Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا عالی و مفيد بود ، خيلی خلاصه بود ولی تمام کليات داستان رو گفتی ، مخصوصا برای من و امثال من که خيلی وقته از تمام کردن نسخه 1 ميگذره و خيلی چيزارو يادمون رفته بسيار مفيد واقع شد. دستت طلا ، کار سختی بود تايپ اینهمه چيز ميز :دی
بيشتر به درد کسايی که قبلا بازيرو انجام دادن ميخورد تا کسايی که ميخوان تازه با بازی آشنا بشن :دی
------------------------------------
جيگر از Cerberus ها هم اگر چيزی ميدونی هرچند کم و مختصر بگی ممنون ميشم ، خواهش ميکنم بگو ، التماست ميکنم بگو :دی

فک کنم یکی از طولانی ترین پستای عمرم بود تازه کل کاراکترای تیمم از توی داستان فاکتور گرفتم :biggrin1:

خوب یه توضیح مختصرم در مورد این سربروس میدم

سربروس در اصل یکی از شاخه های ارتش بیده که خودشو کاملا از ارتش جدا کرده و به صورت مستقل عمل میکنه ... از نظر اکثر نژادها و حتی خیلی از انسانها سربروس یه گروه تروریستیه ... عقیده کلی ای که توی سربروس حاکمه اینه که انسانها لیاقتشون بیشتر از چیزی که جامعه کهکشانی داره در اختیارشون میذاره و برای پیشرفت انسانها هرکاری میکنن از آزمایشای غیرقانونی خطرناک گرفته تا عملیات تروریستی ... کلا میشه گفت از اونجور گروهایی هستن که عقیده دارن هدف وسیله رو توجیه میکنه
سربروس ظاهرا رابطه خوبی با شدوبروکر و عواملش نداره این هم توی بازی هم توی کمیکش روش تاکید شده

سربروس ظاهرا رابطه خوبی با شدوبروکر و عواملش نداره این هم توی بازی هم توی کمیکش روش تاکید شده
اینا ديگه کين؟ چرا من از اینا هيچی يادم نيست؟! ميشه در مورد اینا هم بگی؟

اینا ديگه کين؟ چرا من از اینا هيچی يادم نيست؟! ميشه در مورد اینا هم بگی؟

ظاهرا این قصه سر دراز داره ... داری مجبورم میکنی که همه سولاخ سمبه های بازیو بگما :biggrin1:

در مورد شدو بروکر میشه گفت که احتمالا مرموز ترین کاراکتر مس افکت حتی مرموزتر از ایلوسیومن ... شدو بروکر کسیه که توی دنیای مس افکت همه چیو میدونه و از همه آدمای دنیا یه آتویی داره و اطلاعاتشو به بالاترین پیشنهاد خرید میفروشه ... شدو بروکر همه جا عامل داره ولی هیچکس نمیدونه که کیه ... خیلیا میگن که حتی یه نفر نیست بلکه یه گروه چند نفرن که با این اسم کار میکنن ... نظر شخصی من اینه که ممکنه شدو بروکر یه AI باشه که داره کل سازمانشو میگردونه
شدو بروکر همون کسی بود که تالی میخواست اون نواری که سارنو لو میداد توی شماره یک بهش بفروشه که فیست که از عوامل شدو بروکر بودش خیانت کرد و افراد سارنو خبر کرد تا دخل تالی رو بیارن برای همین شدوبروکر رکسو استخدام کرد تا فیستو بخاطر خیانتش به سازمان بکشه ...
توی نسخه دومم بعد از ملاقات با لیارا میفهمیم که یکی از دوستای لیارا به دست شدوبروکر کشته شده و برای همین لیارا دنبال کشف هویتشه تا ازش انتقام بگیره ... من به لیارا کمک کردم که باعث شد بفهمیم دستیارش یکی از عوامل شدوبروکره ... لیارا آخر گفت که اینطوری یه قدم به شدوبروکر نزدیک تر شده ... شاید توی شماره بعدی به یه نتایجی برسه
توی کمیک مس افکتم نشون داده شده که شدوبروکر حتی با کالکترها قرارداد بسته بود که جسد شپردو برای اونا پیدا بکنه و در ارتباط مستقیم با رئیس کالکتورا بوده

آخرین ویرایش:
ممنون دوست من ، ولی ديگه قرار نشد جلو جلو داستانو توضيح بديا!! ديدم داری در مورد ليارا صحبت ميکنی سريع چشامو بردم رو خط آخر! :دی من که هنوز بازيو تمام نکردم :دی تازه اولاشم

ممنون دوست من ، ولی ديگه قرار نشد جلو جلو داستانو توضيح بديا!! ديدم داری در مورد ليارا صحبت ميکنی سريع چشامو بردم رو خط آخر! :دی من که هنوز بازيو تمام نکردم :دی تازه اولاشم

اوکی ... اسپویلای مس افکت 2 رو تو تگ جدا میذارم ... :-"

