Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
منم در با 20 ساعت بازی بالاخره تمومش کردم.>:d<
پایانش اونجور هم بد نبود.حداقل من خوشم اومد.
ریپرها و مس ریلی ها و همه موجودات غیر اورگانیک به فنا رفتن خود شپرد هم قهرمان شد ولی مرد.:(
من توی بازی اون قسمتی رو که طرف توی برج لندن قایم شده بود رو ندیدم(تو vga 2011 نشون دادن):-/ رو توی بازی ندیدم.

آخرین ویرایش:
بازی 16 تا پایان داره.
اونطوری که من تو یوتوب سرچ کردم چهارتا پایان اصلی داره : Refusal Control Synthesis Destroy
سه تاش به نوع استفاده از کروزبل ربط داره ، یکیش هم استفاده نکردن که البته باز بودن این گزینه ها به میزان Readiness بازیباز مربوط میشه
حالا اینکه بین بازی یه سری ها کشته بشن و از سیو قبلیت چه کارهایی انجام داده باشی تغییرات جزیی تو پایان میزاره

خب دوستان ببخشيد هرچي گشتم تاپيك اين بازي رو در بخش PS3 پيدا نكردم و چندتا سوال دارم كه واقعا ممنون ميشم اگه جواب بديد .
1- دوستان بنده در طول تجربه بازيم بعضي از شخصيت ها رو از جمله Samara , Thane , Subject Zero or Jack و در اخر يه شخصيت همراه كروگان هم پيدا نكردم و اصلا نميدونم اينا رو بايد چجوري پيدا كنم !! سيو بازي هاي قبل رو هم نداشتم و بصورت پيش فرض شروع كردم !!

2- راهي هست كه بشه ميراندا رو نجات داد ؟؟

3- راهي هست بشه Mordin Solus رو همراه با اينكه تورين ها و كروگان ها رو متحد كنيم زنده نگه داشت ؟؟

4- من بعضي از ماموريت هاي جانبي رو نتونستم انجام بدم و اكثرش هم تو سيتادل بود . اموزشي چيزي هست ؟؟

با تشكر

خب دوستان ببخشيد هرچي گشتم تاپيك اين بازي رو در بخش PS3 پيدا نكردم و چندتا سوال دارم كه واقعا ممنون ميشم اگه جواب بديد .
1- دوستان بنده در طول تجربه بازيم بعضي از شخصيت ها رو از جمله Samara , Thane , Subject Zero or Jack و در اخر يه شخصيت همراه كروگان هم پيدا نكردم و اصلا نميدونم اينا رو بايد چجوري پيدا كنم !! سيو بازي هاي قبل رو هم نداشتم و بصورت پيش فرض شروع كردم !!

2- راهي هست كه بشه ميراندا رو نجات داد ؟؟

3- راهي هست بشه Mordin Solus رو همراه با اينكه تورين ها و كروگان ها رو متحد كنيم زنده نگه داشت ؟؟

4- من بعضي از ماموريت هاي جانبي رو نتونستم انجام بدم و اكثرش هم تو سيتادل بود . اموزشي چيزي هست ؟؟

با تشكر

jack رو تو ماموریت نجات آکادمیه بایوتیکا میبینید که سامانتا بهتون میده!!
theane هم که کلا تو سیتادل هست و تو ماموریت حمله سربروس به سیتادل با کی لانگ مبارزه میکنه!!!
Samara هم تو ماموریت آرداک یاکشیهای آساری رو میبینید که لیارا بهتون میده!!
گرانت هم تو ماموریت رکنایها میبینید که رکس بهتون میده البته احتمالا واسه شما ریو!!!
من خودم هر سه بار که بازی کردم با سیوهای نسخه 2 بازی کرم و همشون رو دیدم و میراندا هم اگه در مورد کی لانگ قبلش تو سیتادل بهش هشدار داده بودین احتمال زنده موندنش میره!!!
در مورد موردین هم من بعید میدونم بشه کاری کرد هرچند باقیه دوستان بهتر میدونن
مامورتهای جانبی سیتادل هم اکثرا فقط باید سیارات دیگه رو اسکن کنین یه چیز پیدا کنین و برین تو سیتادل بهشون بدین!!

میشه موردین رو زنده نگه داشت
بهش میگه که من به همه میگم مثل یه قهرمان مردی و تام سعی خودت رو کردی بعد موردین رو میفرسته پیش هکت و دیگه نمیبینیش ولی از کمکش استفاده میشه

jack رو تو ماموریت نجات آکادمیه بایوتیکا میبینید که سامانتا بهتون میده!!
theane هم که کلا تو سیتادل هست و تو ماموریت حمله سربروس به سیتادل با کی لانگ مبارزه میکنه!!!
Samara هم تو ماموریت آرداک یاکشیهای آساری رو میبینید که لیارا بهتون میده!!
گرانت هم تو ماموریت رکنایها میبینید که رکس بهتون میده البته احتمالا واسه شما ریو!!!
من خودم هر سه بار که بازی کردم با سیوهای نسخه 2 بازی کرم و همشون رو دیدم و میراندا هم اگه در مورد کی لانگ قبلش تو سیتادل بهش هشدار داده بودین احتمال زنده موندنش میره!!!
در مورد موردین هم من بعید میدونم بشه کاری کرد هرچند باقیه دوستان بهتر میدونن
مامورتهای جانبی سیتادل هم اکثرا فقط باید سیارات دیگه رو اسکن کنین یه چیز پیدا کنین و برین تو سیتادل بهشون بدین!!

مرحله سيتادل كه يه مرحله اجباري هست و بنده چيزي نديدم از Thane !! اون مرحله نجات دانش اموزان بايوتيك هم رفتم ولي بازم به هيچ وجه اثري از جك نديدم !!

مرحله سيتادل كه يه مرحله اجباري هست و بنده چيزي نديدم از Thane !! اون مرحله نجات دانش اموزان بايوتيك هم رفتم ولي بازم به هيچ وجه اثري از جك نديدم !!

درسته و قبل از اون ماموریت هم هربار به سیتادل برین تو بیمارستان تین رو میبینین!!
احتمالا بازی با این پیشفرض براتون شروع شده که اینا همه تو شماره 2 مردن!!!

سلام. دوستان یه سوال فوری:

اون جایی که مجبوری بین quarian ها و گث ها یکیشون رو انتخاب کنی، کدوم رو انتخاب کنم بهتره؟! یه ساعته دارم فکر میکنم به هیچ نتیجه ای نمیرسم:d یعنی تاثیر خاصی داره؟ مثلا گث ها قوی تر از quarian ها هستن؟ مثلا بیشتر بهت کمک میشه؟! :-??
بخوام راستشو بگم، گث ها رو انتخاب کردم ولی وقتی دیدم تالی خودشو انداخت پایین بدجور وجدانم به درد اومد:d بعد تو قسمت war map نگاه کردم دیدم نیروهام 3500تاست. بعد اون مرحله رو دوباره رفتم، اینبار quarian ها رو انتخاب کردم، بعد دیدم بازم نیروهم حدود 3500 بودن(یه 10-15تا کمتر). الان دوتا سیو دارم. کدوم رو ادامه بدم به نظرتون؟! :-@

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or