Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
سلام علیکم...

در پست های اخیر دو تا بحث مطرح شد :

1-چرا اطلاعاتی از بازی نمیدن؟؟
اصلا این سیاست کاری *R است...مکس پین جای خودش، شما از جی تی آی 5 خبری دارید ؟؟؟
قبل از انتشار سوپر گیم RDR ،شما اطلاعات خاصی از این بازی داشتید ؟؟؟ اینا به کنار، از بازی مهم L.A noire کسی خبری داره ؟؟؟

*R یه مرام خاصی داره...باریهاشو تو بوق و کرنا نمیکنه....(یه نکته جالب هم اینه که *R نمایشگاه E3 2010 رو تحریم کرد وهیچ کدام از بازیهاشو نیاورد....)به زبان عامیانه، لاتن !!! (همین باعث شده عاشق *R بشم)

2-به رعایت نشدن فضای بازی در قسمت جدید اعتراض کردن...
با توجه به توضیحات بالا اصلا سوال غلطه...هنوز چیزی از بازی درنیومده...
بعدش شعبه ونکوور کم شرکتی نیست...از بازیهای bully و midnight club که بگذریم، یه بازی داره به نام پینگ پونگ...خیلی جالبه، حتی بازی ایی به این سادگی رو *R طوری ساخته که اصلا تصورش رو نمیکنید...

هیچ شک نکنید ریمیدی از دیدن مکس پین 3 حسرت خواهد خورد !!!

یه سوال همیشه برام پیش میاد....چرا شرکتی که تمام بازی هاش طراز اوله اینقدر مخالف داره...(انسان های موفق همیشه دشمن دارن)

این بازی نشان خواهد داد *R چقدر با بقیه فاصله داره...

جملات قرمز ایول دارن !
بقیه جملات ماشاللا:))

سلام علیکم...

قبل از انتشار سوپر گیم RDR ،شما اطلاعات خاصی از این بازی داشتید ؟؟؟ اینا به کنار، از بازی مهم L.A noire کسی خبری داره ؟؟؟
*R یه مرام خاصی داره...باریهاشو تو بوق و کرنا نمیکنه....(یه نکته جالب هم اینه که *R نمایشگاه E3 2010 رو تحریم کرد وهیچ کدام از بازیهاشو نیاورد....)به زبان عامیانه، لاتن !!! (همین باعث شده عاشق *R بشم)

بعدش شعبه ونکوور کم شرکتی نیست...از بازیهای bully و midnight club که بگذریم، یه بازی داره به نام پینگ پونگ...خیلی جالبه، حتی بازی ایی به این سادگی رو *R طوری ساخته که اصلا تصورش رو نمیکنید...

یه سوال همیشه برام پیش میاد....چرا شرکتی که تمام بازی هاش طراز اوله اینقدر مخالف داره...(انسان های موفق همیشه دشمن دارن)

این بازی نشان خواهد داد *R چقدر با بقیه فاصله داره...

شعبه ونکوور که سهله همه شعبه های راک استار هم جمع بشن عمرا بتونن چیزی در حد مکس پین بسازن...

راک استار واقعا شرکت خوبی هستش... ولی مکس پین 1 و 2 بازی هایی بودن که از هر نظری هنوزم بی نظیر هستن... اگه شرکتی بتونه واقعا مکس پین بسازه اون شرکت فقط رمدی هستش...

شعبه ونکوور که سهله همه شعبه های راک استار هم جمع بشن عمرا بتونن چیزی در حد مکس پین بسازن...

راک استار واقعا شرکت خوبی هستش... ولی مکس پین 1 و 2 بازی هایی بودن که از هر نظری هنوزم بی نظیر هستن... اگه شرکتی بتونه واقعا مکس پین بسازه اون شرکت فقط رمدی هستش...
والا این Remedy چسبیده با این Alan Wake مگه ولش میکنه. من که امید ندارم Remedy بیاد سراغ مکس.
هر وقت دلم میگیره آهنگی که توی منوی بازی پخش میشد رو گوش میدم. واقعا چه آهنگ بینطیری هست، بخصوص اون ویولونش که منو داغون میکنه.

