خوب همه جا دارن اما به هر کی هرکی نمی دنیکی یه ادرسی تو تهران بده بشه این بازی رو تهیه کرد
اکثر جاها ندارن
خداخیرتون بده
دمتون گرم
یکی یه ادرسی تو تهران بده بشه این بازی رو تهیه کرد
اکثر جاها ندارن
خداخیرتون بده
دمتون گرم

http://www.dc-360.comمگه همون جايي نيستي كه سه تا ستون نارنجي رنگ به اسم هاي X , Y , B ؟میثم جان میشه توضیح بدی چطور این ترتیب را بدست آوردی؟
A.N.X جان هرجا گير كردي بگو تا شايد بتونم راهنمايي كنم. حالا مراحل بالاتر هم وقتي ميگه بايد بري دنبال يك دكتر يك جا هست بايد يك كد بزني كه ترتيبش اين :میثم جان کند ذهن که نیستم:cheesygri همان دیشب که گفتی نوشتم و ردش کردم فقط خواستم بدونم چطور به این ترتیب دست پیدا کردی که اگر پس فردا دوباره یه جایی مثل این بود گیر نکنم:biggrin1:
پ.ن: شرمنده هنوز به آنجا نرسیدم وگرنه راهنماییت میکردم:blushing:
من یک مشکل دارم. قبلا یه وسایلی در بازی بود که خیلی راحت با زدن چند تا دکمه میشد در آنها را باز کرد و از آیتم ها استفاده کرد. ولی جدیدا هر موقع که به این جعبه ها میرسم مینویسه the skills are too low . میشه کسی بگه این مشکل از کجاست؟
بايد به تناسب skill هاتو آپ كني... نبايد يكيو خيلي زياد كني و كيو خيلي كم بزاري...من یک مشکل دارم. قبلا یه وسایلی در بازی بود که خیلی راحت با زدن چند تا دکمه میشد در آنها را باز کرد و از آیتم ها استفاده کرد. ولی جدیدا هر موقع که به این جعبه ها میرسم مینویسه the skills are too low . میشه کسی بگه این مشکل از کجاست؟