Max Payne 3 : Remedy فوق العادست

.Evanescence.

کاربر سایت
یکی از اعضای remedy یعنی Oskar Hakkinen با شرکت Rock Star ملاقاتی داشته و شاهده بازی Max payne بود.
max-payne-3.jpg

او گفت : "Max Payne فوق العادست.هنگام بازی کردن MP3 ما بسیار هیجان زده و خوشحال بودیم و با اینکه ما خسته شده بودیم ولی این خستگی بسیار برای ما لذت بخش بود.
Rock star بازی بد نمیسازه پس مطمئن باشید این بازی خیلی خوب از آب درمیاد.بازی هایی که تحت عنوان Remedy عرضه می شوند، کیفیت عالی دارند.پس بدونین هر بازی هم که تحت عنوان Rockstar عرضه میشه بازی هاش کیفیت عالی و فوق العاده ای داره.اگر به ما اعتماد دارید پس حتما به Rockstar هم اعتماد کنید.
این خیلی خوبه که بخشی از روند ساخت بازی باشیم ولی نمی خواهیم مورد توجه عموم قرار بگیریم.ما چیزی که از این بازی دیدیم مطمئنا یک شاهکار خواهد شد.
سومین قسمت از این سری از سوی RockStar Vancouver در ماه March برای ps3 ،Xbox360 و Pc عرضه خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:

خدا وکیلی پست منو رو خوندی..؟ جان من خوندی..؟

من گفتم نمایش اولش اینجوری بود و بعد اومدن کلی بازی رو تغییر دادن تا جواب طرفداران رو بدن و این تاخیر سه ساله هم به خاطر این تغییرات هست

خدایی remedy بازی خودشون رو هم تعریف کردن هم تا آخرش رو خودشون ساختن نتونست غلطی کنه
باور کن هر بازی که ازش تعریف هم کنه من برای اون بازی میترسم /:)

ای راکستار جون الهی یوبی سافت قربونت بشه:dهمه شرکتای بازیسازی دارن توجهشون رو رو پی سی افزایش میدن اونوقت این یوبی اشغال میاد گیم کنسل میکنه خاک بر سرش با اون بازیهای اشغالش. کاش راکستار این رد دد رو هم واسه پی سی میزد.مطمئنا این نسخش مکس میترکونه

من کاری ندارم که داره از خودش تعریف میکنه ، هندونه میزاره زیر بغل و این حرفا ..
اما امیدوارم همینطور که میگن باشه ، چون یکی از امید های من واسه ادامه زندگی مکس پین ـه :|

بازی سوم شخصه و من که سوم شخص رو به همه چی ترجیح میدم دیگه عالیه
مخصوصا که دیگه از مکس پین دو بدتر نمیشه
میدونی که منظورم در مقایسه با یکشه

مکس پین اگه چیز تازه ای برای عرضه نداشته باشه چیزی به جز یک عنوان تکراری نخواهد بود .

کیفیت بازی هم با توجه به عرضه اون در سال 2012 باید عالی باشه اگه کم کاری نکنن .

من هم خیلی خاطره دارم که الان این یادمه که آخر مکس پین 2 اینقدر به خاطر تموم شدنش گریه کردم که نگو!ولی خوب من به گیم پلی اهمیت میدم که امیدوارم مثل 1و2 عالی باشه!احساس خوبی نسبت به شماره ی 3 دارم!(البته به جز قیافه ی مکس چون مکس باید شیک و باحال باشه)
خدایی remedy بازی خودشون رو هم تعریف کردن هم تا آخرش رو خودشون ساختن نتونست غلطی کنه
باور کن هر بازی که ازش تعریف هم کنه من برای اون بازی میترسم /:)
=))
بترس بترس لولو......

نکته منفی که وجود داره اینکه به هیچ وجه هویت مکس پین حس نمیشه , مخصوصا رنگ بندی ها که خیلی شاد و شنگول می زنن :d
یعنی از روی تریلرها شخصیت پردازی بازی رو هم میشه ارزیابی کرد ؟! حالا چه ربطی به محیط داره ؟ تورو خدا انقدر ایراد های بنی اسرائیلی نگیرید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or