Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

بليزاردم سر به سر بايووير گذاشته و براي April Fool يه بازي معرفي كرده به اسم StarCraft: Supply Depot 2 كه ويژگي هاش قشنگ به پايان ME3 تيكه ميندازه :d
http://www.dsogaming.com/wp-content/uploads/2012/04/adsdasdas.jpg

مثلا:
multiple color coded and unfulfilling endings
even more endings via revolutionary Democratic DLC
نمیدونم چه قدر قدیمیه ولی‌ اینم تو همون سایت بود :دی
Mars Effect
:d

خوب دوباره بازی رو تموم کردم , insane + 5000 ems
اون چند سانیه که شبرد نفس میکشه رو دیدم :d
واقعا خیلی برام عجیبه که اگه Indoctrination یا توهم نیست چرا فقط تو اون انتخاب و چرا با جمع کردن این همه نیرو باید بشه اونو دید !؟ امید شپرد برای زنده موندن و مقاومت زیاد میشه !؟
اخر ME1 حرفای Seren دقیقا مثل انتخاب وسطی اخر بازی میمونه و نتیجه اش هم فکر کنم تو ME2 سر کلکتور ها دیدیم
کلا ایندفعه که رفتم کمه کم 100 دفعه کلمه ی Indoctrination رو شنیدم مثل این بود که دفعه ی اول اصلا بهش توجه نکرده بودم ! :d

من الان 5700 نیرو جمع کردم و مرحله
جایی که reaper به منطقه asari حمله کردن و اونجا رو نابود میکنن
این نیروها کافی هست یا بیشترش کنم تا پایانهای مختلف باز باشه؟
اون گزینه که برای من 50% تکون نمیخوره؟تنها اهش انلاین بازی کردنه؟
ممنون

من الان 5700 نیرو جمع کردم و مرحله
جایی که reaper به منطقه asari حمله کردن و اونجا رو نابود میکنن
این نیروها کافی هست یا بیشترش کنم تا پایانهای مختلف باز باشه؟
اون گزینه که برای من 50% تکون نمیخوره؟تنها اهش انلاین بازی کردنه؟
ممنون
War assets 5700 یاEMS؟

اگه War asset باشه واسه پایان سوم کافی‌ نیست فکر کنم.

ولی‌ اگر Effective military strength باشه کافی‌ هست

آنلاین :دی

سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
1.باور کنید ناظم انجم بلد نیستم متن پنهان کنم یکی بگه
2.میگم این دوستمون نارنجک چه جوری پرتاب میکنه؟
3.بد میشه بیشتر از 4 اسلحه واسه خودمون داشته باشیم ؟ چون من 4 تا دارم به جدید که میخورم چی بزنم ادامه یا کنسل یا قبول ؟ میخوام همه رو داشته باشم میشه یعنی ؟ چنین چیزی هست یعنی ؟ واقعا هسسسسسست؟
4.بد یه جا هست یه زنه بده هی فرار میکنه هی من دنبالش میکنم دوباره هی اون فرار میکنه هی من دنبالش میکنم بد کله ی اون زن خوبه هست با منه رو میگیره میزنه به فضا پیما بد من اونو میزنم 2 تا شونو کول میکنیم میریم پایگاه خودمون اونجا موندم چه کار کنم نقشه رو میزنم یه سری اعداد از 1 تا 4 ذو نقشه هست و هی میرم بدش نمیدونم چه کار کنم ؟
ممنوووووون:x

سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
1.باور کنید ناظم انجم بلد نیستم متن پنهان کنم یکی بگه
2.میگم این دوستمون نارنجک چه جوری پرتاب میکنه؟
3.بد میشه بیشتر از 4 اسلحه واسه خودمون داشته باشیم ؟ چون من 4 تا دارم به جدید که میخورم چی بزنم ادامه یا کنسل یا قبول ؟ میخوام همه رو داشته باشم میشه یعنی ؟ چنین چیزی هست یعنی ؟ واقعا هسسسسسست؟
4.بد یه جا هست یه زنه بده هی فرار میکنه هی من دنبالش میکنم دوباره هی اون فرار میکنه هی من دنبالش میکنم بد کله ی اون زن خوبه هست با منه رو میگیره میزنه به فضا پیما بد من اونو میزنم 2 تا شونو کول میکنیم میریم پایگاه خودمون اونجا موندم چه کار کنم نقشه رو میزنم یه سری اعداد از 1 تا 4 ذو نقشه هست و هی میرم بدش نمیدونم چه کار کنم ؟
ممنوووووون:x

