Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
@A.PATO7
Catalyst یه موجود ساکن در Citadel هست که ریپر هارو از نژاد‌هایی‌ که نابود شدن به وجود اومده و کنترل می‌کنه.
چون به نظر خودCatalyst ، اگه نابود نشن نژاد‌های پیشرفته شروع می‌کنن به کشتن نژاد‌های ضعیف تر و بین خودشون هم جنگ میافته به دلیل پیشرفت بسیار زیاد. و تا حدی پیش می‌رن که کهکشان رو نابود کنن.

البته من پایان DLC رو ندیدم :دی
تا اون جایی که من فهمیدم کاتالیست می گفت من باید این کارو بکنم که شما سیستم خداهاتونو به هم نریزید و زیادی زورمند نشید! مسخره است! یعنی خداها خودشون زور نداشتن بزنن تو سر آدما یه ابلهی رو گذاشتن اون جا هر چند هزار سال یک بار همه رو له کنه که یه وقت مخلوقات از خالق ها قدرتمند تر نشن و نظم جهان رو به هم نریزن!

---------- نوشته در 02:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 PM ارسال شده بود ----------

از قرار معلوم به اون یارو کاتالیست شلیک کنی عصبانی میشه و ریپرها همه چیزو نابود میکنن، ولی یه یادداشت از طرف لیارا میمونه تا برای نسل بعد همه چیزو توضیح بده!! همینه؟! :-/

راستش پایان سبز رو هم دیدم. صد رحمت به همون قرمز و آبی:|
آره همینه. البته همون پایان های قرمز و آبی هم بسته به مقدار EMSت فرق می کنن. مثلا تو پایان قرمز اگر EMSت کم باشه همه نابود می شن از جمله ریپرها. اگر یه کم بیشتر باشه همه داغون می شن و ریپر ها نابود می شن. اگر بالای 4000 باشه (اگه DLC رو نصب کردی بالای 3100) فقط ریپرها می میرن و هیچی داغون نمیشه و شپرد هم آخرش زنده می مونه.

مثل اینکه تو سیتادل باید بهش در مورد کی لانگ هشدار بدی وگرنه کشته میشه DLC دیگه ای دیگه نمیاد در اینده؟
---------- نوشته در 04:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:57 PM ارسال شده بود ----------
این چه وضعشه اخه :| میراندا رو برای چندمین بار که برم سیتادل میبینمش؟ اولین بار که نبود:d
مال من چی :|

این موردین رو هر کاریش کردم رفتش و مرد که :دی پس چی میگفتین بهش میشه گفت نره ؟..!
میشه ولی خیلی دنگو فنگ داره باید تو شماره اول wrex رو کشته باشی تو شماره دوم هم Maelon's data رو نابود کنی تا بتونی موردین رو زنده نگه داری

میشه ولی خیلی دنگو فنگ داره باید تو شماره اول wrex رو کشته باشی تو شماره دوم هم Maelon's data رو نابود کنی تا بتونی موردین رو زنده نگه داری

من اصلا 1 و 2 رو بازی نکرده بودم زنده موند
باید تا آخر ماموریت راستشو به اون زنه نگی که اون چیزه (!) خرابه و اینا
بعد که میرسی به آخرش در حال حرف زدن با موردین باید گزینه های سبز رو فقط بزنی
بهش میگه که من میگم تو تمام سعیت رو کردی و از بین رفتی
بعد موردین هم میره پیش هکت کار میکنه و دیگه نمیبینیش

من اصلا 1 و 2 رو بازی نکرده بودم زنده موند
باید تا آخر ماموریت راستشو به اون زنه نگی که اون چیزه (!) خرابه و اینا
بعد که میرسی به آخرش در حال حرف زدن با موردین باید گزینه های سبز رو فقط بزنی
بهش میگه که من میگم تو تمام سعیت رو کردی و از بین رفتی
بعد موردین هم میره پیش هکت کار میکنه و دیگه نمیبینیش

خب شما از سناریو دیفالت بایوور بازی کردی که دقیقا داستان 1 و 2 رو همونجور که من گفتم قرار داده بود من این موضوع رو برای کسی گفتم که save قسمت قبلی رو لود کرده اصلا مگه کسی هم هست بدون save قسمت قبلی بازی رو شروع کنه:d

شما حتما فرصت کردی 1 و 2 رو بازی کن که جزو بهترین بازیهای(شاهکارهای) این نسل هستند.

