Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
من زیاد با سبک Rpg حال نمیکنم یعنی اصلا حال نمیکنم به من بگید حالت نقش افرینیه این بازی درحد Bio Shock است یا نه اگردر حد Oblivion است بگید که نخرم چون من اصلا بلد نبودم Oblivion بازی کنم ولی Bioshock رو به راحتی بازی میکردم

با سلام
ببخشید دوستان میدونم اینجا جای این حرف نیست ولی از صبح فکرم رو مشغول کرده امکان داره این بلایی که سر این بازی او مد سر GTA IV هم بیاد :confused::confused::confused::confused:

با سلام
ببخشید دوستان میدونم اینجا جای این حرف نیست ولی از صبح فکرم رو مشغول کرده امکان داره این بلایی که سر این بازی او مد سر GTA IV هم بیاد :confused::confused::confused::confused:
جی تی ای فن زیاد داریم! از جمله خودم!

خودم به کل ایران پست میکنم و البته پولشم میگیرم!

اما mass effect ناشناخته بود و خیلی ها نمیدونستن که چرا ممنوعه تکثیر شده چه برسه بخوان کشته مردش بشن ، اما خیلی ها با این شاهکار آشنا بودن و براش میمیرن ;)

البته با آمدن AC الان از هر 10 نفر 9 نفر داره AC بازی می کنه و واقعا من دیدم که همه AC بازی می کنند

بالاخره این بازی رو گرفتم . دوستانی که میخوان این بازی رو تهیه کنن میتونن یه سر به توپخونه بزنن پاساژ لباف طبقه زیر همکف فروشگاه مگاگیم .از پله ها که پایین میرید همون سمت چپ پله ها هست . توپخونه هم که دیگه مترو داره و راحته .
در مورد بازی هم باید بگم من هم تا حالا چیزه خلافی توش ندیدم . گرافیک بازی بی نظیره . به جرات میشه گفت تا الآن اینقدر چهره آدم ها رو تو یه بازی طبیعی ندیده بودم . اکشن بازی هم روون هست . برای بازی کردن هم باید مقداری انگلیسی به نظر من بلد بود بسیاری از مراحل به کمک این زبون راحتر رد میشه .
برای کسانی که علاقه به سبک نقش آفرینی دارند این بازی یه فرصت طلایه و برای کسانی که میخوان تازه وارد این سبک بشن یه شورع عالیه .
موفق باشید ;)

بالاخره این بازی رو گرفتم . دوستانی که میخوان این بازی رو تهیه کنن میتونن یه سر به توپخونه بزنن پاساژ لباف طبقه زیر همکف فروشگاه مگاگیم .از پله ها که پایین میرید همون سمت چپ پله ها هست . توپخونه هم که دیگه مترو داره و راحته .
در مورد بازی هم باید بگم من هم تا حالا چیزه خلافی توش ندیدم . گرافیک بازی بی نظیره . به جرات میشه گفت تا الآن اینقدر چهره آدم ها رو تو یه بازی طبیعی ندیده بودم . اکشن بازی هم روون هست . برای بازی کردن هم باید مقداری انگلیسی به نظر من بلد بود بسیاری از مراحل به کمک این زبون راحتر رد میشه .
برای کسانی که علاقه به سبک نقش آفرینی دارند این بازی یه فرصت طلایه و برای کسانی که میخوان تازه وارد این سبک بشن یه شورع عالیه .
موفق باشید ;)[/QUOTE
من ازون مغازه همیشه میخرم ادم خوبی پس اورده اره من فردامیرم بگیرم

اره تویه dvd و حدود 6 گیگ هست
با اینقدر تعریف نکنین ما که دیگه صبر نداریم.فردا یا پس فردا ما هم چشممون به جمال این شاهکار روشن میشه

والا من تا الان 10 ساعت بازی کردم هیچ صحنه غیر اخلاقی تو بازی ندیدم .ولی واقعا بازی بزرگیه .چند وقتی بود با یه بازی اینقدر حال نکرده بودم .درست برعکس assassin creed که به نظر من افتضاحی بیش نیست:sick:

این ویدیو تو یوتیوب رو دیدم .. اینکه چیزی نداشت که !! حتی یه Kiss ـم نکردن ! من موندم چرا این بازی اینقدر صدا کرده .. بدتر از این بازی به یه ملیون بار رو تو بازییای قدیمی دیدیم ..

پ.ن : ما رو باش میخواستیم بخاطر این بازی 360 بخریم :)

موفق باشید ;)
لطفا شماره این مغازه رو بدین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or