Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
سلام. دوستان یه سوال فوری:

اون جایی که مجبوری بین quarian ها و گث ها یکیشون رو انتخاب کنی، کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟! یه ساعته دارم فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم:d یعنی تاثیر خاصی داره؟ مثلا گث ها قوی تر از quarian ها هستن؟ مثلا بیشتر بهت کمک میشه؟! :-??
بخوام راستشو بگم، گث ها رو انتخاب کردم ولی وقتی دیدم تالی خودشو انداخت پایین بدجور وجدانم به درد اومد:d بعد تو قسمت war map نگاه کردم دیدم نیروهام 3500تاست. بعد اون مرحله رو دوباره رفتم، اینبار quarian ها رو انتخاب کردم، بعد دیدم بازم نیروهم حدود 3500 بودن(یه 10-15تا کمتر). الان دوتا سیو دارم. کدوم رو ادامه بدم به نظرتون؟! :-@
زیاد فرقی‌ ندارن همونطوری که خودتون هم دیدین:دی، اگه سیو‌های ME 2 رو داشتین میتونستین صلح بر قرار کنین و هر ۲ تاش رو داشته باشین :دی
.

دوستان چجوری میراندا رو زنده نگه دارم؟
romance کردن یه شخصیت یعنی چی ؟ متوجه نمیشم تو 2 صفحه ی قبل نوشته شده بود ! یه توضیحی بدید لطفا- همون loyal ه؟
راهی هست شپرد نمیره؟

جواب بدید لطفا - گیر کردم
دو چیز دیگه :دی
اول اینکه میخوام ایمپورت کنم شخصیتای مس افکت 2 رو ببینین اوضاعم چه جوریه (جیکوب و سامارا و جک و لجیون مردن :دی البته میدونم چجوری همشون زنده بمونن ولی میخوام اولین باری که بازیو تموم کردم و تصمیمای خودم بود رو منتقلش کنم ببینم چجوری میشه ) . بدرد میخوره؟
دوم اینکه من نفهمیدم پاراگونا به چه دردی میخوره تو داستان؟ مگه فقط واسه خوب بودن شپرد نیستش؟
آقا همشو جواب بدیدا :دی

آخرین ویرایش:
سلام. دوستان یه سوال فوری:

اون جایی که مجبوری بین quarian ها و گث ها یکیشون رو انتخاب کنی، کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟! یه ساعته دارم فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم:d یعنی تاثیر خاصی داره؟ مثلا گث ها قوی تر از quarian ها هستن؟ مثلا بیشتر بهت کمک میشه؟! :-??
بخوام راستشو بگم، گث ها رو انتخاب کردم ولی وقتی دیدم تالی خودشو انداخت پایین بدجور وجدانم به درد اومد:d بعد تو قسمت war map نگاه کردم دیدم نیروهام 3500تاست. بعد اون مرحله رو دوباره رفتم، اینبار quarian ها رو انتخاب کردم، بعد دیدم بازم نیروهم حدود 3500 بودن(یه 10-15تا کمتر). الان دوتا سیو دارم. کدوم رو ادامه بدم به نظرتون؟! :-@
سلام
مجبور نیستی یکی رو انتخاب کنی. دو تا گزینه هم داره که البته فعال کردنشون خیلی سخته و باید تو بازی های قبلی هم کلی کار انجام داده باشی. اما بین این دو تا اگر گث رو انتخاب کنی قدرت نظامیت بالاتر می ره (تو می گی فرقی نداشته ولی برای من این جوری بود. حدود 300-400 تا فرق داشت.) ولی خوب تالی می میره دیگه. البته دلت واسه تالی نسوزه آحرش اتفاق خاصی نمی افته. فقط اگر زنده بمونه بعدا یه عکس از خودش بدون ماسک بهت می ده. من که از لیجن خیلی خیلی بیشتر خوشم می اومد ولی از اون جایی که قدرت نظامیم بالای 5500 بود تالی رو انتخاب کردم ببینم بعدا چی میشه.

