Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اینجا که نمیشه درمورد بازی چیزی گفت حتی تعداد مراحل به نظرم تاپیک قفل بشه بهتره ، وقتی بچه ها بازیو انجام دادن(1ماه دیگه) باز بشه

اینجا که نمیشه درمورد بازی چیزی گفت حتی تعداد مراحل به نظرم تاپیک قفل بشه بهتره ، وقتی بچه ها بازیو انجام دادن(1ماه دیگه) باز بشه
شما خودت را بذار جای یکی دیگه که به هر دلیلی نمیرسه تا یه مدتی این بازی را انجام بده، از قضای روزگار گذرتون میفته به این تاپیک و تمام لذت بازی ازت گرفته میشه ...
خوبه به نظرت؟

در ضمن قرار نشد چیزی گفته نشه

قرار شد اگه چیزی قراره گفته بشه ( مخصوصا از داستان بازی )، حتما اون را توی اسپویلر بذارن و بالای اسپویلر بنویسن در چه موردی هستش
نه اینکه بیان همینطوری گند بزنن به حس و حال همه و برن ...
به نظر شما درخواست زیادیه؟

الان سوال شما را کسی که بازی کرده میتونه اینطوری جواب بده :

تعداد چپترهای بازی:
X عدد

منم رفتم.بابا یه متن اسپویل از دوست عزیزمون خوندم داره تنو بدنم می لرزه.راستی یکی تو پروفایلم بگه این مکس همون مکسه نسخه ی 1و2 ــه؟

حسین اشتباه کرید.من هر چی اسپویل می بنیم،به جز اسپویل های نوید(اون بار اول دستم می لرزید وقتی خواستم روش کلیک کنم :d) اصلا صفحه رو رد می کنم :d
شما خودت را بذار جای یکی دیگه که به هر دلیلی نمیرسه تا یه مدتی این بازی را انجام بده،
مثه من.باید تا اخر امتحانا صب کنم!

بازی رو زیارت کردم
بسی بازیه خوبی ه ه ه ه ه اما من از قیافه max خوشم نیومد اون حس و حال نسخه 1 و 2 رو نداشت فقط همون موزیک ابتدایی بازی رو داره و حس اسپلینتر سل رو بهم داد

این همون نمونه ای که گفتم.اصلا موندم چی بگم.:|

شما خودت را بذار جای یکی دیگه که به هر دلیلی نمیرسه تا یه مدتی این بازی را انجام بده، از قضای روزگار گذرتون میفته به این تاپیک و تمام لذت بازی ازت گرفته میشه ...
خوبه به نظرت؟

در ضمن قرار نشد چیزی گفته نشه

قرار شد اگه چیزی قراره گفته بشه ( مخصوصا از داستان بازی )، حتما اون را توی اسپویلر بذارن و بالای اسپویلر بنویسن در چه موردی هستش
نه اینکه بیان همینطوری گند بزنن به حس و حال همه و برن ...
به نظر شما درخواست زیادیه؟

الان سوال شما را کسی که بازی کرده میتونه اینطوری جواب بده :

تعداد چپترهای بازی:
X عدد

منظورمو بد گرفتی دوست عزیز
من خودم از کسانی هستم که حالا حالاها بازیو تهیه نمیکنم
منظور منم دقیقا اسپویل بود.بچه ها بیان در مورد بازی صحبت کنن ولی نه دیگه در حد لو دادن همه چیز و به قول شما گند بزنن به حالو روز بچه ها :دی
به نظرم بهتره که به عنوان تاپیک هم این جمله رو اضافه کنی:کسانیکه بازی نکردند داخل نشوند.
بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلآ وقتی هدف از اختراع اسپویلر این بوده که بازش نکنین ، چرا باز میکنین و بعد شاکی هم میشین ؟! :دی برای زیبا کردن پست ها که اسپویلر نمیذارن ! :دی
مثل این می مونه که روی یه سطحی نوشته باشن خطر برق گرفتگی ، بعد بریم بپریم روی اونجا و برق بگیرتمون و شکایت کنیم !!

کاش بالاش بنویسا خطر:d
بچه ها یه چیزایی بگین که تشنه ترمون کنه :d مثه کسی که 3 روزه تو بیابون خداست ،و شما به اندازه در یه بطری آب معدنی بهش اب یخ می دی:d

وای من من الان از پای بازی بلند شدم فقط میتونم بگم عالیه خدایی اگه راک استار بازی نسازه ما یادمون میره بازیه خوب ینی چی:d

در مورد گیم پلی و گرافیک
بازیش از لحلظ گرافیک عالیه و من بر خلاف بقیه با قیافه مکس حال کردم همون چهره پیرتر شده .
گیم پلی به غیر از هوش مصنوعی(من نرمال رو بازی میکنم)که تو این حالت خیلی خوب نیست ولی در کل بازی عالی کار شده تا مرحله 3 که من رفتم.
یه میله که پشتش دیوار بود طرف جلوش وایستاده بود زدم کشتمش لنگاش به میله گیر کرد افتاد اونور میله و بین دیوار و میله خیلی طبیعی گیر کرد که نشون میده خوب رو بازی کار شده

در مورد گیم پلی و گرافیک
بازیش از لحلظ گرافیک عالیه و من بر خلاف بقیه با قیافه مکس حال کردم همون چهره پیرتر شده .
گیم پلی به غیر از هوش مصنوعی(من نرمال رو بازی میکنم)که تو این حالت خیلی خوب نیست ولی در کل بازی عالی کار شده تا مرحله 3 که من رفتم.
یه میله که پشتش دیوار بود طرف جلوش وایستاده بود زدم کشتمش لنگاش به میله گیر کرد افتاد اونور میله و بین دیوار و میله خیلی طبیعی گیر کرد که نشون میده خوب رو بازی کار شده
در مورد difficulty و سختی مراحل :
رو هارد بازی کن اون موقع بیا در مورد هوش مصنوعی صحبت کنیم :d تو مراحل پایانی به قدری بازی سخت میشه که احتمالاً اشک تو چشمت جمع شه :d

aga bebakhshid foroshgah tarafe shariati tajriish jayi in vara bazi naymade? naram toop khone

یک بار دیگه این جوری بنویسی یه اخطار خوشگل از طرف مدیر و ناظما میاد برات

دوستان من الان بازی رو میتونم دان کنم ؟ جایی هست که گذاشته باشه؟ فقط تورنت نباشه.

دوستان یکی از دوستای من بازی رو گرفته ولی میگه اوایل بازی دستگاه هنگ میکنه. چند تا دیسکم تا الان عوض کرده به نظرتون میتونه از دستگاه باشه؟ من دیکش رو گرفتم واسه منم هنگ کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or