Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جدا از همه نکاتی که دوستان گفتن، یه تیکش خیلی برام خوبه و اونم اینه که اچیومنت های مقداری (یعنی مثلا 30 هدشات) رو بالای تصویر به صورت آماری نشون میده
مثه بازی های Gears of War , Army of Two 2 , Call of Juarez Bound in Blood
در مورد خود بازی هم، با اینکه خیلی از نقش آفرینی خوشم نمیاد، باید بگم عالیه

:cheesygriاقای یگانه شما از ها بازی که تعریف میکنی اصلا فرداش بازی نابود میشه dark void رو ازش تعریف کردی فرداش معلوم شد امتیاز 5 گرفته:eek: حالا این هد شات چه ربطی به بازی داشت اصلا:confused:
شیراز

واسه این بازی حتما باید زبان آدم خوب باشه ؟
زبان خیلی مهمه ؟
مثل بازیای بعضی بازیای rpg کاراکتر ها سریع حرف میزنن و نقشه درست حسابی هم نداره یا مثل بازیای اکشن
ماموریت مشخصی داری که با فهمیدنش انجامش میدی ؟ و نقشه مشخصی هم داره ؟
ممنون

واسه این بازی حتما باید زبان آدم خوب باشه ؟
زبان خیلی مهمه ؟
مثل بازیای بعضی بازیای rpg کاراکتر ها سریع حرف میزنن و نقشه درست حسابی هم نداره یا مثل بازیای اکشن
ماموریت مشخصی داری که با فهمیدنش انجامش میدی ؟ و نقشه مشخصی هم داره ؟
ممنون
میشه گفت خیلی مهمه زبان چون بدون اون تقریبا هیچی نمی فهمی از داستان بازی
مخصوصا که Dialogue تو بازی زیاد هستش
بله نقشه داره درباره ماموریت ها هم باید بگم به سادگی و روونی بازی های اکشن نیست
ولی خوب یه شباهت هایی داره

خیله خب تموم شدش ... :biggrin1:
جدا بنظرم بازی از همه نظر نسبت به نسخه اول پیش رفت کرده بودش ... بسی حال داد ...
احتمالا برم یه ده بیست بار دیگم با حالتای مختلف بازی رو امتحان کنم ... :biggrin1:

majidpotter212
آقای پاتر :
قسمت ربط هدشات به بازی رو کامل فارسی نوشتم، نه؟ :confused:
در مورد Dark Void هم همون اول گفتم ارزش یه بار بازی کردنو داره، که هنوزم میگم:smile:
شما هم که نقدهای گیم اسپات رو مینویسی، چجوری از HalfLife خوشت نیومد؟ :smile:
پ.ن : لیست دوستان ;)

شرمنده بابت اسپم :|

من جدیدا به این بازی علاقه مند شدم . میخواستم ببینم تو mass1 شخصیت مرد و زدن چه فرقی دارن ؟ کدوم رو انتخاب کنم ؟
بازی کلا فرق میکنه اگه jane shepard رو انتخاب کنیم .؟
شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟

من جدیدا به این بازی علاقه مند شدم . میخواستم ببینم تو mass1 شخصیت مرد و زدن چه فرقی دارن ؟ کدوم رو انتخاب کنم ؟
بازی کلا فرق میکنه اگه jane shepard رو انتخاب کنیم .؟
شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟
از نظر کلیت داستان چیز خاصی عوض نمیشه ... ولی خب طبیعتا یه سری از دیالوگا عوض میشن ... و همینطور گزینه های عشقولانش ... :cheesygri

میخوای اولین بارو با مرد برو بعدیشو با یه زن برو که قشنگ خودت تفاوتشو ببینی

دوستان با استفاده از map galaxy باید به مراحل رفت من هنوز نفهمیدم چطوری به مراحل بعد بریم:confused:

ماموریتای مهم خودشون مشخصن که تو کدوم سیستم هستن فقط باید سفینه تو ببری طرف یکی از این mass relay ها و سریع جابجا بشی ... برای بعضی ماموریتا نمیشه از mass relay استفاده کرد و باید تو خود سیستم جابجا بشی که تو این موارد سوخت لازم داری که اونو باید از ایستگاهای سوخت بخری ... یه سری از ماموریتام هست که با اسکن کردن بعضی از سیاره های پرت باز میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or