Marvel vs Capcom 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ماشالا دانته پایه‌ی ثابته دیگه!:d
من قدر قدرت‌هام این دوستان هستن:
Dante
Chun-Li
DeadPool

که البته، دد پول گرامی رو گاهی اوقات تعویض می‌کنم!:d
لذت مضاعفی داره بازی!

متاسفانه هنوز اکس باکس من برنگشته که بشینم بازیش کنم، اما دیرو یک ساعتی خونه ی یکی از دوستام امتحانش کردم. در مورد خود بازی بعدا نظر میدم اما از بین کاراکترهایی که امتحان کردم بیشتر از همه از Thor و Phoenix خوشم اومد. احتمالا تیم اصلی من رو این دو تا و یکی دیگه تشکیل میدن:دی
یه نکته ی خیلی مثبت در مورد دانته هم اینه که شاید بهترین و کول ترین دانته ی تمام دوران رو تو بازی ساختن. شخصا که دلم برای DMC تنگ شد.

mvc3_phoenix_wright.jpg

:-؟

من یادمه میگفتن جای فرانک وست، فینیکس رایت رو آوردن که نیستش! سرکاری بوده!
این اکس باکس ـم بد خراب شده نمیذاره مثل آدم بازی کنم!! ولی دانته Main هستش و به اون تیم قبلی آماتراسو رو هم اضافه کنید!

آقا این مرتیکه صورتی که خیلی گنده هستش رو چجوری میشه کشت ؟ حالا کشتنش مهم نیست چجوری میشه دفاع کرد در مقابل ضرباتش ؟ اونجا که میره روبه رو برق میزنه هیچ کاری نمیشه کرد ؟ 101 hit وارد میشه و رسما پودر میشم :d

• Like
Reactions: محمد رضا mr
اون مرتیکرو فقط باید سری بزنی:دی
دوستان کسی میدونه چجوری میشه آدم آزاد کرد؟ من 4 تا آزاد کردم اما فکر کنم 2تا مونده یکیش اونی که همش چشمه! سبزه :دی

کلا همون 4 تا باز میشه .
اگه یادم باشه اون دو نفر دیگه رو باید از Live بخری .

چجوری میشه دفاع کرد در مقابل ضرباتش ؟ اونجا که میره روبه رو برق میزنه هیچ کاری نمیشه کرد ؟ 101 hit وارد میشه و رسما پودر میشم :d

برای دفاع که فقط باید جهت عقبو نگه داری ولی با این وجود بازم جونمون کم میشه!
آقا یکی یه راهنمایی کنه این یارو ماموریت‌ها رو چجوری برم؟ یکی دو تاشو تا نصفه رفتم، یکی دو تا دیگه هم همون ماموریت دوم اینا موندم توش! بقیه رو هم نرفتم دیگه!!! یکی یه راهنمایی کنه چجوری اونا رو رد کنم. ماشالا دو سه صفحه دکمه میاره که باید همه رو حفظ کنیم! خب نمیشه که :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or