Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
با یک علامت تعجب روی نقشه مشخصه که ! روش برید میتونید یه کاری کنید که روی مینی مپ هم بیاد ...

نه؛ خیلی خیلی کم پیش میاد. معمولا باید برو تو Journal و بخونم کجا باید برم، بعد از رو علائم و در و دیوار راه رو پیدا کنم که خیلی طول می‌کشه. نقشه اش هم خیلی گیج کنندس، یه فضای سه‌بعدی رو دو‌بعدیه.

نه؛ خیلی خیلی کم پیش میاد. معمولا باید برو تو Journal و بخونم کجا باید برم، بعد از رو علائم و در و دیوار راه رو پیدا کنم که خیلی طول می‌کشه. نقشه اش هم خیلی گیج کنندس، یه فضای سه‌بعدی رو دو‌بعدیه.
اره . وقتی یک ماموریتو شروع کنی کامل مشخص میکنه . ولی وقتی داری میگردی توی سیاره درست مشخص نمیکنه . باید از توی journal بخونی .
کلا یک قسمت از بازی اصلا مشخص نیست که باید کجا بری ( باید دمو رو نگاه کنی تا بفهمی ) .

اره . وقتی یک ماموریتو شروع کنی کامل مشخص میکنه . ولی وقتی داری میگردی توی سیاره درست مشخص نمیکنه . باید از توی journal بخونی .
کلا یک قسمت از بازی اصلا مشخص نیست که باید کجا بری ( باید دمو رو نگاه کنی تا بفهمی ) .

والله من الان ظاهرا وسط 2 تا ماموریت هستم ولی ظاهرا یکیش دلخواهه، میگه برو Wrex رو ببین ولی اصلا تو نقشه نگفته کجاس. اون یکی ماموریت هم همین طوره و یه چیز مشابه گفته. مجبور میشم با راهنما پیدا کنم کی کجاس ولی مطمئنم بازی به این خفنی حتما یه منظوری داشته همچین کاری کرده یا من متوجه نمیشم منظورشو.

والله من الان ظاهرا وسط 2 تا ماموریت هستم ولی ظاهرا یکیش دلخواهه، میگه برو Wrex رو ببین ولی اصلا تو نقشه نگفته کجاس. اون یکی ماموریت هم همین طوره و یه چیز مشابه گفته. مجبور میشم با راهنما پیدا کنم کی کجاس ولی مطمئنم بازی به این خفنی حتما یه منظوری داشته همچین کاری کرده یا من متوجه نمیشم منظورشو.

اگه Wrex اومده توی گروهت که توی Normandy یه دیگه !‌ ولی اگه هنوز استخدامش نکردی ، اره . باید journal رو بخونی تا بفهمی کجاست .
کلا به نظز من این یکی از نکات منفی بازی بود که درست مسیر رو مشخص نمیکرد ( هر چند که اگه برای بار دوم بخوای تموم کنی دیگه مشکل نداری ولی به هر حال همه که نمیخوان 2 بار تمومش کنن ) .

این Dialogue های بازی جایی هست که بتونیم دانلود کنیم تا موقع جواب دادن بتونیم درست ترین گزینه رو انتخاب کنیم؟؟؟

اگر هم همچین چیزی باشه خیلی سخت میتونی پیداش کنی .

بازی RPG هست شما باید با انتخابای ودت پیش بری . ME هم دو سه تا انتخاب سرنوشت ساز بیشتر نداره .

اون سرنوشت ساز ها چیه لطفا راهنمایی کن
تو Ms 2 آخرش هرکسی میفرستادی دنباله یه کاری که اگه اشتباه می فرستادی میمردند تو اینم همین جوریه کجاهاش انتخاب سرنوشت ساز داره

اون سرنوشت ساز ها چیه لطفا راهنمایی کن
تو Ms 2 آخرش هرکسی میفرستادی دنباله یه کاری که اگه اشتباه می فرستادی میمردند تو اینم همین جوریه کجاهاش انتخاب سرنوشت ساز داره

1. اخر بازی تصمیم میگیری کنسول نابود شه یا نه .
2. اشلی بمیره یا النکو .
3. wrex زنده بمونه یا نه .

آقا یه سوال ، من شماره ی دوم رو بازی کردم و خیلی بهم حال داد ، خاستم ببینم شماره ی اولم بگیرم حال می ده الان ؟ نقش آفرینیش خیلی بیشتر از شماره ی دومه ؟ زیاد با نقش آفرینی حال نمی کنم . شماره ی 2 عالی بود

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال ، من شناره ی دوم رو بازی کردم و خیلی بهم حال داد ، خاستم ببینم شماره ی اولم بگیرم حال می ده الان ؟ نقش آفرینیش خیلی بیشتر از شماره ی دومه ؟ زیاد با نقش آفرینی حال نمی کنم . شماره ی 2 عالی بود

شما اگه شماره اول بازی رو تموم کنی هر تصمیم که بگیری تو شماره دوم بازی هم اتفاق میافته .
اکشن تو شماره اول کمتره ولی ارزش بازی کردن رو داره خیلی هم داستان زیبایی داره.

به نظرتون بزارم council رو نابود کنن یا نجاتشون بدم؟کسانی که نجاتشون دادن تو دوش چه فرقی می کرد؟
این saren رو چجوری بکشم؟

---------- نوشته در 09:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:13 AM ارسال شده بود ----------

آقا یه سوال ، من شماره ی دوم رو بازی کردم و خیلی بهم حال داد ، خاستم ببینم شماره ی اولم بگیرم حال می ده الان ؟ نقش آفرینیش خیلی بیشتر از شماره ی دومه ؟ زیاد با نقش آفرینی حال نمی کنم . شماره ی 2 عالی بود

شماره ی یکش هم عالیه حتما بگیرش من خودم هم تازه تمومش کردم

به نظرتون بزارم council رو نابود کنن یا نجاتشون بدم؟کسانی که نجاتشون دادن تو دوش چه فرقی می کرد؟
این saren رو چجوری بکشم؟

نجاتشون بدی بهتره . تو 2 راحت تر بهت اعتماد میکنن ولی اتفاق خاصی نمیفته .

شیوه خاصی نداره . با تیر میتونی بکشیش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or