xdantex
کاربر سایت
واقعا عالی و مفيد بود ، خيلی خلاصه بود ولی تمام کليات داستان رو گفتی ، مخصوصا برای من و امثال من که خيلی وقته از تمام کردن نسخه 1 ميگذره و خيلی چيزارو يادمون رفته بسيار مفيد واقع شد. دستت طلا ، کار سختی بود تايپ اینهمه چيز ميز
بيشتر به درد کسايی که قبلا بازيرو انجام دادن ميخورد تا کسايی که ميخوان تازه با بازی آشنا بشن
------------------------------------
جيگر از Cerberus ها هم اگر چيزی ميدونی هرچند کم و مختصر بگی ممنون ميشم ، خواهش ميکنم بگو ، التماست ميکنم بگو
فک کنم یکی از طولانی ترین پستای عمرم بود تازه کل کاراکترای تیمم از توی داستان فاکتور گرفتم :biggrin1:
خوب یه توضیح مختصرم در مورد این سربروس میدم
سربروس در اصل یکی از شاخه های ارتش بیده که خودشو کاملا از ارتش جدا کرده و به صورت مستقل عمل میکنه ... از نظر اکثر نژادها و حتی خیلی از انسانها سربروس یه گروه تروریستیه ... عقیده کلی ای که توی سربروس حاکمه اینه که انسانها لیاقتشون بیشتر از چیزی که جامعه کهکشانی داره در اختیارشون میذاره و برای پیشرفت انسانها هرکاری میکنن از آزمایشای غیرقانونی خطرناک گرفته تا عملیات تروریستی ... کلا میشه گفت از اونجور گروهایی هستن که عقیده دارن هدف وسیله رو توجیه میکنه
سربروس ظاهرا رابطه خوبی با شدوبروکر و عواملش نداره این هم توی بازی هم توی کمیکش روش تاکید شده
سربروس ظاهرا رابطه خوبی با شدوبروکر و عواملش نداره این هم توی بازی هم توی کمیکش روش تاکید شده