Max Payne 3 به صورت رسمي تاييد شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

5yccig.jpg

شركت Rockstar Games امروز به طور رسمي بازي Max Payne 3 را براي PC , X360 , PS3 تاييد كرد. اين بازي در Rockstar Vancouver ساخته و در زمستان 2009 عرضه خواهد شد.
..............
Max Payne 3 داستان يك پليس بازنشته را روايت مي كنه كه در دنيايي پر از فساد و تباهي و خشونت زندگي مي كنه. Sam Houser در مورد بازي مي گويد:" ما بخشي ديگر از زندگي مكس را با اين بازي شروع كرديم. اين مكس كسي هست كه تا به حال نديده ايد.سنش بالاتر رفته و بيزار تر از هميشه از دنيا و بدگمان تر از هر زماني ديگر...

Sam Houser در اخر مي گويد :" اين شماره از المان هاي كلاسيك بيشتري استفاده مي كند و با اكشن جذاب خود كاري مي كند كه طرفدارن عاشق بازي شوند. همچنين داستان مكس حالا به جهت ديگري حركت كرده است. ما شاهد نزول وي بعد از حوادث Max Payne 2 و اخرين شانس وي براي رستگاري هستيم. مكس بعد از ترك NYPD و شهر نيويورك وضعش از هميشه بدتر شده است. همه به وي خيانت كرده اند و راه زيادي را تا خانه در پيش دارد. مكس حالا در يك شهر پر از خشونت و خون ريزي اسير شده است"
سايت رسمي بازي

آخرین ویرایش:
کسری جان ممنون
عیدی خوبی بود...
برخلاف نظرات دوستان که البته همشون محترم هستن من فکر کنم قسمت سوم حتی از قسمت ها قبلی جالب تر هم بشه...

کسی هنوز شماره ی 2 رو داره که این اسکین رو امتحان کنه؟
من الان شماره دوم رو نصب دارم روی سیستمم این XNview رو هم دانلود کردم و نصب کردم حالا چه جوری باید این اسکین رو وارد بازی کنم.؟

من الان شماره دوم رو نصب دارم روی سیستمم این XNview رو هم دانلود کردم و نصب کردم حالا چه جوری باید این اسکین رو وارد بازی کنم.؟
سلام.
فایلهای آرشیو بازی با پسوند RAS رو با --->این برنامه اکسترکت کنید.
اسکینها یادمه توی MP2_data.ras بود. یکی از سه اسکین کاراکتر (یادمه یکیش مرتب بود، یکیش نیمه مرتب، یکیش خونی مالی) رو با این عوض کنید.
پسوند اسکینها و تکسچرها DDS هست که با XN View باز میشه. با همون XN View اسکین رو باز کنید، و با همین نرم افزار اسکینی که فریدون گذاشته جاش بذارید. بعد، وقتی که اسکین تغییر کرد، دوباره با RAS Master که لینکش رو بالا گذاشتم، MP2_Data.ras رو ریپک کنید.
شرمنده اگر یکم بد توضیح دادم. >اینجا رو خیلی وقت قبل نوشتم اون زمان بیشتر یادم بوده تا الان اگر کارتون گیر کرد میتونید استفاده کنید.

تشکر.

فک کنم باید فایل اسکین صورت مکس پین رو از تو فولدر بازی پیدا کنی و جایگزینش کنی با اینی که تو این صفحه هست. (اسم فایل رو حواست باشه عوض نکنی و همون بمونه)

فقط گیم پلی و سبک بازی رو حفظ کنند .. هر بلای سر داستان و گرافیکش میارن اصلا مهم نیست..
سازنده یه عنوان عوض بشه دیگه چیزی ازش باقی میمونه؟. همون طور که الان با یه شخصیتی روبرو هستیم که فقط اسمش Max Payne ـه و نه بیشتر :دی.

واقا خبر خوشحال کننده و غافل گیر کننده ای بود ! و البته خیلی هم عجیب.
امسال هم Alan Wake رو داریم و هم Max Payne 3 رو !! (که البته بازم امکان نیومدن AW خیلی بیشتر از MP3 در سال 2009 هست !) :laughing:

سلام دوستان.
من يه خبرهايي شنيده بودم ولي فكر مي كردم شايعه هست ولي حالا معلوم شد كه راسته.
اميدوارم مثل نسخه هاي قبل بتركونه و عالي باشه از نظر من مكس پين يكي از برگ هاي برنده ي Rockstar هستش و اگه روش خيلي كار كنند حتما عالي ميشه.

Bloody Hell...:eek::biggrin1:
عجب خبر منفجر كننده اي! :biggrin1:
ولي Rockstar داره لقمه ي بزرگتر از دهنش برميداره به نظر من. مكس پين يه بازي كامل بود. اميدوارم گند نخوره بهش.
:laughing::laughing:
اگه Rockstar این لقمه رو بر نداره پس کی برداره؟شما مثل اینکه هنوز راک رو نشناختیا!:biggrin1:

فقط گیم پلی و سبک بازی رو حفظ کنند .. هر بلای سر داستان و گرافیکش میارن اصلا مهم نیست..
اصولا *R همیشه بازی های خوبی میداده!داستان هم بد نبوده!
مکس پین هم مثل نسخه های قبلی احتمالا بازی خوبی از آب درمیاد...
Emmm...Sorry xArash-360 but can you edit your posts and stop multiple-posting?
فقط امیدوارم کنسولیزه نشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or