Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
اقا من تازه امروز 360 خريدم نميدونم چجوري بازي رو save كنم.؟
اولآ پستتون به تاپیک ارتباطی نداره.
دومآ اگه هارد دارین که هیچی ولی اگه Core هست سیستمتون و هارد نداره باید یه مموری کارت بخرین براش.
سومآ اینجا تاپیک Mass Effect هست نه Save بازیها !

اولآ پستتون به تاپیک ارتباطی نداره.
دومآ اگه هارد دارین که هیچی ولی اگه Core هست سیستمتون و هارد نداره باید یه مموری کارت بخرین براش.
سومآ اینجا تاپیک Mass Effect هست نه Save بازیها !

premium هستش اولين بازيمم mass effect ولي حيف نميدونم چجوري save كنم.

اینک سوال نداره داخل بازی خود بازی اتوماتیک save میکنه..
یه احتمال دیگه:باید پروفایل بسازی

دوست عزیز باید از توی Dashboard یا همون صفحه ای که قبل از رفتن توی بازی(وقتی دستگاه رو روشن می کنی) میاد یه Gamer Profile بسازی تا بازی روی اون پروفایل سیو شه!

بچه ها به نظرم میتونید از پرتو بگیرید ؟زنگ بزنید ضرر نداره ;)
راستی عجب داستان پیچیده و جذابی داره:love:

این پرتو فقط عکسشو گذاشته، تو قسمت فروشگاه آنلاینش نیست. ببینم خودت میتونی بزنی بفرستی شهرستان؟

از این بچه هایه بامعرفتی که گرفتن یکی پیدا شه تو پیغام خصوصی بگه من از کجا تهیه کنم. باور کنین 5-6 ماهه منتظر این بازیم. از خجالتتون در میام.

این پرتو فقط عکسشو گذاشته، تو قسمت فروشگاه آنلاینش نیست. ببینم خودت میتونی بزنی بفرستی شهرستان؟

از این بچه هایه بامعرفتی که گرفتن یکی پیدا شه تو پیغام خصوصی بگه من از کجا تهیه کنم. باور کنین 5-6 ماهه منتظر این بازیم. از خجالتتون در میام.
تو زنگ بزن شماره حساب بگیر...برو بانک پول رو واریز کن..بعد زنگ بزن ادرسو این چیزا رو بهش بگو...حله;)
من خودم دیشب همین کارو کردم
دیسکاش عالی باچاپ میده 5000 تومان+پک زیبا+دیسک Ri-date

بخواد قانونی بفروشه که درشو تخته می کنن میره پی کارش....

از پرتو هم بخرید فقط دیسک با پرینت هست که روش لوگوی پرتو هم نیست و کاملا مشخص هست که زیرزمینی فروخته میشود پس لوش ندهید! :cheesygri

تو زنگ بزن شماره حساب بگیر...برو بانک پول رو واریز کن..بعد زنگ بزن ادرسو این چیزا رو بهش بگو...حله
من خودم دیشب همین کارو کردم
دیسکاش عالی باچاپ میده 5000 تومان+پک زیبا+دیسک Ri-date

تو رو خدا ادرس فروش گاه پرتو+سايت+شماه تلفن+|شماره حساب
رو به من بديد من بازي ميخوام هيچ جا نداره
:((

تو رو خدا ادرس فروش گاه پرتو+سايت+شماه تلفن+|شماره حساب
رو به من بديد من بازي ميخوام هيچ جا نداره
:((
02177646516 پرتو
شماره حساب بانک صادرات - سيستم سپهر - به نام : احمد پاداش
0308061671001
من ادرس فروشگاه مرکزی رو ندارم تو سایتش هم نیست
از امروز که رده تا شنبه باید صبر کنید
راستی به غول رفیقمون سکرت هسته لو ندین بدبختو

دوست عزیز باید از توی Dashboard یا همون صفحه ای که قبل از رفتن توی بازی(وقتی دستگاه رو روشن می کنی) میاد یه Gamer Profile بسازی تا بازی روی اون پروفایل سیو شه!

منم همین مشکل رو اولاش که 360 رو گرفتم داشتم میرفتم تو بازی 2 ساعت بازی می کردم فکر میکردم سیو زده ولی نمیزد تا قسمت پروفایلم رو تکمیل کردم یه اسمم برای خودم انتخاب کردم تا درست شد.

اخه فروشنده یادش رفت بهم بگه اینو ... :blushing:

دوستان کسایی که این بازی رو تهیه کردن یه توضیح میدن چه شکلی هستش ...
گیم اسپوت که امتیاز 9.5 رو بهش داده.

امروز میخوام بگیرمش ولی میخوام از دهن خودتون که بازی کردین بشنفم نه از فروشنده ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or