Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
مشکلش اینه که زورکی اومدن برزیل. همین بازی اگه توی نیویورک بود توی محیط تاریک نه نیاز به این افکت مسخره بود نه نیاز به هر مدل افکت دیگه ای . نویسندهای بازی کارشون رو تا اینجایی که من رفتم خیلی خوب انجام دادن طوری که از یه داستان مزخرف و کلیشه ای تونستن یه همچین چیزی در بیارن ولی با رنگ بندی محیط کلا در تضاده.
راستی اولین بازیی هست که واقعا DX 11 یه تفاوتی با DX های قبلی داره
یه ویدئوی مقایسه:
Max Payne 3 - Graphic Comparison DX11 vs DX9 - YouTube
من دیدم ولی فرق آنچنانی نداره یعنی 11 نباشه هم چیزی رو از دست نمیدیم در کل 11 اونقدری که بازیا رو سنگین میکنه تو کیفیت گرافیک بازیا تاثیر نداره

من دیدم ولی فرق آنچنانی نداره یعنی 11 نباشه هم چیزی رو از دست نمیدیم در کل 11 اونقدری که بازیا رو سنگین میکنه تو کیفیت گرافیک بازیا تاثیر نداره

نه اتفاقا این دفه خیلی فرق داره
توی DX11 یه سری افکت هست که تکسچر ها و کله محیط رو شفاش تر میکنه . یا تسلیشن خیلی واضح توی یه سری از مراحل کف زمین معلومه .حالا نمیگم در حد نسل قبل و بعده ولی نسبت به بقیه بازی هایی که ادعا می کنن خیلی واضح تر تفاوتاش و از همه مهم تر فریمش هست که عالیه. من عین آب خوردن با یه 6870 دارم 60 فریم میگیرم. غیر از AA همه آپشن ها تا آخر رفته بالا

یه سوال دیگه برام پیش اومده.
من هنوز درست و حسابی متوجه نشدم این خط بولت تایم چه جوری پر میشه ؟
آخه تو شماره 2 با کشتن دشمن ها پر می شد اما اینجا ظاهرا این جوری نیست.

بدون حالت بولت تایم بکش ، توی حالت عادی بکشی اون نوار پر می شه;)

بهترین راه برای پر کردنش اینه که تو حالت کاور تیراندازی کور بکنی و بعد منتظر بمونی که اونا بهت تیراندازی کنن هر چقدر بیشتر تیر بزنن بیشتر خط پر میشه.

در کل بازی خوبی بود
اون بخش arcade حتما برید که مدلای مکس 1 و 2 رو امتحان کنید
اینم عکسه جالبی بود گفتم بزارم
lol-the-hangover-max-payne-3-25378298-500-400.jpg

من که اون مدل های قدیمی رو دیدم ناراحت شدم ، خیلی بد درستشون کردن:(
اصلا زشت درست کردن!!:|

من که اون مدل های قدیمی رو دیدم ناراحت شدم ، خیلی بد درستشون کردن:(
اصلا زشت درست کردن!!:|
بد نه وحشتناک.
نمیدونم چرا این شکلی درستشون کردن چشای مال mp1 که اصلا معلوم نیست مال mp2 هم که خیلی برجسته ساختن و مشکلات زیادی داره کلا در هر دو مورد اجزای صورت با هم هماهنگ نیست.

بد نه وحشتناک.
نمیدونم چرا این شکلی درستشون کردن چشای مال mp1 که اصلا معلوم نیست مال mp2 هم که خیلی برجسته ساختن و مشکلات زیادی داره کلا در هر دو مورد اجزای صورت با هم هماهنگ نیست.

آره ، واقعا زشته ، شبیه قیافه گوریل می مونن ، پیش خودشون نمی گن ما که داریم برای اینا پول اضافی هم می گیریم حداقل درست و حسابی بسازیمشون؟:(

تنها چیزی که واقعا ناراحتم کرد همین بود:(

یه چیزی رو می خوام اینجا مطرح کنم.