تو چند پست اخير چه جملات حماسه اي و حكيمانه اي شنيديم( ديديم:d)
اين remedy سرش شلوغه ظاهراً. ولي من به مكس اميد دارم.
اي كاش يه تريلر ازش بدن .مرديم از بي خبري:p

تو چند پست اخير چه جملات حماسه اي و حكيمانه اي شنيديم( ديديم:d)
اين remedy سرش شلوغه ظاهراً. ولي من به مكس اميد دارم.
اي كاش يه تريلر ازش بدن .مرديم از بي خبري:p
فعلا که این Rockstart خودش توش مونده که داره با بازی چیکار میکنه.
من یکی به شخصه وقتی دیدم قیافه مکس شده عین سام ماهیگیر (Sam Fisher):d اینقدر اعصابم ریخت بهم که دو هفته پیش مکس پین 2 رو دوباره نصب کردم و دوباره تمومش کردم.
فقط اگه مکس پین 3 اومد و Rockstar بازیرو گند زد (که احتمالش خیلی ضعیفه) همه زندگیمو میفروشم تا بلیط رفتن به ونکور رو گیر بیارم بعد میرم در این Rockstart گل میگیرم.:d

R* تو کجا گیر کرده که این دومیش باشه؟!/:)
تا یه خبر و پیش نمایش و تریلر حسابی از بازی نیاد نمیشه اظهار نظر کرد. فقط باید صبر کرد. R* کار خودش رو بلده و خرابش نمیکنه...;)

R* تو کجا گیر کرده که این دومیش باشه؟!/:)
تا یه خبر و پیش نمایش و تریلر حسابی از بازی نیاد نمیشه اظهار نظر کرد. فقط باید صبر کرد. R* کار خودش رو بلده و خرابش نمیکنه...;)

به خاطر جمله ی قرمز ات یه اعتبار حرومت کردم !

خوب اومدی !

ببینید ...
ما میگیم اصلا R* غول ، ولی ما مکس پینی میخوایم در سبک بازی های Remedy ! ! !
کسانی که Alan Wake رو بازی کردن میدونن که جو محیطی بازی دقیقا مثل Max Payne بود !
من یکی که به شخصه خیلی کیف کردم !

ولی راک استار هم بازی مزخرف از زیر دستش در نمیره !
امیدوارم که همچنان نره !!!

تو یه وبلاگی یه نقد اساسی از RDR کرده بود جناب امیرحسین خان که نشان از برخی ضعف های در عمق راک استار داشت ! واقعا هم بهش حق دادم !

وقتی ملت با مکس پین 2 حال کردن به خاطر گرافیک اش نبود ، بلکه به خاطر این بود که Remedy هیچ جای اعتراضی باقی نذاشته بود !!!!

داستان فوق فوق العاده ! صداگذاری و موزیک های بی نظیر تر از بی نظیر ، گرافیکی فوق العاده ، گیم پلی زیباتر ، :x:x:x

به هر حال به راک استار ایمان داریم و امیدواریم خاطره ی ما رو با مکس پین های قبلی به گند نکشه با این مکس پین خسته و خشمگین و کچل و ریش دار و زیر پیرهنی اش :d

• Like
Reactions: leonk13
مکس پین یه شاهکار در ضمینه بازی های کامپیوتریه یه چیزی تو مایه های پدر خوانده تو سینماست!! واقعا ادامه دادن این شاهکار یه دل شیر میخواد که R* داره!!! امیدوارم مثل فیلمش گند نخوره به هرچی خاطره خوبی که با مکس داشتیم با اون بیدار شدیم زندگی کردیم و خوابیدیم امیدوارم اسطوره با قدرت هر چه تمام تر برگرده:
ما منتظرتم مکس.....

سلام علیکم...

قسمت اول صحبت هات که اصلا جای بحث نداره، چون هر شرکتی سیاست خاص خودشو داره. ولی یه سوالی هست،کدوم یکی از بازی های بالا که شما مثال زدید 3 سال تاخیر خورد ؟
آره خوب حسرت خواهد خورد که کاش Alan Wake هم میداد Rockstar.