---------- نوشته در 01:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:35 PM ارسال شده بود ----------

دوستان چجوری میراندا رو زنده نگه دارم؟
romance کردن یه شخصیت یعنی چی ؟ متوجه نمیشم تو 2 صفحه ی قبل نوشته شده بود ! یه توضیحی بدید لطفا- همون loyal ه؟
راهی هست شپرد نمیره؟

جواب بدید لطفا - گیر کردم
دو چیز دیگه :دی
اول اینکه میخوام ایمپورت کنم شخصیتای مس افکت 2 رو ببینین اوضاعم چه جوریه (جیکوب و سامارا و جک و لجیون مردن :دی البته میدونم چجوری همشون زنده بمونن ولی میخوام اولین باری که بازیو تموم کردم و تصمیمای خودم بود رو منتقلش کنم ببینم چجوری میشه ) . بدرد میخوره؟
دوم اینکه من نفهمیدم پاراگونا به چه دردی میخوره تو داستان؟ مگه فقط واسه خوب بودن شپرد نیستش؟
آقا همشو جواب بدیدا :دی
برای من که بازی تموم شد آخرش نفهمیدم میراندا مرد یا زنده موند! یعنی جایی ندیدم بمیره. اگه بمیره اصلا کی می میره؟
Romance کردن یعنی رابطه ی عشقولانه برقرار کردن. تو مس افکت 3 که loyalty کلا حذف شده ولی تو نسخه 2 loyal بودن شرط لازم بود برای romance.
توی destroy اگر EMS بالای 4000 باشه (اگر DLC رو نصب کردی بالای 3100) شپرد نمی میره. توی کنترل هم یه جورایی می شه گفت نمی میره.
ایمپورت کردن خیلی به درد می خوره. حتما امتحان کن.
پاراگون برای خوب بودنه و البته بعضی انتخاب ها بستگی به همین میزان خوب و بد بودن داره.

آخرین ویرایش:
دوستان یه توضیحی درمورد dlc های بازی میدید ؟ چیا اومده یا در اینده میاد و اینکه چه چیزی اضافه میکنه به بازی
اگه تو صفحه ی خاصی توضیح داده شده بگین ببینم
پایان دیگه ای واسه بازی نمیاد؟ من میخوام زنده نگه دارم میراندارو و ته بازی تاثیرشو ببینم

سلام دوستان. من هر دو DLC این بازی رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری راشون بندازم, لطفا اگر کسی دانلود کرده از سایتی و روشی که در اون سایت بوده عمل کرده, لطفا لینک سایت رو بده. ممنون

دوستان بازم سوال دارم، شرمنده! :d
من هردو پایان بازی رو انجام دادم(بدون DLC که برای پایان اومد) یعنی هم پایان قرمز و هم پایان آبی رو دیدم. حالا یه سوال: اگه نیروهامون بالای 5000 تا باشه چی میشه؟! در ضمن اون پایان سبز که میگن کجا بود؟! :-/
سوال بعدی::d من تو این بازی اصلا افرادی مثل Thane و گرانت و سامارا و جک رو ندیدم! اینا نیستن تو بازی؟! (تا جایی که یادم میاد Thane رو جز کشته شده ها نوشته بودن! رو اون تابلوهه) اگه با سیو ایمپورت شده ی مس افکت2 بازی کنم اینا میان؟!

من هردو پایان بازی رو انجام دادم(بدون DLC که برای پایان اومد) یعنی هم پایان قرمز و هم پایان آبی رو دیدم. حالا یه سوال: اگه نیروهامون بالای 5000 تا باشه چی میشه؟! در ضمن اون پایان سبز که میگن کجا بود؟! :-/
سوال بعدی::d من تو این بازی اصلا افرادی مثل Thane و گرانت و سامارا و جک رو ندیدم! اینا نیستن تو بازی؟! (تا جایی که یادم میاد Thane رو جز کشته شده ها نوشته بودن! رو اون تابلوهه) اگه با سیو ایمپورت شده ی مس افکت2 بازی کنم اینا میان؟!

اگه بیشتر از 5000 تا باشه بین اون پایان به قولت قرمز و آبی :دی یه پایان دیگه باز میشه که می تونی بری یوتویوب ببینی . من که هیچ تغییری احساس نکردم :|:دی

آره دیگه اگه سیو مس افکت 2 رو ایمپورت کنی به شرطی که تو مس افکت 2 اونا رو زنده نگه داشته باشی ، میان .

البته برای دیدن ویدیو های بازی حتما نیاز به یو×ت×یو×ب نیست.اگه bink video رو دانلودکنی تقریبا ویدیو ی همه ی بازی ها(اونایی که کات سینس هاشون in game نیست)رو میتونی ببینی.مثله همین me3

EMSت چند بود؟ فکر کنم باید بالای 4000 باشه تا پایان سبز رو ببینی. تازه به جز اون سه پایان یه پایان دیگه هم داره! بگرد ببین پیدا می کنی یا نه! راهنمایی می کنم باید یه ذره ابتکار بزنی.

