Max Payne 3 : Remedy فوق العادست

.Evanescence.

کاربر سایت
یکی از اعضای remedy یعنی Oskar Hakkinen با شرکت Rock Star ملاقاتی داشته و شاهده بازی Max payne بود.
max-payne-3.jpg

او گفت : "Max Payne فوق العادست.هنگام بازی کردن MP3 ما بسیار هیجان زده و خوشحال بودیم و با اینکه ما خسته شده بودیم ولی این خستگی بسیار برای ما لذت بخش بود.
Rock star بازی بد نمیسازه پس مطمئن باشید این بازی خیلی خوب از آب درمیاد.بازی هایی که تحت عنوان Remedy عرضه می شوند، کیفیت عالی دارند.پس بدونین هر بازی هم که تحت عنوان Rockstar عرضه میشه بازی هاش کیفیت عالی و فوق العاده ای داره.اگر به ما اعتماد دارید پس حتما به Rockstar هم اعتماد کنید.
این خیلی خوبه که بخشی از روند ساخت بازی باشیم ولی نمی خواهیم مورد توجه عموم قرار بگیریم.ما چیزی که از این بازی دیدیم مطمئنا یک شاهکار خواهد شد.
سومین قسمت از این سری از سوی RockStar Vancouver در ماه March برای ps3 ،Xbox360 و Pc عرضه خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
عجب!!! تازگیا شرکتا دارن از همدیگه تعریف میکنن!!! اول اگر یادتون باشه naughty dog از epic تعریف کرد و حالا هم این.
ولی EA و ACTIVISION............

اینکه رمدی تعریف می کنه خیلی خوبه.
فرض رو میذاریم بر این که چیزی هم بین رمدی و راکستار رد و بدل نشده و واقعا بازی زیباست که البته به نظر می رسه همینطوره اما ........

اما مسئله اصلی اینه که مکس پین 3 مولفه های مکس پین واقعی رو تداره یا حداقل کم داره.
ای کاش حداقل کسی مثل سام لیک بازی رو میدید و ازش تعریف می کرد تا حداقل به داستان بازی امیدوار می شدیم.

چیزی که برام جالبه اینه که کمتر از دو ماه دیگه بازی میاد و هنوز داستان کاملی از بازی منتشر نشده و همش یه چیزی گفته میشه که مکس رفته به برزیل و بادیگارد شده و ...

چیز دیگه ای که عذابم میده باکس شات بازیه. امیدوارم که عوض شه اما بعید می دونم . شما باکس شات بازی رو با مکس پین 1 و 2 مقایسه کنید تا ببینید من چی میگم.

با اینکه میتونم الان بگم مزخرفه . . .
ولی ترجیح میدم صبر کنم بازی عرضه بشه، بازی رو بگیرم، بازی کنم و بعد نظر قطعی ام رو بگم.

راکستار بد نمیسازه قبول ولی این مکس پین نیست هرچی که هست یک بازی خوب و خوش ساخت و احتمالا با فروش خوب ولی چیزی که هست از اصالت مکس پین چیزی به ارث نبرده انگار و متاسفانه من ترجیح میدم بهش مکس پین نگم چون شباهتی ندارهرم
پ.ن:برید سراغ AW2 چیکار به کار مکس پین دارید آخه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or