من آشناییم با بازی مکس پین کاملا اتفاقی بود.
یادمه تازه کامپیوتر خریده بودم و پسر خاله ام هم همینطور. یه بار رفته بودیم خونه اونها که برادرم یه مقدار با کامپیوتر اونها بازی کرده بود، بازی SWAT 3 ، بعد که اومدیم خونه کلی ناراحتی کرده بود که من هم این بازی رو می خوام.
بابام بهم پول داد تا برم بخرم. فرداش رفتم تو خیابون ستارخان و اون پاساژهای حول و حوش فلکه صادقیه که بازی رو پیدا نکردم و یه فروشنده بازی مکس پین رو بهم داد و گفت این رو بگیر. خیلی خوبه و ازش تعریف می کنند.
من نگاه به جلد بازی کردم و خیلی خوشم نیومد اما گرفتم و آوردم خونه و نصبش کردم.
چون بلد نبودم بازی کنم و تا اون موقع به غیر از فیفا 2000 و یه فیفای دیگه چیزی بازی نکرده بودم، به جای اینکه New Game رو بزنم رفتم تو قسمت آموزشی بازی و رفتم جلو دیدم که گیر کردم و هیچ راهی هم وجود نداره که از اونجا بیام بیرون.
بازی رو گذاشتم کنار.(یادمه اون موقع کارت گرافیک TNT 2 داشتم که 32 مگ هم بود)
یه رفیقی داشتم اون موقع که خدای گرافیک و کامپیوتر بود. اون موقع اون با دوستاش یه مجله گرافیکی دیجیتال طراحی کرده بودند در مورد بازی های کامپوتری که روی دیسکت ارائه می کردند. اولین دیسک رو به من داد و وقتی حرف از بازی مکس پین به میون اومد گفت که این بازی رو داری؟ اگه بازی نمی کنی بیار برام تا من بازی کنم و من هم این کار رو کردم.
رفتم خونه و دیسک رو نگاه کردم و تازه اونجا با بازی و عظمتش آشنا شدم.
بعد یه مدت سی دی رو ازش گرفتم و بازی رو شروع کردم. باور کردنی نبود. هر جور خصوصیت زیبایی تو این بازی بود. برام شد بهترین بازی و بهترین خاطره از یک بازی.

گذشت تا یک سال بعد اعلام شد که شماره دو رو دارند می سازند.
یادمه سال بعدش خونمون رو عوض کرده بودیم و من یه مدت به اینترنت دسترسی نداشتم. تا اینکه اولین باری که به اینترنت وصل شدم اولین کاری که کردم گرفتن آمار بازی بود که دیدم دقیقا یکی دو هفته است اگه اشتباه نکنم که اومده و رفتم و سریع گرفتمش و بازی کردم.
باز هم اون خاطرات زیبا تکرار شد و این بار مونا هم وجود داشت و گرافیک بهتر. هر چند که بعضی از مراحل یه مقدار کسل کننده بود.

من و برادرهام عاشق این بازی بودیم. حتی برادر کوچیکم به خاطر مکس پین رفته بود و کت چرمی بلند به شکل کت مکس پین خریده بود.

اما جمله بازی ادامه دارد در انتهای تیتراژ مکس پین 2 باعث شد که 9 سال به انتظار بشینیم تا این شماره بیاد. برادرهام دیگه اون خاطرات خوش رو فراموش کردند اما این 9 سال در زمینه بازی های کامپیوتری شده بود یه جور انتظار برای اتمام این غیبت کبری.

حالا دیگه بازی اومده و من دارم بازی می کنم. الان چپتر 7 هستم و مکس هم کچل شده و رفته تو روز و خبری از کت چرمی و تاریکی و داستان عاشقانه و هوای برفی و بارانی و مونا و ... نیست اما ...

اما به نظر من این ها باعث نشده که بازی بازی دیگه ای بشه.
من حرف دوستانی که مخالف بازی هستند و ازش بد می گند رو قبول ندارم. بازی تا چپتر 6 کاملا با خصوصیات مکس پین های قبلی سازگاری داره و به اصول بازی پایبند بوده. تغییراتی هم که ایجاد شده، همگی به بازی کمک کرده تا از تکرار جلوگیری بشه. تغییراتی مثل کات سین ها که با اینکه دیگه کمیک نیستند اما بریده بریده و به شکل کمیک در میان. یا سیستم سلامتی، یا مرحله آتش سوزی و یا چیز های دیگه.
چپتر 7 هم که دیگه مکس پین به شکل هرکول در میاد هم کاملا در راستای داستان بازیه و این رو می طلبه.

باید ادامه بدم تا ببینم در ادامه چطوره اما واقعا تا الان شاهد ادامه ای خوب از بازی بودم هر چند خاطرات خیلی خوب مکس پین های قبلی تکرار نشدنیه. البته جا داشت که این تغییرات گسترده مرحله به مرحله پیش می رفت و یه دفعه شاهدش نبودیم اما باز هم رعایت اصول بازی باعث شده تا تغییری که باعث افول بازی ای مثل اسپلینترسل کانویکشن بشه رو تو این بازی شاهد نباشیم.

کاملاً باهات موافقم.اوایل این حس رو نداشتم...ولی الان بار دوم هست که دارم با درجه سختی هارد می رم و تازه دارم مکس و می فهمم!

بعد از چند روز بالاخره بازی رو با حوصله تمام کردم واقعا فوق العاده بود از همه نظر
شاید به جرات می تونم بگم تا الان بزرگترین بازی عمرم و حتی مطمئنا بهترین و مورد انتظارتریین بازی برای تمام گیمرهاست به خصوص در سال 2012
کسائی که از بازی خرده میگیرن مطمئن باشن که راکستار با توجه به شرایط بازی بعد از 9 سال بایستی این تغییرات رو انجام میداد, شک نکنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or