شما باید RB رو بگیری گزینه grenade رو بزنی.
احتمالا چون وزنش بیشتر از حد بوده این گزینه ها اومده چون فکر کنم کاراکترت تا یه مقداری میتونه اسلحه برداره(برای من تا حالا پیش نیومده)
شما جای هر مکان رو نقشه که اسمی دیدی یعنی یکی از افراد گروهت یا کسی که براش ماموریت انجام میدی تو اون قسمت یا منطقه هست.وقتی نقشه رو میبینی میتونی با LB & RB مکانهای دیگه رو ببینی و از جای افرادت با خبر بشی که کجا هستن.

دوستان یه راهنمایی میکنید که چی کار کنیم بازی اینقد دیسک عوض نکنه؟8 ساعت بیشتر بازی نکردم 4 بار مجبور شدم دیسک عوض کنم:|مس افکت 2 کلا 2 بار بیشتر دیسک عوض نکرد:|

شما باید RB رو بگیری گزینه grenade رو بزنی.
احتمالا چون وزنش بیشتر از حد بوده این گزینه ها اومده چون فکر کنم کاراکترت تا یه مقداری میتونه اسلحه برداره(برای من تا حالا پیش نیومده)
شما جای هر مکان رو نقشه که اسمی دیدی یعنی یکی از افراد گروهت یا کسی که براش ماموریت انجام میدی تو اون قسمت یا منطقه هست.وقتی نقشه رو میبینی میتونی با LB & RB مکانهای دیگه رو ببینی و از جای افرادت با خبر بشی که کجا هستن.

سلام عزیز خب باخبر بشم که چی بشه
روال بازی چی
یعنی مثل اول نیست که باهم میریم و میجنگیم
الان تو مقر خودمون هستم و راه میرم و اطلاعات میگیرم پس کی میریم بجنگیم؟

سلام عزیز خب باخبر بشم که چی بشه
روال بازی چی
یعنی مثل اول نیست که باهم میریم و میجنگیم
الان تو مقر خودمون هستم و راه میرم و اطلاعات میگیرم پس کی میریم بجنگیم؟
روال بازی این‌جوری هست :دی فقط جنگ نیست،باید بری بگردی،با مردم حرف بزنی‌،سیاره اسکن کنی‌ واسه نیرو و ماموریت و این چیزا.

ماموریت‌های اصلی‌ اکشن هستن ولی‌ :دی از همون Galaxy map می‌شه انتخابشون کرد

سلام قسمت اخر بازی رو لو میده
من با 2430-40 نیرو برگشتم به زمین برای حمله.اخر بازی 3 انتخاب داشتم که من سمت راست رو رفتم که شانسم برق رفت و نشد دمو رو ببینم الانم که اومد نمیشه.
اون 2 راه دیگه چی هست ؟خودم یه چیزایی فهمیدم یکیش کنترل کردن و اون یکی دیگه میره تو نور و......
بقیه ش رو نفهمیدم
یه سری دوستان میگفتن راههای دیگه رو نمیشه رفت (یا گزینه های دیگه رو نمیشه زد اونا چی هستن)من فقط تونستم کاری کنم که illusive man خودکشی کنه.
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام قسمت اخر بازی رو لو میده
من با 2430-40 نیرو برگشتم به زمین برای حمله.اخر بازی 3 انتخاب داشتم که من سمت راست رو رفتم که شانسم برق رفت و نشد دمو رو ببینم الانم که اومد نمیشه.
اون 2 راه دیگه چی هست ؟خودم یه چیزایی فهمیدم یکیش کنترل کردن و اون یکی دیگه میره تو نور و......
بقیه ش رو نفهمیدم
یه سری دوستان میگفتن راههای دیگه رو نمیشه رفت (یا گزینه های دیگه رو نمیشه زد اونا چی هستن)من فقط تونستم کاری کنم که سربروس خودکشی کنه.
ممنون

اگه حوصله داری میتونی بری صفحات قبل رو بخونی.دقیق و مفصل درباره اش بحث شده‌.اگه حوصله نداری باید صبر کنی کاوه بیاد برات بصورته فشرده توضیح میده برات همه ی پایان ها رو .اون سربروس نیست.Ilusive Man هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or