Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان یکی از دوستای من بازی رو گرفته ولی میگه اوایل بازی دستگاه هنگ میکنه. چند تا دیسکم تا الان عوض کرده به نظرتون میتونه از دستگاه باشه؟ من دیکش رو گرفتم واسه منم هنگ کرد.
احتمالا دیسکش burnmax نیست و رو هارد نصب کرده!

این تاپیک هم شده پخش زنده چگونگی خرید این بازی:d
راستی میشه یکی لیست اچیومنت هاشو بگه>:d<
کلا بازی تو اچیو دادن خیلی خسیسه>:)

]
بسی بازیه خوبی ه ه ه ه ه اما من از قیافه max خوشم نیومد اون حس و حال نسخه 1 و 2 رو نداشت فقط همون موزیک ابتدایی بازی رو داره و حس اسپلینتر سل رو بهم داد[/
کسی که بتونه از شاهکار راکستار ایراد بگیره من بهش توصیه میکنم کنسولش رو ببوسه بزاره روی تاقچه !:d
کجاش شبیه اسپلینتر سله !!
کلا بازی تو اچیو دادن خیلی خسیسه
yahoo_19.gif

بازی ای که درجه سختی old school داشته باشه معمولا اینجوری میشه !!

آخرین ویرایش:
دوستان من بازی رو گرفتم دیسک دو رو میاره وقتی story mode رو میزنم میگه دیک یکو بزار بعد که میگذارم open try میده مشکل کجاست دیسک مشکل داره ؟lt3 هم ریختم.خواهشن یکی سریع جواب بده می خوام برم پس بدم؟مرسی

کلآ وقتی هدف از اختراع اسپویلر این بوده که بازش نکنین ، چرا باز میکنین و بعد شاکی هم میشین ؟! :دی برای زیبا کردن پست ها که اسپویلر نمیذارن ! :دی
مثل این می مونه که روی یه سطحی نوشته باشن خطر برق گرفتگی ، بعد بریم بپریم روی اونجا و برق بگیرتمون و شکایت کنیم !!

بابا اگه تابلو رو میزد که با کله میرفتیم تو اسپویلر ولی مینوشت خطر مکس پین زدگی نمیرفتیم با کله.:d

سلام دوستان .
منم امروز بعد از آپديت به lt3 بازيو گرفتم .
بازي عاليه .
يه حس خوبي به آدم دست ميده وقتي با اسلحه ها شليك مي كني .
بازي رو درجه نرمالم چندان ساده نيست .
اچيومنتم به اين سادگيا نميده .
موفق باشيد .

خب من بازی رو تموم کردم فقط میتونم بگم عالییییییییییییییییییییییییییییی بود!

اسپویل

تنها مشکلش این بود که اواخر بازی دیگه مثل اوایل بازی اونقدر حس مکس پین های قدیمی رو به آدم نمیده.(البته از نظر من)

منم الان بازی کردم یه 2 ساعتی خیلی خوب بود،مخصوصا صدا پیشگی کاراکتر اصلی که مو بر تنم راست کرذ!!!!
با تمام این اوصاف و این که از نظر گرافیک و گیم پلی حرف نداشت ولی بازم به نظرم بهتره راک استار بره open world بسازه!!!

خب من بازی رو تموم کردم فقط میتونم بگم عالییییییییییییییییییییییییییییی بود!

اسپویل

تنها مشکلش این بود که اواخر بازی دیگه مثل اوایل بازی اونقدر حس مکس پین های قدیمی رو به آدم نمیده.(البته از نظر من)
اگه بازی چند ساعت گیم پلی داره که شما انقدر زود تموم کردین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or