max payne 3 تاخیر خورد!

franticfixer

کاربر سایت
طبق اعلام راکستار مکس پین 3 از ماه مارس تاخیر خورده و در ماه می(ماه سنتی راکستار که در دو سال گذشته red dead and L.A.Noir را در این ماه عرضه کرده)منتقل شده است.طبق اعلام شرکت این تاخیر برای ایجاد بهترین تجربه ی ممکن از بازی بوده است

اپدیت:تاریخ های جدید تایید شدن:15 می در آمریکای شمالی و 18 می اروپا برای PS3 و x360
29 می نسخه ی PC

منبع:
mp3-4.jpg

Last edited by a moderator:
:arrowd:
نوشته شده توسط SomeOne:
این Ubisoft دوباره تصمیم گرفته گیمرها رو بازی بده با این مسخره بازی‌هاش. حالم رو به هم میزنه این کمپانی. :-&
;))
جای Ubisoft رو با *R عوض کنین، میشه کامنت من.:دی

همون بهتر تأخیر خورد! البته به درو از انتظار هم نبود! بازی‌هایی مثل Mass Effect 3، Silent Hill DP، Operation Raccon City و ... تا مدت‌ها سرگرممون میکنه.

آخرین ویرایش:
میایی فقط یه چیزی گفته باشی اره ؟
3 دقیقه ست دارم فک میکنم چطور جوابت رو بدم که بهت توهین نشه!. درهرحال. این بازی میاد و دوبرابر Skyrim یا RDR موفقتر عمل میکنه و اون وقته که قیمت سولاخ موش تو بازیسنتر میکشه بالا.
Mark My Words ;).

3 دقیقه ست دارم فک میکنم چطور جوابت رو بدم که بهت توهین نشه!. درهرحال. این بازی میاد و دوبرابر Skyrim یا RDR موفقتر عمل میکنه و اون وقته که قیمت سولاخ موش تو بازیسنتر میکشه بالا.
Mark My Words ;).

یه ربع دارم فکر میکنم رو چه حساب فکر کردی بهت توهین کردم! در کل من نه MP3 باز هستم و نه تا حالا RDR رو رفتم. به هیچ عنوان هم مهم نیست برام این بازی متاش، فروشش نسبت به RDR و بازیهای مشابه و غیر مشابهش چقدر بیشتر و یا کمتر میشه . در مورد Skyrim هم

See u soon bro .;)

Mark My Words ;).

اصلا با این پستتون بسی حال کردم. دوستان اگر یادتون باشه چند وقت پیش تو یه تاپیک دیگه منم همین حرف رو زدم:d البته نه دقیقا همین:d

میگم خوبه که همون روزی که قراره بازی بیاد خرید می کنین ( تو ایران حداقل ) و پیش خریدی ، مثل فروش بلیط های مسابقه ها از چند ماه قبلش نیست .

نظر منم اینه جنبه مالی داره .

//

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or