آره من شماره 1 رو بازی نکردم - شماره 2ش رو هم فایل میلون رو گفتم ذخیره کنه واسه آینده
یه انتخاب بود که باهاش همدردی میکردم و درک میکردمش اونم سوار اسانسور شد و رفت و اخرش هیچی
یه انتخاب هم بود که درکش نمیکردمو میگفت چرا یدفعه عوض شده نظرت و اونم میگه اشتبا فکر میکردم و ... تهش دو راه میمونه 1- یا بیخیالش میشی بذاره بره بالا و کارو تموم کنه 2- اینکه با تیر بزنیش و بفرستیش اون دنیا
همرو امتحان کردم تهش مرد :دی

اصلا توی شماره 3 هر وقت اهنگ احساسی میذارن یا یکی از یارا میگه بذار من اینکارو انجام بدم بدونین به احتمال 90 % به رحمت الهی میره :دی
ولی گرانت واقعا منو سورپرایز کرد اخر مرحلش :دی
ولی نمیدونم چرا از مردن موردین و تین کریوس ناراحت نشدم فعلا تا اینجای بازی :دی نمیشه پسر تین رو عضو گروه کرد؟ اصلا چرا نژاد drell انقد تو بازی کمه؟ فقط همین دوتان :دی یا من از داستانشون بی خبرم

در ضمن 2 تا چیز که واسم جالبه اینکه تو سیتادل یه tuiran به اسم tactus که جز یکی از ماموریتایی هست که دکتر چاکواس بهمون میده و باید سوپلای ها رو ازش بگیریم و به دکتر بدیم دوبلورش دقیقا مال گروسه :دی حتی لباسشم عین اونه
دومیش اینه که ترینور یا همون منشی شپرد که میگه من و تو دو تا تیپ مختلفیم و مگه ندیدی میگفتم از صدای EDI خوشم میاد یعنی اینکه ....؟:دی آره؟

در ضمن امیدوارم میراندا و گروس و شپرد و تالی کشته نشن چون خیلی دوسشون دارم مخصوصا 3 تای اولی - شپرد و میراندا رو میدونم چیکار کنم و تالی هم تا حدودی ولی گروس رو نمیدونم و میخوام تو بازی زنده بمونه - ( البته شاید پیش فرض زنده بمونه )

آخرین ویرایش:
دوستان الان تو بازی به اونجایی رسیدم که تازه از هورایزون بیرون اومده شپرد و خواهر میراندا رو نجات دادم - تا اینجای بازی EMS 2960 هست - چجوریه وضعیتم؟ همه ی ماموریتای فرعی هم انجام دادم این شد - عدد 5000 و .. که دوستان میگن مال TMS هست یا EMS ?
میراندا تا اینجا زنده موندش که - جلوتر باز میاد؟ قبلا تو کجا باید بهش هشدار میدادم؟ جلوتره؟

DLC unlocker و خود این DLC firefight نیومدن؟

چرا هر دوش اومده

Code:
DOWNLOAD and EXTRACT TO \Mass Effect 3\BIOGame\DLC 

http://filesbb.com/ohn0rc3erwhy 
 http://ul.to/g7z8usvk/FFdc-iaa.rar 
 http://netload.in/dateiZTWkuYkQzw/FFdc-iaa.rar.htm 
 http://rapidshare.com/files/3415816576/FFdc-iaa.rar 

Password: awesome

Code:
====================== 
 Mass Effect 3 Unlocker 
 ====================== 

1) This is a modified Coalesced.bin that unlocks you all dlc weapons and armor, Collector Rifle, Resurgence dlc weapons (If installed) and Firefight. 

