Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
اونجايی که با سرن درگير ميشی اگه با زنه باشی ميتونی مخشو بزنی و يک چيزايه ديگه ميگه ولی آخرش همون ميشه
نه ربطی نداره من با شخصیت مرد هم تونستم مخشو بزنم که خودکشی کنه. . .
میخوام نباشه صحنه ی غیراخلاقی! مگه عقده ایم؟
تو که اصلا! :biggrin1: من مطمئنم تو اولین دلیلت برای خریدن این بازی همین هست! چون تا اونجایی که یادم میاد تو RPG بازی نمیکنی چه شرقی چه غربی!
ولی جدا 10 ثانیه صحنه س ک س/س که دیگه این حرفا و کارا رو نداره اگه دوست داری ببین اگه دوست نداری برو کمک Kaidan !

تو که اصلا! :biggrin1: من مطمئنم تو اولین دلیلت برای خریدن این بازی همین هست! چون تا اونجایی که یادم میاد تو RPG بازی نمیکنی چه شرقی چه غربی!
ولی جدا 10 ثانیه صحنه س ک س/س که دیگه این حرفا و کارا رو نداره اگه دوست داری ببین اگه دوست نداری برو کمک Kaidan !

امیر میخوای باور کن میخوای باور نکن ولی من این بازی رو واسه ارشیو میخوام شایدم به قوله تو اصلا بازیش نکنم!
من اگه بخوام صحنه ی غیر اخلاقی ببینم راههای بهتری هم هست نه؟!

امیر میخوای باور کن میخوای باور نکن ولی من این بازی رو واسه ارشیو میخوام شایدم به قوله تو اصلا بازیش نکنم!
من اگه بخوام صحنه ی غیر اخلاقی ببینم راههای بهتری هم هست نه؟!

بابا شوخی کردم چرا جدی گرفتی!:p
بیخیال حالا!
==============================================================
یه چیزی که جالب بود برای من این بود که چرا جاذبه توی سیاره های مختلف فرق نداره یا چرا تو دورانی که میشه سفرهای میان ستاره ای رو تو نیم ثانیه انجام داد باید سوار آسانسورایی بشیم که سرعتشون از آسانسورای عصر حاضر کمتره یا چرا وقتی تو فضا هوایی وجود نداره که صدا رو پخش کنه صدای سفینه ها و تیر هایی رو که شلیک میکنن میشنویم؟(البته این آخری توی تمام فیلما و بازیهایی که داستانشون تو فضا میگذره صدق میکنه!)

راست ميگه توی سيتادل اسانسرش خيلی تنده ولی تو خود نورمندی از لاک پشتم کند تره

ولی اين اسانسورا يه چيزی هستن تو مايه های لودينگ

ارزش داره این بازی رو بخرم ؟ هنوز فرصت نکردم بخرمش . هیجان داره یا نه ؟ جذابیتش بیشتر در چیه ؟
------------------------
پ . ن :میخوام psp بخرم . ارزش داره 30 تومن بیشتر بدم اسلیم بخرم یا همون فتش خوبه ؟ ببخشید جای این سوال اینجا نیست ولی توی انجمنش پرنده پر نمیزنه :blushing:
pm بدید plz

آخرین ویرایش:
ارزش داره این بازی رو بخرم ؟ هنوز فرصت نکردم بخرمش . هیجان داره یا نه ؟ جذابیتش بیشتر در چیه ؟
------------------------
پ . ن :میخوام psp بخرم . ارزش داره 30 تومن بیشتر بدم اسلیم بخرم یا همون فتش خوبه ؟ ببخشید جای این سوال اینجا نیست ولی توی انجمنش پرنده پر نمیزنه :blushing:
pm بدید plz
تو تهران اسلیمش 20 تومن از فتش گرونتره.اسلیم 180 تومن

دوستان یه لطفی کنن این جمله یه ( صحنه غیر اخلاقی ) رو اینقدر تکرار نکنید. این طبیعته انسانه، نه شرم داره و نه غیر اخلاقی یه.
یکی نرماله، یکی به جنس موافقم علاقه داره و یکی هم مثل من به هر دو طرف واکنش نشون میده :biggrin1:
( شوخی بود ).

------------------------

plz

100000000000% ارزش خریدن داره واقعا Gameplay این بازی محشره مخصوصا مرحله اخرش..........................................

