با یک علامت تعجب روی نقشه مشخصه که ! روش برید میتونید یه کاری کنید که روی مینی مپ هم بیاد ...
اره . وقتی یک ماموریتو شروع کنی کامل مشخص میکنه . ولی وقتی داری میگردی توی سیاره درست مشخص نمیکنه . باید از توی journal بخونی .نه؛ خیلی خیلی کم پیش میاد. معمولا باید برو تو Journal و بخونم کجا باید برم، بعد از رو علائم و در و دیوار راه رو پیدا کنم که خیلی طول میکشه. نقشه اش هم خیلی گیج کنندس، یه فضای سهبعدی رو دوبعدیه.
اره . وقتی یک ماموریتو شروع کنی کامل مشخص میکنه . ولی وقتی داری میگردی توی سیاره درست مشخص نمیکنه . باید از توی journal بخونی .
کلا یک قسمت از بازی اصلا مشخص نیست که باید کجا بری ( باید دمو رو نگاه کنی تا بفهمی ) .
والله من الان ظاهرا وسط 2 تا ماموریت هستم ولی ظاهرا یکیش دلخواهه، میگه برو Wrex رو ببین ولی اصلا تو نقشه نگفته کجاس. اون یکی ماموریت هم همین طوره و یه چیز مشابه گفته. مجبور میشم با راهنما پیدا کنم کی کجاس ولی مطمئنم بازی به این خفنی حتما یه منظوری داشته همچین کاری کرده یا من متوجه نمیشم منظورشو.
این Dialogue های بازی جایی هست که بتونیم دانلود کنیم تا موقع جواب دادن بتونیم درست ترین گزینه رو انتخاب کنیم؟؟؟
اون سرنوشت ساز ها چیه لطفا راهنمایی کن
تو Ms 2 آخرش هرکسی میفرستادی دنباله یه کاری که اگه اشتباه می فرستادی میمردند تو اینم همین جوریه کجاهاش انتخاب سرنوشت ساز داره
آقا یه سوال ، من شناره ی دوم رو بازی کردم و خیلی بهم حال داد ، خاستم ببینم شماره ی اولم بگیرم حال می ده الان ؟ نقش آفرینیش خیلی بیشتر از شماره ی دومه ؟ زیاد با نقش آفرینی حال نمی کنم . شماره ی 2 عالی بود
آقا یه سوال ، من شماره ی دوم رو بازی کردم و خیلی بهم حال داد ، خاستم ببینم شماره ی اولم بگیرم حال می ده الان ؟ نقش آفرینیش خیلی بیشتر از شماره ی دومه ؟ زیاد با نقش آفرینی حال نمی کنم . شماره ی 2 عالی بود
به نظرتون بزارم council رو نابود کنن یا نجاتشون بدم؟کسانی که نجاتشون دادن تو دوش چه فرقی می کرد؟
این saren رو چجوری بکشم؟
نجاتشون بدی بهتره . تو 2 راحت تر بهت اعتماد میکنن ولی اتفاق خاصی نمیفته .
شیوه خاصی نداره . با تیر میتونی بکشیش .