---------- نوشته در 02:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:25 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه توضیحی درمورد dlc های بازی میدید ؟ چیا اومده یا در اینده میاد و اینکه چه چیزی اضافه میکنه به بازی
پایان دیگه ای واسه بازی نمیاد؟ من میخوام زنده نگه دارم میراندارو و ته بازی تاثیرشو ببینم
DLCها همه یه سری تفنگ و Armor هستند به جز Extended Cut که یه تغییراتی توی پایان بازی می ده از جمله این که قدرت نظامی که برای دیدن هر پایان نیاز داری کم تر می شه و می تونی راحت تر پایان های بهتر رو ببینی و From Ashes که احتمالا همراه بازیت بوده و همونیه که Javik رو اضافه می کنه. لیست DLC ها: Downloadable Content - Mass Effect Wiki - Mass Effect, Mass Effect 2, walkthroughs and more
راستی این سوال منو جواب ندادی میرندا کِی مرد؟

منتظر چیز زیادی نباش :دی، کلا اون ماموریت‌های فرعی به جز یه صحنه هیچ آثری ندارن تو پایان.

سلام دوستان. من هر دو DLC این بازی رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری راشون بندازم, لطفا اگر کسی دانلود کرده از سایتی و روشی که در اون سایت بوده عمل کرده, لطفا لینک سایت رو بده. ممنون
سلام
الان اونی که دانلود کردی شامل چه فایل و فولدر هایی میشه؟ فایل نصب که نداره؟ من الان بازی رو پاک کردم اگر اسم فولدر ها رو بگی بهت می گم.

EMSت چند بود؟ فکر کنم باید بالای 4000 باشه تا پایان سبز رو ببینی. تازه به جز اون سه پایان یه پایان دیگه هم داره! بگرد ببین پیدا می کنی یا نه! راهنمایی می کنم باید یه ذره ابتکار بزنی.

---------- نوشته در 02:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:25 PM ارسال شده بود ----------

DLCها همه یه سری تفنگ و Armor هستند به جز Extended Cut که یه تغییراتی توی پایان بازی می ده از جمله این که قدرت نظامی که برای دیدن هر پایان نیاز داری کم تر می شه و می تونی راحت تر پایان های بهتر رو ببینی و From Ashes که احتمالا همراه بازیت بوده و همونیه که Javik رو اضافه می کنه. لیست DLC ها: Downloadable Content - Mass Effect Wiki - Mass Effect, Mass Effect 2, walkthroughs and more
راستی این سوال منو جواب ندادی میرندا کِی مرد؟

مثل اینکه تو سیتادل باید بهش در مورد کی لانگ هشدار بدی وگرنه کشته میشه
DLC دیگه ای دیگه نمیاد در اینده؟

---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:57 PM ارسال شده بود ----------

منتظر چیز زیادی نباش :دی، کلا اون ماموریت‌های فرعی به جز یه صحنه هیچ آثری ندارن تو پایان.

این چه وضعشه اخه :| میراندا رو برای چندمین بار که برم سیتادل میبینمش؟ اولین بار که نبود:d

سلام:dسوال دارم ببخشید!!! :d
دوستان یه نفر دقیق لطف کنه و بهم بگه این کاتالیست چی بود!! موندم سر این!! چی چی بود اصلا؟! من فقط فهمیدم میگفت سیتادل جزئی از منه و من ریپرها رو کنترل میکنم و اینجور چیزا. دقیقا میشه یکی راجع بهش توضیح بده؟!
یه قسمت دیگه رو هم اصلا نفهمیدم!! آخر سر ریپرها برای چی هر 50هزار سال تمام موجودات پیشرفته رو نابود میکردن؟! فکر کنم کاتالیست یه چیزایی در این مورد گفت، ولی من نفهمیدم یعنی چی! :-/

از قرار معلوم به اون یارو کاتالیست شلیک کنی عصبانی میشه و ریپرها همه چیزو نابود میکنن، ولی یه یادداشت از طرف لیارا میمونه تا برای نسل بعد همه چیزو توضیح بده!! همینه؟! :-/

راستش پایان سبز رو هم دیدم. صد رحمت به همون قرمز و آبی:|

@A.PATO7
Catalyst یه موجود ساکن در Citadel هست که ریپر هارو از نژاد‌هایی‌ که نابود شدن به وجود اومده و کنترل می‌کنه.
چون به نظر خودCatalyst ، اگه نابود نشن نژاد‌های پیشرفته شروع می‌کنن به کشتن نژاد‌های ضعیف تر و بین خودشون هم جنگ میافته به دلیل پیشرفت بسیار زیاد. و تا حدی پیش می‌رن که کهکشان رو نابود کنن.

البته من پایان DLC رو ندیدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or