جی تی ای فن زیاد داریم! از جمله خودم!با سلام
ببخشید دوستان میدونم اینجا جای این حرف نیست ولی از صبح فکرم رو مشغول کرده امکان داره این بلایی که سر این بازی او مد سر GTA IV هم بیاد :confused::confused::confused::confused:

بالاخره این بازی رو گرفتم . دوستانی که میخوان این بازی رو تهیه کنن میتونن یه سر به توپخونه بزنن پاساژ لباف طبقه زیر همکف فروشگاه مگاگیم .از پله ها که پایین میرید همون سمت چپ پله ها هست . توپخونه هم که دیگه مترو داره و راحته .
در مورد بازی هم باید بگم من هم تا حالا چیزه خلافی توش ندیدم . گرافیک بازی بی نظیره . به جرات میشه گفت تا الآن اینقدر چهره آدم ها رو تو یه بازی طبیعی ندیده بودم . اکشن بازی هم روون هست . برای بازی کردن هم باید مقداری انگلیسی به نظر من بلد بود بسیاری از مراحل به کمک این زبون راحتر رد میشه .
برای کسانی که علاقه به سبک نقش آفرینی دارند این بازی یه فرصت طلایه و برای کسانی که میخوان تازه وارد این سبک بشن یه شورع عالیه .
موفق باشید[/QUOTE
من ازون مغازه همیشه میخرم ادم خوبی پس اورده اره من فردامیرم بگیرم

لطفا شماره این مغازه رو بدین.بالاخره این بازی رو گرفتم . دوستانی که میخوان این بازی رو تهیه کنن میتونن یه سر به توپخونه بزنن پاساژ لباف طبقه زیر همکف فروشگاه مگاگیم .از پله ها که پایین میرید همون سمت چپ پله ها هست . توپخونه هم که دیگه مترو داره و راحته .
در مورد بازی هم باید بگم من هم تا حالا چیزه خلافی توش ندیدم . گرافیک بازی بی نظیره . به جرات میشه گفت تا الآن اینقدر چهره آدم ها رو تو یه بازی طبیعی ندیده بودم . اکشن بازی هم روون هست . برای بازی کردن هم باید مقداری انگلیسی به نظر من بلد بود بسیاری از مراحل به کمک این زبون راحتر رد میشه .
برای کسانی که علاقه به سبک نقش آفرینی دارند این بازی یه فرصت طلایه و برای کسانی که میخوان تازه وارد این سبک بشن یه شورع عالیه .
موفق باشید![]()
راستی تو یه dvd ؟
این که نمیاد!