Max Payne 3 به صورت رسمي تاييد شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

5yccig.jpg

شركت Rockstar Games امروز به طور رسمي بازي Max Payne 3 را براي PC , X360 , PS3 تاييد كرد. اين بازي در Rockstar Vancouver ساخته و در زمستان 2009 عرضه خواهد شد.
..............
Max Payne 3 داستان يك پليس بازنشته را روايت مي كنه كه در دنيايي پر از فساد و تباهي و خشونت زندگي مي كنه. Sam Houser در مورد بازي مي گويد:" ما بخشي ديگر از زندگي مكس را با اين بازي شروع كرديم. اين مكس كسي هست كه تا به حال نديده ايد.سنش بالاتر رفته و بيزار تر از هميشه از دنيا و بدگمان تر از هر زماني ديگر...

Sam Houser در اخر مي گويد :" اين شماره از المان هاي كلاسيك بيشتري استفاده مي كند و با اكشن جذاب خود كاري مي كند كه طرفدارن عاشق بازي شوند. همچنين داستان مكس حالا به جهت ديگري حركت كرده است. ما شاهد نزول وي بعد از حوادث Max Payne 2 و اخرين شانس وي براي رستگاري هستيم. مكس بعد از ترك NYPD و شهر نيويورك وضعش از هميشه بدتر شده است. همه به وي خيانت كرده اند و راه زيادي را تا خانه در پيش دارد. مكس حالا در يك شهر پر از خشونت و خون ريزي اسير شده است"
سايت رسمي بازي

آخرین ویرایش:
قلبم گرفت:(

امسال سال رو در رویی
مکس و الان هست
MAX PAYNE Vs ALAN WAKE

واقعا نمیشه گفت راک استار از عرضه بازی توی این زمان منظوری نداره:-"

آخرین ویرایش:
+ کین در کین و لینچ :دی.
فری علی دایی تو تیم ملی و محمود تو GTA رو یادت رفت بگی:biggrin1:

بابا چه گیری میدیا- مکس برگشته:love:

منظور من استیل و حال و هوای بازی بود که با این عکس مشخص کاملآ تغییر کرده!
بهرحال امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد.
احتمالا علم غیب در کار است و ما نمیدانیم......
از عکس جدیدا خیلیا تو سایت نتیجه میگینا(اونم عکس نه- art work)

در کل بازی شامل تغییر میشه-چون سازندش عوض شده- و هر چیزی دوست داشته باشه رو بازی
سوار میکنه و هر چیزی خوشش نیاد از بازی پیاده میکنه

پ.ن:من احتمال میدم صحنه های ماتریکسی از بازی حذف بشه:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:(تیکه بودا گیر ندید)

آخرین ویرایش:
Bloody Hell...:eek::biggrin1:
عجب خبر منفجر كننده اي! :biggrin1:
ولي Rockstar داره لقمه ي بزرگتر از دهنش برميداره به نظر من. مكس پين يه بازي كامل بود. اميدوارم گند نخوره بهش.

خبر بسیار خوبی بود...
من همیشه امیدوار بودم شماره سومش بیاد..ولی همینطور که بعضی دوستان گفتن فونت نوشتن و قیافه مکس پین خیلی منو ناامید کرد
اصلا شاید این مکس پین نباشه:confused:

کسری منفجرم کردی !:d خدا منفجرت کنه :d یه شامی ، ناهاری از من طلب داری :d
اقا این حرفها چیه دیگه ! از یه ارت ورک اینهمه نتیجه گیری فلسفی ندیده بودیم که به حمدالله تو این ترد مشاهده شد :d
من میگم بازی تاخیر میخوره ! یعنی چی زمستون 2009 ؟ اگه حتی از 2008 هم شروع کرده باشن 1 سال برای کار کردن بر روی همچین شاهکاری کمه !
راستی لوگوی Pc تو سایت رسمی نیست ،چرا ؟
خدا کنه این مسخره بازی سر RE 5 رو روی مکس شاهد نباشیم ! یه دفعه برا همه دستگاه ها بدن خیالمون راحت !

Rockstar بیشتر روی جنبه های **** تاکید داره و کمتر به جو روانشناسانۀ بازی نظر می کنه.

من خدايش نمي فهمم شما از كجا چنين نتيجه گيري كرديد ؟ حتما چون سري GTA رو ساخته !! پس اينطوريه من ميگم Max Payne 3 يه بازي اسپورت چون راك استار بازي تيبل تنيس رو هم ساخته.
...........
دوستان ممنون ازتشكراتون.

کسری جان منم ازت تشکر میکنم.اصولا راک استار عادت داره که بازی هاش رو مخفی نگه داره و بعد یه دفه...
از من میشنوید فکر کنم یکی دو سالی هست که داره روش کار میکنه.
درود بر ROCKSTAR

Rockstar بیشتر روی جنبه های **** تاکید داره و کمتر به جو روانشناسانۀ بازی نظر می کنه.
شما از کجا به این نتیجه رسیدید؟مثلا آیا GTA IV روانشناسانه نبود با اون داستان خارق العاده؟؟! که بازیباز را به درون وجود نیکو میبرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or