2) To install it you need to paste this file in the following direction: 
 "(...)\Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole" 

3) To unlock the pre-order weapons and armor press F12 while you play, don't do it in the middle of a mission: Shepard will replace all his weapons with the ones you've just unlocked. 

4) You can buy the weapons from Resurgence and Firefight in the Spectre Terminal. 

=== 
 BUG 
 === 
 Once you buy any weapon of FIrefight or Resurgence, a better version will be avaiable to buy in the Spectre Terminal. 
 DON'T BUY IT!!!! It's price is incorrect, to upgrade your weapon, go to the upgrade terminal so you can purchase it at it's correct price.

http://i.minus.com/1344670925/XbhyeDKQx0NgiKi3SM1m_A/d4QDdrwk6OrJV/Coalesced.rar 
 https://rapidshare.com/files/1011827770/Coalesced.rar

دوستان الان تو بازی به اونجایی رسیدم که تازه از هورایزون بیرون اومده شپرد و خواهر میراندا رو نجات دادم - تا اینجای بازی EMS 2960 هست - چجوریه وضعیتم؟ همه ی ماموریتای فرعی هم انجام دادم این شد - عدد 5000 و .. که دوستان میگن مال TMS هست یا EMS ?
میراندا تا اینجا زنده موندش که - جلوتر باز میاد؟ قبلا تو کجا باید بهش هشدار میدادم؟ جلوتره؟
از کجا بفهمم پایان سبز رو تموم کردم یا آبی و قرمز؟ آخرش شپرد پریدش توی اون فضای سفیده و مردش به نظرم - بهتر از این نمیشه داستان ؟

گل لقد نمیکنما :دی یکی جواب بده دیگه گیر کردم

گل لقد نمیکنما :دی یکی جواب بده دیگه گیر کردم
:biggrin1:
نجات دادی دیگه :دی، نه دیگه نمرد تموم هست :دی
اون عدد هم مربوط می‌شه EMS ، که البته بدون ریختن DLC خیلی‌ سخت می‌شه 5000 کرد، با این‌ای که شما دارین تا آخر می‌شه حدود 3500 که پایان نسبتا خوب رو میتونین ببینین.
اون سه راهی‌ آخر، سمت راستی‌ قرمز هست، سمت چپی‌ آبی‌، وسطی هم سبز :دی.لول

:biggrin1:
نجات دادی دیگه :دی، نه دیگه نمرد تموم هست :دی
اون عدد هم مربوط می‌شه EMS ، که البته بدون ریختن DLC خیلی‌ سخت می‌شه 5000 کرد، با این‌ای که شما دارین تا آخر می‌شه حدود 3500 که پایان نسبتا خوب رو میتونین ببینین.
اون سه راهی‌ آخر، سمت راستی‌ قرمز هست، سمت چپی‌ آبی‌، وسطی هم سبز :دی.لول

کدوم سه راهیو میگی؟ :-/:d من سه راهی ندیدم که
قبل اینکه برم مرحله اخرو EMS من رو 2986 بود :d یعنی من ته فاجعه رو دیدم نه؟ چیکار کنم بیاد بالا ؟ من 46 ساعت این بازیو کردم اخه :d همه کارو کردم تهش شد این - راهی هست 5000 کنم ؟
مثلا من اون ملکه که با گرانت بودیم رو نجات ندادم یا مثلا تو شماره ی قبلی کالکتور بیس رو ترکوندم
dlc چیو باید دانلود کنم ؟ چه تاثیری میذاره ؟ :d
دارم افسردگی میگیرم از این پایانش :دی ته بازی هم جوکر و EDI و اشلی اومدن بیرون - یه راهنمایی جامع بکنین منو چون میخوام برم از مس افکت 1 تصمیمای اساسی بگیرم و بیام جلو :d
این گروس و تالی و میراندا و جیمز و اشلی و شپرد زنده بمونن بسه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or