Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
خب بازی هم تموم شد
واقعا حال داد
یه سوال
بازی همین یه پایانو داره

امامنم همه افراده گروهم من جمله خودم به دیاره باقی شتافتیم و فقط جوکر تونست نجات پیدا کنه
:laughing::laughing::laughing::eek
:
همینی که تو اسپویل نوشتی منظورته ؟

نه . پایان های دیگری هم وجود داره .

سلام
خوب من امروز بازیو تموم کردم خیلی بازی فوق العاده ای بود و بهتر از نسخه یکش چسبید .
صدای شهره آقاداشلو هم بود :biggrin1:

یه راهنمایی در مورد مرحله آخر لطفا :arrowd:

تنها کشته ای که داشتم legion بود جکو برای بیوتیک فیلد انتخاب کردم و همونجا آخرش legion مرد. باید چیکار کنم تا زنده بمونه. البته چنتا از آپگردها هم مونده.

توی دعوایی که بین جک و میراندا پیش اومد طرف میراندارو گرفتم و جک باهام قهر کرده و حرف نمیزنه نمیشه درستش کرد ؟!

سلام
خوب من امروز بازیو تموم کردم خیلی بازی فوق العاده ای بود و بهتر از نسخه یکش چسبید .
صدای شهره آقاداشلو هم بود :biggrin1:

یه راهنمایی در مورد مرحله آخر لطفا :arrowd:

تنها کشته ای که داشتم legion بود جکو برای بیوتیک فیلد انتخاب کردم و همونجا آخرش legion مرد. باید چیکار کنم تا زنده بمونه. البته چنتا از آپگردها هم مونده.

توی دعوایی که بین جک و میراندا پیش اومد طرف میراندارو گرفتم و جک باهام قهر کرده و حرف نمیزنه نمیشه درستش کرد ؟!
شما بخاطر اینکه جک رو لویال نکردی نتونسته کار خودشو خوب انجام بده و لیجن مرده .

باید بری و از دلش دربیاری . یا قبل اینکه دعوا بکنن Paragon رو زیاد بکنی تا یک گزینه دیگه باز بشه که میانجیگری کنی .

باید بری و از دلش دربیاری . یا قبل اینکه دعوا بکنن Paragon رو زیاد بکنی تا یک گزینه دیگه باز بشه که میانجیگری کنی .
چه جوری باید از دلش در اورد؟همه گزینها خاموشه که...

دعواهه ماله خیلی وقت پیشه !:biggrin1: حالا چطور از دلش در بیارم . نمیشه یکی دیگرو جاش بزارم تا کسی نمیره ؟

چه جوری باید از دلش در اورد؟همه گزینها خاموشه که...

اگه Paragon پر باشه گزینه ها روشن میشه .

دعواهه ماله خیلی وقت پیشه !:biggrin1: حالا چطور از دلش در بیارم . نمیشه یکی دیگرو جاش بزارم تا کسی نمیره ؟

چرا . میتونی Samara رو جاش بزاری . احتمال مرگش کمتر میشه .

سلام
من با jacob صحبت کردم ولی برای انجام ماموریتش توی journal میزنه برو به سفینه aeia ولی من وقتی به map میرم حتی توی mass replay هم نیست ایا باید ازاد شود؟ یا من درست ندیدم؟:confused::-":-":cool:

سلام
ميگم دركل بازي چه جوري پيشرفت ميكنه؟
بايد تمام اين اوربيت ها رو 100%‌كرد و هي سوخت خريد رفت به بعدي؟ :confused:
اخه من همون روز اول كه ديدم اينطوريه ديگه بازي نكردم.اگه ممكنه يك راهنمايي اجمالي بديد ممنون ميشم

سلام
ميگم دركل بازي چه جوري پيشرفت ميكنه؟
بايد تمام اين اوربيت ها رو 100%‌كرد و هي سوخت خريد رفت به بعدي؟ :confused:
اخه من همون روز اول كه ديدم اينطوريه ديگه بازي نكردم.اگه ممكنه يك راهنمايي اجمالي بديد ممنون ميشم
دوستان اگه ممكنه جواب بديد
ممنون ميشم

درود

دوستان من این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم ولی موقعیتش پیش نمیومد که بیام تو تاپیکش. واقعا بازی فوق العاده و شاهکار بود. آخرش 3 نفر از اعضای تیمم زنده موندن.

الان یه موضوعی هست، من کلی آپگرید و... برای سلاح ها و... گرفتم. میشه بازی رو یه بار دیگه از اول شروع کرد با همین Level و این میزان آپگرید ها؟ اگه آره، چطور باید این کارو بکنم؟

ممنون...:p

درود

دوستان من این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم ولی موقعیتش پیش نمیومد که بیام تو تاپیکش. واقعا بازی فوق العاده و شاهکار بود. آخرش 3 نفر از اعضای تیمم زنده موندن.

الان یه موضوعی هست، من کلی آپگرید و... برای سلاح ها و... گرفتم. میشه بازی رو یه بار دیگه از اول شروع کرد با همین Level و این میزان آپگرید ها؟ اگه آره، چطور باید این کارو بکنم؟

ممنون...:p
آپگرید ها نمی مونه ولی قدرت هات می مونه (مثل پراگون و قدرت های بایوتیکتو...)

من نسخه دمو mass efect 2 v رو دانلود کردم که ببینم چی هست

من خیلی گیج شدم اصلا سر در نمیارم
این دکمه ی RB دقیقا کارش چیه ؟؟؟ و اون چیزهایی که تو این بخش هست
دیالوگها و انتخاب اونها چه تاثیری در روند بازی داره

کلا داستان شماره 1 و 2 حول چه چیزی هست
گرافیکش جالبه و گیم پلیش هم مثل GEOW هست تقریبا
ولی من اطلاعات بیشتری میخوام
اگر دوستان لطف کنند منو راهنمایی کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or