max payne 3 تاخیر خورد!

franticfixer

کاربر سایت
طبق اعلام راکستار مکس پین 3 از ماه مارس تاخیر خورده و در ماه می(ماه سنتی راکستار که در دو سال گذشته red dead and L.A.Noir را در این ماه عرضه کرده)منتقل شده است.طبق اعلام شرکت این تاخیر برای ایجاد بهترین تجربه ی ممکن از بازی بوده است

اپدیت:تاریخ های جدید تایید شدن:15 می در آمریکای شمالی و 18 می اروپا برای PS3 و x360
29 می نسخه ی PC

منبع:
mp3-4.jpg

Last edited by a moderator:
هرچند تاخیرهای بازی داره زیاد میشه ولی همچنان به بازی امیدوارم :دی
تریلرهای جدید بیش از حد امدوارترم کرد :دی
تنها مشکل من با این تاخیر اینه که احتمالا باعث میشه GTA V بره برای سال بعد .

تاخیر خورد که خورد فدای سر xbox م :-s
من یه حدس می زنم این تاخیر بخاطر رکورد فرووش بازی در ماه باشه که با >:) mass effect 3 :d نمی تونه مقابله کنه انداختن عقب تر

آخرین ویرایش:

15 می در آمریکای شمالی و 18 می اروپا برای PS3 و x360
29 می نسخه ی PC
حالا از تاخیر که بگذریم نکته جالب این هست که نسخه pcرا دیرتر از بقیه نسخه ها باز دارند میدن خدایش اخه یکی نیست بگه مثلا 10 روز اینور اونور چه فرقی تو فروش و از این جور چیزها می کنه !!

حالا از تاخیر که بگذریم نکته جالب این هست که نسخه pcرا دیرتر از بقیه نسخه ها باز دارند میدن خدایش اخه یکی نیست بگه مثلا 10 روز اینور اونور چه فرقی تو فروش و از این جور چیزها می کنه !!

آخه میدونی چجوریه؟ شاید نسخه ی pc بهتره. اول کنسولی رو میدن تا اون کسی که کنسول داره بخره بعد که پشیمون شد یه بار دیگه بره pc شو بخره.:d

اگه GTA V تاخیر بخوره 2013 خود راکستار میفرستم هوا :|
تنها دلیلی که عرضه مکس پین 3 داشته تو می و این تاحیر فروش بیشتر تو ماه می که تعطیلات آمریکا شروع میشه(فیلم ها تابستان هم میاند/) و اینا بوده از اونور رقابت با ME3 از بین میره جفتشون با خیال راحت فروش می کنند :d
از یک طرف هم خوب شد یکدفعه بازی زیاد می شد برای عید من هنوز نصف بازی هایی که خریدم تموم نکردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or