یه چیزی که جالب بود برای من این بود که چرا جاذبه توی سیاره های مختلف فرق نداره
فرق كه داشت. تو مشخصات هر سياره ميزد كه شتاب جاذبه تو اون سياره چند G هست. اما تو گيم پلي اثر نداشت كه ميشه اونرو هم گذاشت به حساب پيشرفت تكنولوژي.
چرا تو دورانی که میشه سفرهای میان ستاره ای رو تو نیم ثانیه انجام داد باید سوار آسانسورایی بشیم که سرعتشون از آسانسورای عصر حاضر کمتره
نتيجه گيري: مشكل لودينگ بازيها حتي با اون سطح از تكنولوژي هم حل نميشه :biggrin1:
ا چرا وقتی تو فضا هوایی وجود نداره که صدا رو پخش کنه صدای سفینه ها و تیر هایی رو که شلیک میکنن میشنویم؟(البته این آخری توی تمام فیلما و بازیهایی که داستانشون تو فضا میگذره صدق میکنه!)
هر سياره جو مخصوص به خودش رو داره و در نتيجه ممكنه انتقال صوت اونجا هم اتفاق بيافته

هر سياره جو مخصوص به خودش رو داره و در نتيجه ممكنه انتقال صوت اونجا هم اتفاق بيافته
ماه چطور؟ اونم جو داره؟:)
من منظورم فضاست نه سطح سیاره ها مثلا آخر بازی بالای Citadel وقتی سفینه ها دارن با هم میجنگن توی خلاست ولی ما صدای لیزر ها و ترکیدن سفینه ها رو میشنویم!
توی فیلما چطور؟ مثلا Starwars از همون اولین فیلم تا این آخری (یعنی 30 سال!) این مشکل حل نشد و ما صدای سفینه ها و لیزر هارو تو خلا میشنویم!

بابا شوخی کردم چرا جدی گرفتی!:p
بیخیال حالا!
==============================================================
یه چیزی که جالب بود برای من این بود که چرا جاذبه توی سیاره های مختلف فرق نداره یا چرا تو دورانی که میشه سفرهای میان ستاره ای رو تو نیم ثانیه انجام داد باید سوار آسانسورایی بشیم که سرعتشون از آسانسورای عصر حاضر کمتره یا چرا وقتی تو فضا هوایی وجود نداره که صدا رو پخش کنه صدای سفینه ها و تیر هایی رو که شلیک میکنن میشنویم؟(البته این آخری توی تمام فیلما و بازیهایی که داستانشون تو فضا میگذره صدق میکنه!)

جواب خیلی از این سوالها رو اگه Journal تویه بازی رو بخونی میگیری. تمام نکات ریز و درشت این بازی، تاریخچه انواع موجودات، انواع تکنولوژیها و تاریخچشون و ... خیلی چیزایه دیگه تو این قسمت هست که البته مطمئنم اکثرا اینجا زحمت خوندنشو بخودشون نمیدن. فقط اینو بگم کوچکترین نکته ای نیست که توضیح و دلیلی براش نباشه.

درباره آسانسور هم که البته بیشتر به لودینگ بازی ربط داره ولی درواقعیت هم فکر نکنم کسی بخواد یکی دو طبقه یا مثلا چند متر رو با سرعت نور حرکت کنه!

جواب خیلی از این سوالها رو اگه Journal تویه بازی رو بخونی میگیری. تمام نکات ریز و درشت این بازی، تاریخچه انواع موجودات، انواع تکنولوژیها و تاریخچشون و ... خیلی چیزایه دیگه تو این قسمت هست که البته مطمئنم اکثرا اینجا زحمت خوندنشو بخودشون نمیدن. فقط اینو بگم کوچکترین نکته ای نیست که توضیح و دلیلی براش نباشه.

درباره آسانسور هم که البته بیشتر به لودینگ بازی ربط داره ولی درواقعیت هم فکر نکنم کسی بخواد یکی دو طبقه یا مثلا چند متر رو با سرعت نور حرکت کنه!
journal نه codex ... ;)

من منظورم فضاست نه سطح سیاره ها مثلا آخر بازی بالای Citadel وقتی سفینه ها دارن با هم میجنگن توی خلاست ولی ما صدای لیزر ها و ترکیدن سفینه ها رو میشنویم!
توی فیلما چطور؟ مثلا Starwars از همون اولین فیلم تا این آخری (یعنی 30 سال!) این مشکل حل نشد و ما صدای سفینه ها و لیزر هارو تو خلا میشنویم!
البته خلا كامل و جود نداره ولي در حالت كلي نظر شما درسته.
ماه چطور؟ اونم جو داره؟
ماه عملا جو نداره اما اين به اون معني نيست كه كاملا اطرافش خاليه. يه لايه نازك از برخي گازها در اطراف ماه وجود داره ولي كار اتمسفر رو نميكنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or