طبق اعلام راکستار مکس پین 3 از ماه مارس تاخیر خورده و در ماه می(ماه سنتی راکستار که در دو سال گذشته red dead and L.A.Noir را در این ماه عرضه کرده)منتقل شده است.طبق اعلام شرکت این تاخیر برای ایجاد بهترین تجربه ی ممکن از بازی بوده است
اپدیت:تاریخ های جدید تایید شدن:15 می در آمریکای شمالی و 18 می اروپا برای PS3 و x360
29 می نسخه ی PC
میایی فقط یه چیزی گفته باشی اره ؟ این بازی از March of 2009 تا February 8 سال 2011 یه کله داره تاخیزه میخوره ( از فوریه به این ور هم باز هم تاخیر خورد ) . بعد میشه بپرسم این چیرو نشون میده ؟ نشون نمیده این بازی هم سرنوشت Duke رو میخواد داشته باشه ! تجربه ثابت کرده بازی که این همه وفقه برای به وجود بیاد معلومه چی میشه اخرش. در ضمن بازی بهتره نقل قول میکین درست بخونی متن رو ، من کی تو حرفمم گفتم بازی گند شده ؟! بازی کردی مگه ؟
فدای سرت فرهادجون . تاخیر خورد که خورد . چیزی که اصلا مهم نیست و تاثیری تو روند زندگی ما نداره عقب و جلو شدن تاریخ ی بازیه . اومد بازی می کنیم نیومد که هیچ .
این تاخیر 100 درصد به جنبه اقتصادی ربط داره نه بالا بردن کیفیت. چون ماه می تابستون شروع میشه و فروش بازی بالاتر میره. راکستار هم تجربه خیلی خوبی داره از این ماه.
گوره باباش سگ تو ضرر ما كه ايي همه صبر كرديم اينم روش.......
هر غلطي ميخواد بكنه فقط جي تي اي رو همين امسال بده تا من نرفتم خدمت كه ديگه خيلي داره دير ميشه.........)x:d
من همینطور یه نگاهی به متن خبر تو سایت راک استار انداختم :
RockStar اعلام کرد نسخه کنسولی(Xbox360 و PS3) بازی Max Payne 3 امسال در 15 May در آمریکا و 18 May در انگلستان عرضه میشود همچنین نسخه PC در تاریخ 29 May در آمریکا عرضه میشود.این بازی قرار بود در ماه March عرضه شود اما RockStar امروز با این خبر تاخیری بر تاریخ انتشار بازی زد.
اگر نگاهی به تاریخ انتشار بازیهای دیگر Rockstar بندازیم اکثر آنها از جمله L.A.Noire و Red Dead در ماه May عرضه شده اند.
RockStar در کنار اعلام این خبر در مورد Max Payne 3 چنین گفت:
"داستان بازی یک تراژدی است مکس پس از مرگ همسر و فرزندش زخمی دارد و نمیتواند آنها را فراموش کند و برای فراموش کردن زمانی طولانی لازم دارد.او معتاد به مشروبات الکلی شده و به پیشنهاد دوستش به سائوپائولو برزیل رفته و وظیفه محافظت از خانواده ثروتمند Rodrigo Branco را دارد. مکس در تلاش برای فرار از اتفاقات گذشته است اما در مقابل خود حوادث پیچده ای میبند و در شهری ناآشنا , نا امیدانه به دنبال حقیقت و مبارزه برای یافتن راهی برای خروح است."
"تیر اندازی بسیار دقیق و Bullet Time نیز در بازی پیشرفت هایی کرده است.با ادغام حرکات طبیعی در سیستم کاراکتر رفتار و حرکت کاراکتر به واقعیت بسیار نزدیک شده.و در کنار داستانی تیره و پیچیده بازیی بدون مشکل بسیار دقیق و یک تجربه عالی سینمایی را ارائه میدهد.
علاوه بر بخش تک نفره بخش چند نفره نیز احساس سینمایی با حرکات اهسته در زمان(Bullet Time) را ارائه میدهد.بر اساس داستان! و حفظ عناصر اصلی گیم پلی در بخش چند نفره این بخش نیز مانند بخش تک نفره فوق العاده خواهد بود."
در هفته ها و ماه های اینده ویدئوها بیشتری از طراحی و فن آوری های بازی منتشر میشود.
این تاخیر 100 درصد به جنبه اقتصادی ربط داره نه بالا بردن کیفیت. چون ماه می تابستون شروع میشه و فروش بازی بالاتر میره. راکستار هم تجربه خیلی خوبی داره از این ماه.
من همین امروز داشتم فکر می کردم چرا بازی ای که قراره حدود 50 روز دیگه بیاد ، جز دو تا تریلر و یه تعداد عکس که اون هم همشون دارن چند تا مرحله محدود رو نشون می دن ، چیز دیگه ای منتشر نشده ؟
که یه دفعه دیدم تاخیر خورده.
گند بزننشون. نمی دونم آخرش عمرمون قد می ده که مکس پین 3 رو بازی کنیم یا نه ؟؟؟!!!
بدترین خبریه که تو این چند وقته شنیدم لعنت بر راکستار حسابی خودمو واسه عید داشتم آماده میکردم لعنت به راکستار که من یکیو حسابی ناامید کرد واقعا چقدر دیگه باید صبر کنیم تا بازی مورد علاقمونو ببینیم چند سال بس نیست ما بخوایم مکس بازی کنیم باید چی کار کنیم تازه داشتم دوباره نسخه های یک و دو رو بازی میکردم و حسابی واسه نسخه ی سوم آماده میشدم GTA V ام که پرید