Max Payne 3 : Remedy فوق العادست

.Evanescence.

کاربر سایت
یکی از اعضای remedy یعنی Oskar Hakkinen با شرکت Rock Star ملاقاتی داشته و شاهده بازی Max payne بود.
max-payne-3.jpg

او گفت : "Max Payne فوق العادست.هنگام بازی کردن MP3 ما بسیار هیجان زده و خوشحال بودیم و با اینکه ما خسته شده بودیم ولی این خستگی بسیار برای ما لذت بخش بود.
Rock star بازی بد نمیسازه پس مطمئن باشید این بازی خیلی خوب از آب درمیاد.بازی هایی که تحت عنوان Remedy عرضه می شوند، کیفیت عالی دارند.پس بدونین هر بازی هم که تحت عنوان Rockstar عرضه میشه بازی هاش کیفیت عالی و فوق العاده ای داره.اگر به ما اعتماد دارید پس حتما به Rockstar هم اعتماد کنید.
این خیلی خوبه که بخشی از روند ساخت بازی باشیم ولی نمی خواهیم مورد توجه عموم قرار بگیریم.ما چیزی که از این بازی دیدیم مطمئنا یک شاهکار خواهد شد.
سومین قسمت از این سری از سوی RockStar Vancouver در ماه March برای ps3 ،Xbox360 و Pc عرضه خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
یعنی از روی تریلرها شخصیت پردازی بازی رو هم میشه ارزیابی کرد ؟! حالا چه ربطی به محیط داره ؟ تورو خدا انقدر ایراد های بنی اسرائیلی نگیرید:d

یعنی رنگ بندی جزو شخیصت پردازی حساب میشه ؟ :|

رنگ های استفاده شده در یک بازی خیلی موثر هست , فکر نکنم چیزی باشه که اصلا قابل بحث باشه یا حتی کسی بخواد بهش اشاره کنه :|

یکی از ایراداتی که منتقد ها از مکس پین های کلاسیک گرفتن همین جو Noire زیادش بود, تنوع مراحل و لوکیشن ها خیلی میتونه کمک کنه به بازی و بازخورد منتقدین, خود من بشدت استقبال میکنم بخصوص بعد از دیدن آخرین نمایش بازی که هولناک بود :دی !

در کل In R* We Trust .

یعنی رنگ بندی جزو شخیصت پردازی حساب میشه ؟ :|

رنگ های استفاده شده در یک بازی خیلی موثر هست , فکر نکنم چیزی باشه که اصلا قابل بحث باشه یا حتی کسی بخواد بهش اشاره کنه :|
شما هویت مکس پین رو به رنگ بندی محیط ربط دادی منم به همین خاطر پرسیدم. تا اینجایی هم که دارم میبینم رنگ پردازی بازی کاملا در خدمت جو و اتمسفر Noire بازی بوده و هست. Rockstar تا الان هر بازی ای که ساخته نشون داده اساس و ریشه ی یه بازی رو حفظ میکنه و در عین حال عناصر جدید بهش اضافه میکنه. برای اینکه یه بازی Noire باشه، نیازی نیست حتما توی شب و نیویورک زمستانی جریان داشته باشه ...

مطمئنا بازی یکی از بهترین های 2012 خواهد شد
دوستانی هم که دارم لد میگن از بازی اوین کسایی هستن که بازی میکنن از بازی لذت میبرن ولی بعد میاد ایتجا بازم میگن اینجور بود فلان بود

2 شماره قبلی بازی مکس پین در سال 2001 و2003 اومده بود با توجه به بازده زمانی در اون سال ها و پیشرفت گیم پلی و خیلی چیزها استخوان بندی بازی در اون سال عالی بود منظور من اینه که تمام مراحل در شب و در نیو یورک مشکلی نداشت ولی امروز اگه همین دوستانی که میگن بازی باید در شب و نیو یورک باشه وقتی بازی اومد همین دوستان میگن بازی اصلا تنوع نداشت و خسته کننده بود و این که شما دوستان در تریلر آخری دیدید که بازی در شب و در نیو یورک هم انجام میشه واقعا مسخره هستش که شخصیتی مثل مکس پین بعد از اون همه بلایی که سرش اومده خصوصا از لحاظ فیزیکی چاق نشه و تغییر نکنه مصرف مواد مخدر هم البته بعضی از مواد ها باعث چاق شدن فرد میشه . درسته که رنگ بندی به جو بازی و فضای بازی کمک میکنه که بازی رو شاد یا غمگین جلوه بده ولی روایت بازی و صحبت ها و حالات و حرکات فرد و موسیقی هم و حتی یک غروب در منطقه آمریکای جنوبی که قسمت هایی از بازی در اآمریکای جنوبی هستش کمک میکنه که بازی غمگین باشه من هم اینو بگم اولش مثل خیلی از دوستان شک و تردید داشتم که بازی خوب از آب در میاد یا نه حتی با این که راکستار سازنده بازی بود و لی با دیدن تریلر آخری بازی نظر شخصی من اینه که با یک مکس پین اصیل و از هر لحاظ کامل روبرو خواهیم بود .

مطمئنن امسال ROCKSTAR بیشترین سود رو از بازی میگیره چون با توجه به بازی هایی که قراره منتشر کنه دیگه...
یکی جی تی ای که از الان همه میگن بهترین بازی سال 2012 یکی هم مکس پین که من و هرکس دیگه کلی باهاش خاطره داره
و همین که راک اسنار منتشرش میکنه باعث میشه کلی فروش کنه
و کلی هم راک استار به جیب بزنه
امسال سال راک استار هست ببینید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or