Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
بازی واقعا فوق العاده است . طراحی شخصیت و حرکات صورت و دیالوگ ها بسیار عالی کار شده ! گرافیک هم حرف نداره ( دموهاش یک جورایی مثله فیلم میمونه ) و یکی از بهترین بازیهای rpg هست که بازی کردم. با این حال که من از بازیهای rpg خوشم نمیاد . یکی این بازی و یکی oblivion از بازیهای خوب این سبک هست .

به هرحال هر کی این بازی رو میخاد من میتونم براش بزنم . ;)

دوستان گویا تو سنگاپور بازی ممنوع شده

هر چند که من از این سبک بازی خوشم نمیاد ولی برام جالب شده

که مگه چی داره که اینقدر روش داره مانور میشه؟

تو طهران که هر نوع فیلم و عکس و .... بخوای به وفور یافت میشه

حالا این بازی مگه چیه که اونم تو ایران که کلا بازی ها دارن غیر قانونی

پخش میشن ممنوع شده؟

موفق باشید

بازي كه حرف نداره گرافيكشم انصافا توپه كلا من كه با اين سبك اصلا حال نمي كنم خيلي خوشم اومد
اما يه نكته اي كه خيلي توجه منو جلب كرد عظمت كار هست بازي پر دمو هست پر ديالوگ پر تنوع پر شخصيت پر محيط هاي متنوع پر انواع دشمن با يك گيم پلي طولاني اون موقع روي يك dvd به راحتي جا شده نكته جالب اينجاس كه تازه فضاي خالي هم موجوده:eek:
در ضمن بريد حالت فيلم گونه ي بازي هم برداريد تا تصاويرتون كاملا شفاف بشه(البته اگه دوست داريد)

بازي كه حرف نداره گرافيكشم انصافا توپه كلا من كه با اين سبك اصلا حال نمي كنم خيلي خوشم اومد
اما يه نكته اي كه خيلي توجه منو جلب كرد عظمت كار هست بازي پر دمو هست پر ديالوگ پر تنوع پر شخصيت پر محيط هاي متنوع پر انواع دشمن با يك گيم پلي طولاني اون موقع روي يك dvd به راحتي جا شده نكته جالب اينجاس كه تازه فضاي خالي هم موجوده:eek:
در ضمن بريد حالت فيلم گونه ي بازي هم برداريد تا تصاويرتون كاملا شفاف بشه(البته اگه دوست داريد)

شما با صحنه های +18 برخوردی داشتی تو بازی؟
منم از rpg اصلاً خوشم نمياد ، اگر فقط به ظاهر rpg هست مشکلی نداره منم بگيرم

من فکر کنم بيشتر به يه بازی fps میخوره تا rpg

کسانی که می خواهند این بازی باشکوه را گیر بیاورند عجله کنن ، چون روند پلمپ فروشگاههایی که این بازی را در آرشیوشان دارد شروع شده است.البته من راههای در مقابل این مورد هم بلدم...

دوستان عجب بازی هست اوایل بازی که من رفتم انچنان پتانسیل بالایی داره که مطمئنآ ساعات طولانی پای خودش ما رو الاف میکنه.فقط عجله کنید از پرتو بگیرید ادم خوبیه میده حتما

توی youtube سرچ کنین صحنه های مد نظرتون رو پیدا میکنین.
کلا ارتباط معنوی یک زن انسان و یک زن فضائی هست.
یه چیزی تو مایه های lesbian زمینی فضائی!

به نظر من طراحی هنری بازی واقعا در حد بسیار یالایی قرار دارد و از بازی های قدیمی Biowere بسیار بهتر و عالی تر شده است.مخصوصا شهری که کنسول سیتادیل اونجاست.

واقعا بازي قشنگي هستش (شاهكار) اصلا فكر نمي كردم گرافيك بازي هم واقعا زيباست البته بازي يكم افت فريم روي بعضي قسمتها داره كه قابل توجيه . طراحي چهره كاراكترها بسيار عالي است من الان توي كنسول سيتادل بودم كه شروع كردم به جستجوي توي كهكشان پهناور نقشه بازي واقعا زيبا و جالب هست .
بازي روي حالت سنمايي يكم مات است و يه حالت مثل برفك روي صفحه هست كه حالت Off خيلي بهتره .
در ضمن من تا حالا توي بازي به موردي كه بخواد باعث ممنوع شدن بازي بشه بر نخوردم . :confused:

دوستان عجب بازی هست اوایل بازی که من رفتم انچنان پتانسیل بالایی داره که مطمئنآ ساعات طولانی پای خودش ما رو الاف میکنه.فقط عجله کنید از پرتو بگیرید ادم خوبیه میده حتما
شما ادرسشو دارید اخه حوصله ندارم برم بانک :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or