دوستان يک سوالايی ميپرسن که نميشه جوابش رو داد، اگر ME رو نميشناسين و مياين ميپرسين ارزش خريدن داره يا نه؟ من شخصا بهتون ميگم بهتره این بازيرو نگيرين ، بازی اکشن بزن بکش بورو که نيست ، حوصله ميخواد اونم يک عالمه ، که اکثر کاربر های اینجا این حوصله رو ندارن، پس نگيرين نگيرين نگيرين.
شمايی هم که داستان نسخه يک رو ميخوای ، مگه بازی آتاريه که داستان رو کوتاه توضيح بديم؟ ميدونی چقدر چيز ميز داره؟ ميدونی چقدر پيچيدگی داره؟ مگه به همين راحتيه تعريف کردنش؟ شما اگر از نسخه اولش خوشت نيامده مطمئن باش از اینم خوشت نمياد ، چون سبک بازی هيچ فرقی نکرده ( ممکنه يکم اکشنش بيشتر شده باشه اما بازم همون بازيه ) ولی برای مايی که طرفدار و عاشق بازی هستيم يک دنيا بهتر شده ، پس اگر ميبينی اینقدر تعريف ميکنيم فقط برای کسايی هستش که از این سبک خوششون مياد نه همه ی گيمر ها

مسئله فقط زبان نيست ، حوصله داری يک ساعت از وقتت رو بزاری روی خوندن مکالمه ها ، صحبت کردن پشت سر هم با افراد مختلف و گشتن تو منو ها؟! بعد نيم ساعت اکشن بازی کنی دوباره يک ساعت اون کارا رو تکرار کنی.! اگر ميتونی و دوست داری ، بگير پشيمون نميشی

منم برای همين پرسيدم يکی بياد ماهيت و وضعيت این گروه رو بگه ، هرچی فکر ميکنم خيلی ازشون يادم نمياد که تو يک چه کارهايی کردن و يا چه نقشی تو داستان داشتن!
مرسی:blushing:.ببخشید که مغز تو رو خوردم:laughing:این بازی مکالمهاش از نسخه ی اول بیشتره؟

پس بگو کارمون سخته.:cheesygri

مشکل خیلی عجیب و غریبی نداره ... اگه تو طول مکالمه ها ماموریت بهت داده باشن تو ژورنالت نوشته میشه ... از تو منوی اصلی راحت میشه ژورنالو برای ماموریتای اصلی و فرعی چک کرد ... درسته که مثل ابلیویون یا خیلی بازیای دیگه رو نقشه برا کوئستات علامت نمیزنه ولی تو ژورنال به صورت ریز نوشته که باید کجا بری و چیکار بکنی ... با انگلیسی پایه راحت میشه سردراورد

ممنون حسین جان بابت این توضیحاتی که در مورد ME میدی و کلا بچه ها رو راهنمائی میکنی در کل منم یه جورائی به بازی علاقه مند شدم فکر کنم با انجام این بازی تجربه خوبی کسب کنم توی این سبک !

سلام
این بازی درح ال عادی wave چنده؟و ایا با دیسک اکتیویت اجرا می شه؟
بازی خودش ویو شیش هستش ولی من چون خودم درایو آپدیت کردم نمیدونم که با دیسک اکتیو میشه یا نه ... یکی که امتحان کرده بیاد بگه

ممنون حسین جان بابت این توضیحاتی که در مورد ME میدی و کلا بچه ها رو راهنمائی میکنی در کل منم یه جورائی به بازی علاقه مند شدم فکر کنم با انجام این بازی تجربه خوبی کسب کنم توی این سبک !

خواهش میشه ...
این بازی بنظرم چیزیه که حتما باید تجربش کرد ... مطمئن باش پشیمون نمیشی ... مشکلیم بود در خدمتیم.

بله با ديسک اکتيو ميشه بازی کرد.
گرافيکش در بين تمام بازی های RPG که تاحالا در هر پلتفورم و هر زمانی پخش شده بسيار بهتره ، نگران اونش نباشيد. در ضمن ME بازی ای هست که بايد برای داستان و ماجرا جويی هاش خريده بشه نه گرافيکش ( گرچه اگر گرافيک خوبی داشته باشه بازی لذت بخش تر ميشه ) پس خواهشن نام Mass Effect رو با پرسيدن گرافيکش زير سوال نبريد و کثيفش نکنيد.

داستان :
اونجا که معلوم شد اون يارو تو امگا Garrus هه خيلی باحال بود ، من جای شپرد ميخواستم بپرم تو بقلش :دی

چيزی که الان تو اسپويلر گفتم مثال خوبيه برای کسانی که نسخه 1 رو بازی نکردن و ميان ميپرسن که اگر يهو 2 رو بازی کنن چيارو از دست ميدن ، خب 100% يکسری از جذابيت ها رو از دست ميديد. مثلا تو اسپويلر بالا من گفتم که يکی از يارای قديميمون رو در طی مراحل ميبينيم و کلی باهاش خوش و بش ميکنيم و از قديما برای هم خاطره تعريف ميکنيم :دی ، خب این خيلی برای من و کسانی که نسخه 1 رو بازی کردن لذت بخش بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or