سیر بازی کنم

شاید اگه مثل نسخه های قبلی این رمدی با راک استار بیشتر از حد همکاری میکرد بازی به اصل خودش برمیگشت...

اگه یادتون باشه توی نسخه های قبلی دو تا لوگوی رمدی و راک استار مشترک با هم در این بازی سهیم هستن.... ولی تو این نسخه راک استار فقط از رمدی کمک گرفته و در ساخت این مجموعه با رمدی سهیم نبوده که این میتونه خیلی سرنوشت بازی رو عوض کنه...

پس شاید یکی از دلایلی که بازی از اصل خودش دور شده اثر گذاری کمتر رمدی به نسبت راک استار بوده....

روی کاور شماره ی 1 علامت R راک استار نبوده پس بگو چرا شماره ی 2 پیشرفت زیادی نداشت همش زیر سر همین راک استار هستش در ضمن به نظر من اسم بازی رو باید
max pane open worldمی ذاشتن
8760d1277506882-max-payne-2-boxed-version-english-max_payne_2-box_front.jpg

آخرین ویرایش:
روی کاور شماره ی 1 علامت R راک استار نبوده پس بگو چرا شماره ی 2 پیشرفت زیادی نداشت همش زیر سر همین راک استار هستش در ضمن به نظر من اسم بازی رو باید
جالبه راکستار که شاید توی همه ی ip هاش چیزی به اسم کم کاری و نداشتن پیشرفت اصلا معنایی نداره الان اینجا به عنوان یه شرکتی که گند میزنه به ip ها و سالی یه دونه بازی تکراری میده و فقط به جای 2 مثلا 3 میزاره ( مثل خیلی از ip های این نسل )
متهمه ! راکستار اینجوری باشه باید در همه ی شرکت های بازیسازی رو تخته کنند ....

داداش یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ انصافا بازی های راک استار رو تا الان بازی کردی؟ شرمنده ها جدی میپرسم.

داداش یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ انصافا بازی های راک استار رو تا الان بازی کردی؟ شرمنده ها جدی میپرسم.

من تقریبا تمام GTA ها و LA.NOAIR و RED DEAD رو بازی کردم مکس پین 1 و2 رو هم بازی کردم راک استار فقط بازی open world خوب می سازه بدرد ساختن بازی هایی مثل مکس نمی خوره مکس رو باید می داد به همون رمدی

چطوری حال میکنی شما ؟! آدم سر درد میگیره هی تصویر 2 تا میشه و نویزی میشه و خط خطی میشه و ... اگه بدونم انگیزه شون از این حرکت چی بوده خیلی خوبه !!
من روانیم:دی
به نظرم این به خاطر نشون دادن حس مست بودن Max هست احتمالا!

یعنی هیچ جوره به مکس پین های قدیمی نمی رسه ؟
لعنت به R* .
9 ساله منتظر مکس بودم حالا که اومده گند زده . فن بوی های راک استار هم جمع کنن برن این جا تاپیک ِ مکسه راک هم توش گند زده میخواین از چیش دفاع کنین ؟!

من تقریبا تمام GTA ها و LA.NOAIR و RED DEAD رو بازی کردم مکس پین 1 و2 رو هم بازی کردم راک استار فقط بازی open world خوب می سازه بدرد ساختن بازی هایی مثل مکس نمی خوره مکس رو باید می داد به همون رمدی
\
کاملا درست میگی بازیای غیر open world راکستار شاهکار نیستن و تخصصش توی ساختن بازیای دیگه اصلا در حد این سبک نیست موتور بازیاشونم برای ساخت بازیای open world خیلی بهتر جواب میده
یه مثالم خوبشم Manhunt 2 که تو سال 2007 عرضه شد و متاش 67 یا نسخه ی اول همین بازی که متای 70 داره
در کل تو بهترین حالت ممکن و با در نظر گرفتن اینکه راکستار شمال یا سن دیگو یعنی سازنده ی gta و RED DEAD هم رو بازی کار نمیکنن تو بهترین حالت ممکن متای بازی بین 85 تا 88 بنظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or