Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
آقا من همین اول بازی گیر کردم
بعد از اینکه Sheprd هست کیه شخصیت اول بازی رو میگم
که حالش بد میشه میارنش پیشه یه دکتر بعد وارد شهرش میشه
بعد از اینکه دیالوگ همگی تموم و از همه خداحافظی می کنه من نمی دونم کجا برم ماشالله تو نقشه
هم جای مشخصی نشون نداده
یکی کمک کنه لطفا

آقا من همین اول بازی گیر کردم
بعد از اینکه Sheprd هست کیه شخصیت اول بازی رو میگم
که حالش بد میشه میارنش پیشه یه دکتر بعد وارد شهرش میشه
بعد از اینکه دیالوگ همگی تموم و از همه خداحافظی می کنه من نمی دونم کجا برم ماشالله تو نقشه
هم جای مشخصی نشون نداده
یکی کمک کنه لطفا

اسم جاش زیاد یادم نیست ولی فکر کنم Citadel Tower بود. رو Map نگاه کنی نشون میده. یه دایره که چشمک میزنه وبزرگ و کوچیک میشه.

تو منو journal بازی همه چیزو اعم از ماموریت های اصلی و فرعی رو جاهای آنها را نوشته... اگه انگلیسیتون خوب باشه هیچ مشکلی ندارید... ;)
فکر نمی کنم دیگه لازم باشه بگید چون نصفشو رفتم
امتحانای ترم اولم شروع شده فعلا بیخیال شدم نمی خوام مثه سال قبل گند بزنم به همه چی

سلام.من جای غول سیاره ی noveria هستم.خونم هم خیلی کمه بعد از چند دقیقه میمیرم.medi kit هم ندارم.باید مرحله رو از اول برم؟(چون بقیه ی بازی ها چک پوینت دارن و وقتی از چک پوینت میاره خونت پره ولی این بازی...)

مشکل: این Mass Effect اصلا رایتیش گیرم نمیاد و اکثرا از این قشنگا ( مالزی ) دارن. اگر کسی این بازی رو داره و فعلا لازمش نداره یه PM بده لطفا. از خجالتش در میام :p.

این بازی رو وزارت ارشاد برای چی ممنوع کرده؟؟؟
چون بازی یک صحنه ی خیلی کوچیک داره که واقعا هیچی نیست ولی چنتا آدم بیکار بهش گیر دادن و سنگاپور بازیرو ban کرد. اینجاهم که کسی بازیرو بازی نکرد ببینه واقعا چیزی هست یا نه همون اخبارو شنیدن گفتن بده.
اگه بازیهارو کنترل میکردن به جای mass effect بازیه The Witcher رو ممنوع میکردن.
لازم به ذکره که سنگاپور هم بدن بازیرو unban کرد.

بچه ها من بخرم یا نه اخه جلوی خانواده بازی میکنم:confused::((:((:((
بخر. جلوی خانواده هم بازی کنی هیچی نیست. آخرای بازیه حدود 10-20 ثانیه که اگرم بخوای میتونی skip کنی.
همونطور که دوستمون گفت میتونیهم اصلا وارد اون قسمت نشی.
به خاطر چیز به این مسخرگی یه بازی مثل mass effect رو از دست نده.

سلام
راستش من تو بازی گیر کردم بعد از اینکه اون دختر فضای رو ازاد کردم رفتم به کهکشان noriva یه چیزی تو همین مایه ها بعد که از اسانسور میخام برم وازد شم یه دختره بهم میگه pss رو بگو ؟؟؟؟
حالا باید چکار کنم؟:((

اگه اونایی رو میگی که دمه در واستادن میخوان اسلحه ات رو بگیرن فرقی نمیکنه اسلحه رو بدی یا نه اگه قبول کن بدی قبل از اینکه بدی یکس بهشون میگه تو با اسلحه وارد شی اشکال نداره.
اگرم قبول نکنی قبل از اینکه درگیر شین اون یارو همونو میگه.

ااگرم منضورت خود administrator هست راهه سادش اینه که بری با اون فروشندهه نزدیک اسانسور صحبت کنی ازت میخواد یه سری اسلحه براش وارد سیاره کنی. قبول کن ولی بعد که اسلحه هارو گرفتی ببر بده به administrator.
راهه طولانی تر ولی جالبشم اینه که دوباره با منشی حرف بزنی اون بهت میگه بری با یه یارو تو هتل صحبت کنی و...

قاقا این قضیه مس افکت چیه مثل GTA SAN ANDERS مال نسخه PC که سانسورش بر میداریم معلوم میشه:cheesygri منظورم اینه که اونجوریه یا فقط انیمیشنه؟:confused: خواهشن جواب بدید:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or