Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

نظر من اینه که این آقا میثم رو 2 هفته ای بن کنین تا ما با خیال راحت بتونیم این بازی رو تموم کنیم . به نظر ایشون کرم خواهند ریخت . (الان چرا میخای داستان بازی رو ترول کنی میثم ؟ مگه چیزی از داستان میدونی عزیزم ؟ نکنه 1 ماه قبل یه نسخه واست فرستادن ؟ )
تو این سایت هیچکس به اندازه من طرفدار مکس پین نیست :|، البته بجزء کسائی که یهو از 2008 به بعد عاشق شدن . . .
بعدشم، گفتم شاید به داستان بازی ایراد بگیرم وقتی بازی کنم ببینم مثلن یهو شخصیت داستان G*y بازیش بگیره عوض شه اینا :دی.
نگفتم که ایراد میگیرم!
بعدم مگه قراره هرکس عقایدش رو گفت بن کنند؟ :|؟

تو این سایت هیچکس به اندازه من طرفدار مکس پین نیست :|، البته بجزء کسائی که یهو از 2008 به بعد عاشق شدن . . .
هی یادش به خیر.ادم بغضش می گیره یاد نسخه ی 1 می افته...چه غمی داشت تو چهرش مکس تو نسخه یک...اینجا هم داره؟

هی یادش به خیر.ادم بغضش می گیره یاد نسخه ی 1 می افته...چه غمی داشت تو چهرش مکس تو نسخه یک...اینجا هم داره؟

دیگه از تریلر ها چهرش که معلومه;)
به نظرم یه حس انتقام عجیب و عصبی داره:-/
هر چی که هست مارو عاشق خودش کرده
چه مودار چه کچل:d
ای خدا چرا صبح نمیشه برم بخرمش؟

بازی رو زیارت کردم
بسی بازیه خوبی ه ه ه ه ه اما من از قیافه max خوشم نیومد اون حس و حال نسخه 1 و 2 رو نداشت فقط همون موزیک ابتدایی بازی رو داره و حس اسپلینتر سل رو بهم داد

نمیدونم چرا اصلا با نسخه یک ارتباط نگرفتم!
ولی نسخه دو واقعا برام زندگی بود.
هر کاری میکنم امشب نمیگذره تا فردا برم بگیرمش:دی
---------------------------------
دوستان من یه چیزو میخوام بدونم هر کی بازی کرده تو اسپویلر بگه!
بازی به اندازه تریلر هاش گرافیک داره یا اون ها نسخه PC بود؟!

نسخه ی دومم رو یبار دیگه هفته ی پیش تموم کردم
و الان کاملا آماده ی بازیم هر چند میدونم که نباید امید واهی داشت که اون حس تنهایی مکس و روایت خاص داستان رو تو این بازیم دید چون کلا سبک دن هاوسر و سم لیک خیلی متفاوته اما خوب مشخصه تو بقیه ی موارد مثل بازیای دیگه ی راکستار افسانه ای با شاهکار طرفیم و انتظار تا فردا واقعا سخته

توی نسخه ی اول که همش لبخند رو لباش بود :d
تا قبل از"رویای امریکایی"هرکی از شرکت ac گرفته می دونه عشقش دوبرابره:dنه دیگه شوخی نکن هنوز گریه هاش یادم نرفته.به خصوص یه جا بود می افتاد زمین زاری می کرد:d

اینجور که میبینم همه منتظرن فردا صبح حمله کنن برای خرید :d>:d<
به به . من خودم نفر اول سپاهتونم :>
ایشالا فردا این موقع بازیو تموم کردیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or