Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
Play box همون نوعی که بسیاری از درایو ها رو damage کرد:evil:
من امروز این بازی رو روی verbatim با چاپ رو دیسک 5000 تومن خریدم:laughing:
پ ن :در ضمن این خریدو فروش ها جاش تو این تاپیک نیست تو تاپیک تبادل بازیه;)

شما از کجا به این قیمت خریدی؟! اگه نیتونی اینجا بگی بهم pm بده!
باهم بوديم امين !
از يكي از كاربرها ... حيف رايترم خراب بود وگرنه با ارادتي كه نسبت به بچه هاي كرمانشاه دارم حتما يه 10-12 تا رو ورباتيمي چيزي مي زدم برات مي فرستادم ... منتظر 10 تا DVD باش :love:

کمک فوری

درود

من یه جای بازی بد جوری گیر کردم اگه میشه یکی کمک کنه

اونجایی که سارن رو می کشیم بعد دوباره زنده میشه دیگه هر کاری می کنم نمیمیره . چه جوری بکشمش:confused:

اونجایی که سارن رو می کشیم بعد دوباره زنده میشه دیگه هر کاری می کنم نمیمیره . چه جوری بکشمش
کشتنش که کاری نداره! اول به هم تیمیات بگو برن پشت ستونا سنگر بگیرن بعد خودت برو پشت یه ستون دیگه و بهش تیراندازی کن سعی کن نزاری Shield اش پر بشه از موشکایی هم که میفرسته فرار کن ! همین!;)

من دقيقا 3 بار اين بنده خدا رو خفت کردم!
اوّلين بار رو مخش کار کردم خود کشی کرد منم شاد شدم که اين يارو رو کشتم ولی زنده شد و قويتر

دفه دوّم گفتم بزار خودم بکشمش شايد ديگه زنده نشه و کشتمش
ولی زنده شد و دوباره کشتمش

در مورد اون قسمت شما بگو کلاست چيه تا بگم

من دقيقا 3 بار اين بنده خدا رو خفت کردم!
اوّلين بار رو مخش کار کردم خود کشی کرد منم شاد شدم که اين يارو رو کشتم ولی زنده شد و قويتر

دفه دوّم گفتم بزار خودم بکشمش شايد ديگه زنده نشه و کشتمش
ولی زنده شد و دوباره کشتمش

در مورد اون قسمت شما بگو کلاست چيه تا بگم
یعنی چی؟... برای من که فقط یه بار زنده شد :confused: ... سه بار کشتنش که عذابه... :biggrin1:
----------___----------___---------___---------___----------
برای کشتنشم من اول پشت اون ستون بزرگه پناه گرفتم بعد از اینکه یخوده از جونش کم میشه یه cutscene نشون میده بعد از اون قاطی می کنه... دیگه نمیشه کاریش کرد... بجز اینکه: من از پناهگاهم اومدم بیرون و به صورت پیاپی هی دروش راه می رفتم و بهش با هرچی داشتم تیر می زدم... آخر سر یهو دیدم عینه سوسک خشک شد افتاد زمین :biggrin1: ... دیگه نمی تونست کاری بکنه... بعد اینقدر بهش تیر زدم تا مرد خیر سرش... :cool:
پ.ن: راستی شما بیشتر با چه کلاسی رفتید؟

من دوبار بازيرو تموم کردم دارم ميرم برای سوّمين بار:love:

من اوّلين بار soldier بودم دوّمين بار يه چيزی بود که يادم نميآد ولی Biotic و hacking بلد بود:biggrin1:
دوّمين بار با زن رفتم اوّلين بار با مرد
تو هردو هم لولم دورو بر 40 بود

با تشکر از همه ی دوستان:love: دفعه ی دوم که بازیو از همون جا شروع کردم تونستم بکشمش . ولی دفعه ی اول اصلا تیرای من اثر نداشت:mad:

بازم از همه ممنونم:love:

(کلاسمم soldier:gunner:)

نه ولی ممکنه يه بنده خدا تو ماموريت ها بهت تيکّه بندازه با زنه 3 4 بار بهم تيکّه انداختن از سرباز گرفته تا سياستمدار

ولی تو ماموريت ها فرق جزيی اي داره که بايد از يک راه ديگه مخ اون بنده خدا رو بزنی

اونجايی که با سرن درگير ميشی اگه با زنه باشی ميتونی مخشو بزنی و يک چيزايه ديگه ميگه ولی آخرش همون ميشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or