Max Payne 3 به صورت رسمي تاييد شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

5yccig.jpg

شركت Rockstar Games امروز به طور رسمي بازي Max Payne 3 را براي PC , X360 , PS3 تاييد كرد. اين بازي در Rockstar Vancouver ساخته و در زمستان 2009 عرضه خواهد شد.
..............
Max Payne 3 داستان يك پليس بازنشته را روايت مي كنه كه در دنيايي پر از فساد و تباهي و خشونت زندگي مي كنه. Sam Houser در مورد بازي مي گويد:" ما بخشي ديگر از زندگي مكس را با اين بازي شروع كرديم. اين مكس كسي هست كه تا به حال نديده ايد.سنش بالاتر رفته و بيزار تر از هميشه از دنيا و بدگمان تر از هر زماني ديگر...

Sam Houser در اخر مي گويد :" اين شماره از المان هاي كلاسيك بيشتري استفاده مي كند و با اكشن جذاب خود كاري مي كند كه طرفدارن عاشق بازي شوند. همچنين داستان مكس حالا به جهت ديگري حركت كرده است. ما شاهد نزول وي بعد از حوادث Max Payne 2 و اخرين شانس وي براي رستگاري هستيم. مكس بعد از ترك NYPD و شهر نيويورك وضعش از هميشه بدتر شده است. همه به وي خيانت كرده اند و راه زيادي را تا خانه در پيش دارد. مكس حالا در يك شهر پر از خشونت و خون ريزي اسير شده است"
سايت رسمي بازي

آخرین ویرایش:
خبر بسیار خوبی بود:love:(عجیبه خبر های کسری به جای اینکه از اون خبرای تعطیلی و این جور چیزا بزاره خبرا خوب میزاره:biggrin1:)
-------------------------------------
من فکر کنم هنوز مونا درون این بازی زندست

مرسی بابت خبر

اما فقط قیافه مکس چرا اینجوری شده....

امیدوارم این قیافه نهایی نباشه

اگر قرار نبود این قیافه نهایی باشه،مگه خل بودن اینو بذارن ؟ :biggrin1:

--------

واقعا میشه گفت بهترین خبر دنیای Game توی سال 2009 بوده تا الان...
من که مثل بقیه خیلی خوشحال شدم.

ممنون بابت خبر...
منو یاد مامورا نیرو انتظامی میندازه...
قیافش خوبه...حتما باید یه مانکن بیارن!!!پلیسه دیگه...چه انتظاری ازش دارید...مفلوک بیچاره...تنها خسته گشنه...
خیلی خبر خوبی بود...
بسیار بسیار ممنون

من هر چی به این عکس نگاه میکنم هیچ ارتباطی با استیل Noir سری قبلی نمیبینم! استیلش دقیقآ شده استیل Graffiti ـه GTA، قیافه مکس هم شده مخلوطی از Francis ـه L4D و سم فیشر!
فونتِ لوگو هم خیلی بچه گانه و مسخره ست.

من هر چی به این عکس نگاه میکنم هیچ ارتباطی با استیل Noir سری قبلی نمیبینم! استیلش دقیقآ شده استیل Graffiti ـه GTA، قیافه مکس هم شده مخلوطی از Francis ـه L4D و سم فیشر!
فونتِ لوگو هم خیلی بچه گانه و مسخره ست.

اهم

اين هنوز يك Art-Work هست . ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or