Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
یکی یه ادرسی تو تهران بده بشه این بازی رو تهیه کرد
اکثر جاها ندارن :(
خداخیرتون بده
دمتون گرم
خوب همه جا دارن اما به هر کی هرکی نمی دن
من خودم همون 2 روز بعد ریلیز بازی به دسم رسید
شما سعی از یکی از بچه های سایت بگیری

ببخشید دوستان یک سوال دارم:
من در اوایل بازی هستم بعد از اینکه شپرد اسپکتره میشود و سفینه در اختیارش قرار میگیرد . در اینجا وارد یک سیاره میشود و پس از کشت و کشتار اجازه رفتن به peak15 داده میشود. در این مقسمت پس از کشتن چند موجود به جایی میرسیم که باید یا 100 واحد ( omi-gel ) پرداخت یا بصورت دستی آنرا تعمیر کرد. من اگر بخواهم 100 واحد را تهیه کنم باید همه وسایل همراهم را بفروشم ولی من میخواهم بصورت دستی تعمیرش کنم. وقتی روی گزینه تعمیر دستی برویم سه تا ستون است که باید از ستون X به ستون Y و B انتقال دهیم ولی پس از دو انتقال دیگر نمیتوان ادامه داد اگر میشود راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پ.ن: در ضمن لطفا کمی هم درمورد بخش EQUIPMENT توضیح دهید. چون مشخص نیست ما کدام لباس یا اسلحه را آپگرید کرده ایم؟

X, B, X, Y, B, Y, X, B, Y, X, Y, B, X, B, X, Y, B, Y, B, X, Y, X, B, Y, X, B, X, Y, B, Y
اين كليد ها رو به ترتيب از چپ به راست بزن ...

آقا من يك مشكلي دارم بعد از اين كه براي اولين بار با Saren روبرو ميشم و جون ويليامز آشلي رو نجات ميدم ميام تو سفينه و ميگه بايد يك چيزي رو قبل از Saren تو سياره هايي كه قبلا ماموريت داشتم پيدا كنم ولي من ميرم تو اون سياره ها و خبري نيست.
ميشه كمك كنيد؟ ممنون.
اسم ماموريتم هم :
Race Against Time داره توش فكر ميكنم :
Race Against Time: Conduitباشه! البته مطمئن نيستم. ميشه كمك كنيد؟

میثم جان میشه توضیح بدی چطور این ترتیب را بدست آوردی؟
مگه همون جايي نيستي كه سه تا ستون نارنجي رنگ به اسم هاي X , Y , B ؟
خب شما اين هايي كه نوشتم :
X, B, X, Y, B, Y, X, B, Y, X, Y, B, X, B, X, Y, B, Y, B, X, Y, X, B, Y, X, B, X, Y, B, Y
از چپ به راست بزن. كليد هاي رو دسته رو ميگم كليد X , B ,Y رو دسته رو طبق اين فرمول از چپ به راست بزن. تا X به Y منتقل بشه.
اقا من اسم مرحله رو اشتباه گفتم اسم مرحله :
Race Against Time: Sovereign

هست كسي نيست به ما كمك كنه!؟

میثم جان کند ذهن که نیستم:cheesygri همان دیشب که گفتی نوشتم و ردش کردم فقط خواستم بدونم چطور به این ترتیب دست پیدا کردی که اگر پس فردا دوباره یه جایی مثل این بود گیر نکنم:biggrin1:
پ.ن: شرمنده هنوز به آنجا نرسیدم وگرنه راهنماییت میکردم:blushing:

میثم جان کند ذهن که نیستم:cheesygri همان دیشب که گفتی نوشتم و ردش کردم فقط خواستم بدونم چطور به این ترتیب دست پیدا کردی که اگر پس فردا دوباره یه جایی مثل این بود گیر نکنم:biggrin1:
پ.ن: شرمنده هنوز به آنجا نرسیدم وگرنه راهنماییت میکردم:blushing:
A.N.X جان هرجا گير كردي بگو تا شايد بتونم راهنمايي كنم. حالا مراحل بالاتر هم وقتي ميگه بايد بري دنبال يك دكتر يك جا هست بايد يك كد بزني كه ترتيبش اين :
A,X,B,Y
والا من اون كد اوليه رو از PXG تو همين سايت گرفتم و دستش هم درد نكنه. ولي ايني كه برات نوشتم با كند و كاو خودم :biggrin1:
خداروشكر مرحله رو هم رد كردم. يك هفته سرش الاف بوديم آخر فهميديم يكي از ماموريت ها رو كه خيلي زودتر بايد انجام ميدادم رو انجام ندادم! ماموريتش هم اينقدر گنگ كه مطمئنم بهش برسي ميموني. ماموريت پيدا كردن Liara همچين چيزيه! جاي گنگ بهت ميگه!

من یک مشکل دارم. قبلا یه وسایلی در بازی بود که خیلی راحت با زدن چند تا دکمه میشد در آنها را باز کرد و از آیتم ها استفاده کرد. ولی جدیدا هر موقع که به این جعبه ها میرسم مینویسه the skills are too low . میشه کسی بگه این مشکل از کجاست؟

من یک مشکل دارم. قبلا یه وسایلی در بازی بود که خیلی راحت با زدن چند تا دکمه میشد در آنها را باز کرد و از آیتم ها استفاده کرد. ولی جدیدا هر موقع که به این جعبه ها میرسم مینویسه the skills are too low . میشه کسی بگه این مشکل از کجاست؟

یعنی مهارت شما خیلی کمه باید خودت رو قوی کنی

بايد به تناسب skill هاتو آپ كني... نبايد يكيو خيلي زياد كني و كيو خيلي كم بزاري... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or