من نمیدونم که چجوریه شما راجع به یه شرکت به قول خودتون صحبت می کنید بعد نتیجه ی اخلاقی رو از انسان ها میگیرید !!!
اگه سوالتون رو منطقی مطرح کنید دیگه همیشه براتون سوال نخواهد بود.
اما ادامش ،عزیز ما الافیم سر اطلاعاتی که منتشر نشده بحث کنیم ؟ یا به عبارتی خود زنی کنیم ؟ اکسارو شما نمی بینی ؟ چهره مکس ؟ حتی لوگوی جدید مکس داد میزنه خداحافظ مکس کلاسیک ! شما می گی بازی تو سائوپاولو نیست یعنی ؟ مکس پین مو داره ؟
جواب این سوالارو بدونیم بد نیست.
من یکی به شخصه وقتی دیدم قیافه مکس شده عین سام ماهیگیر (Sam Fisher):d اینقدر اعصابم ریخت بهم که دو هفته پیش مکس پین 2 رو دوباره نصب کردم و دوباره تمومش کردم.
فقط اگه مکس پین 3 اومد و Rockstar بازیرو گند زد (که احتمالش خیلی ضعیفه) همه زندگیمو میفروشم تا بلیط رفتن به ونکور رو گیر بیارم بعد میرم در این Rockstart گل میگیرم.:d
وحید جان راستشو بخوای من اصلا کلا موضع شما رو تو این 6 صفحه از تاپیک متوجه نشدم !
اما اون 2 کلمه ی که قرمز کردم داشت به ارزش افتادن درس متون اسلامی در جلسه ی اول تموم می شد که ما داشتیم با دقت به حرفای استاد گوش می دادیم!!! و با دوستم و از طریق موبایل و وایرلس دانشگاه در بازیسنتر تاپیک می خوندیم.
پسر سام ماهیگیر ؟؟؟؟؟!!! تو با خودت چی فکر کردی ؟ 20 دقیقه داشتیم به این یه اسم می خندیدیم در حالی که کل کلاس سکوت مطلق بود. دیگه خودت شرایطو در نظر بگیر....

آخرین ویرایش:
وحید جان راستشو بخوای من اصلا کلا موضع شما رو تو این 6 صفحه از تاپیک متوجه نشدم !
اما اون 2 کلمه ی که قرمز کردم داشت به ارزش افتادن درس متون اسلامی در جلسه ی اول تموم می شد که ما داشتیم با دقت به حرفای استاد گوش می دادیم!!! و با دوستم و از طریق موبایل و وایرلس دانشگاه در بازیسنتر تاپیک می خوندیم.
پسر سام ماهیگیر ؟؟؟؟؟!!! تو با خودت چی فکر کردی ؟ 20 دقیقه داشتیم به این یه اسم می خندیدیم در حالی که کل کلاس سکوت مطلق بود. دیگه خودت شرایطو در نظر بگیر....
البته Rockstart رو غیر عمد نوشتم حواسم نبود.
ولی خب راست میگم این مکس قیافش شده عین این سام ماهیگیر (Sam Fisher):d
نظر نهایی من در رابطه با مکس پین 3 این هست:
بازی موفق میشه ولی بیشتر خریدارهای بازی گیمرهای جدید هستن نه اون فنهای قدیمیه مکس پین.
چون مکس پین 3 کلا جوش نسبت به 1 و 2ــش تغییر کرده.
من بشخصه وقتی بازی اومد میخرمش ولی با یه دید کاملا متفاوت. یعنی ذهنیاتم رو از مکس پین 1 و 2 میزارم کنار و بعد با این مکس پین جدید (پسر عموی سام ماهیگیر):d یه جورایی کنار میام.:d:d

حداقل يه عكسي چيزي ميزاشتن و ما رو از بي خبري در ميووردن.
آخرين عكسي كه ازش دادن و من يادمه همون آدم كچله عضلاني بود كه اصلاً منو اميدوار نكرد.=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or