Marvel vs Capcom 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جیل و اون موجود سبزه تک چشمه :d برای limited edition بازی از اول باز هستن و برای دیگران بعداً قابل دانلود خواهند بود...
شما الان به نوب بودن و عدم وجود هیچگونه استعداد در ژانر " مبارزه ای " متهم شدید.

:))

چرا هیچ جا بازی رو نیوردن؟ زنگ میزنم میگه اصلا ریلیز نشده میگم بابا لینک هاش رو خودم دیدم، میگه نه اشتباه دیدی... ولی Most Wanted ترین بازی سال 2011 واسه من بالاخره اومد :دی!

بازی ریلیز رسمی نشده هنوز
میگن که 4 تا کاراکتر باز کردنی تو بازی وجود داره.پایین اسم کاراکترا و چگونه باز کردنشون رو میتونین ببینین
Akuma - Beat Arcade Mode 1 time.
Sentinel - Beat Arcade Mode 2 times.
Hsien Ko - Beat Arcade Mode 3 times.
Taskmaster - Beat Arcade Mode 4 times
موجود سبزه تک چشمه
Shuma Gorath

شما الان به نوب بودن و عدم وجود هیچگونه استعداد در ژانر " مبارزه ای " متهم شدید.

:))

چرا هیچ جا بازی رو نیوردن؟ زنگ میزنم میگه اصلا ریلیز نشده میگم بابا لینک هاش رو خودم دیدم، میگه نه اشتباه دیدی... ولی Most Wanted ترین بازی سال 2011 واسه من بالاخره اومد :دی!
بنده پرسیدم از جاهای مطمئن گفتن که این نسخه که لیک شده ظاهرا خرابه و تو یکی از مراحل که بری دستگاه هنگ میکنه، و منتظر نسخه سالم هستن ظاهرا.

اي بابا كلي وقتمونو گذاشتم رفتم توژخونه بعد مدرسه . نيوورده بودن . داشت گريم مي گرفت . آخه چرا نيووردن . اَه :d

بنده پرسیدم از جاهای مطمئن گفتن که این نسخه که لیک شده ظاهرا خرابه و تو یکی از مراحل که بری دستگاه هنگ میکنه، و منتظر نسخه سالم هستن ظاهرا.

آره منم تو همين جا از يكي از دوستان شنيدم . هنوز كسي نخريده ؟ بعد حالا اين باگه راسته يا نه ؟

اي بابا كلي وقتمونو گذاشتم رفتم توژخونه بعد مدرسه . نيوورده بودن . داشت گريم مي گرفت . آخه چرا نيووردن . اَه :d

آره منم تو همين جا از يكي از دوستان شنيدم . هنوز كسي نخريده ؟ بعد حالا اين باگه راسته يا نه ؟

اره احتمالا راسته ! منم رفتم بازو بخرم یارو گفت خرابه !

-----------

دوستان توی دموهای بازی میدیدم بعضی وقت ها 100 تا کمبو میزد ! 100 تا !
میخواستم بدونم کسی که شماره ی دوم رو بازی کرده بگه که باید چند ساعت بازی کنیم تا بتونیم این کار رو بکنیم ؟!
بیشتر از 2 یا سه ساعت ؟

اره احتمالا راسته ! منم رفتم بازو بخرم یارو گفت خرابه !

-----------

دوستان توی دموهای بازی میدیدم بعضی وقت ها 100 تا کمبو میزد ! 100 تا !
میخواستم بدونم کسی که شماره ی دوم رو بازی کرده بگه که باید چند ساعت بازی کنیم تا بتونیم این کار رو بکنیم ؟!
بیشتر از 2 یا سه ساعت ؟

کی گفته خرابه باو ظهری یه 1 ساعتی رفتم تو کارش!:d
شماره 1-2 بازی نکرده بودم ولی این شخصیت های جالبی داره!

58wpo4nn6xb5812gqkj.png

این بازی AP25 داره؟
تو تست مشخصه دیگه!
خیر.

آخرین ویرایش:
بیشتر از 2 یا سه ساعت ؟
خیلی بیش از 2 یا سه ساعت ;)
بازی نسبت به مارول 2 ساده تر شده نسبتا.
حالا اگه خیلی دلت میخواد کومبو 100 تایی بزنی میتونی یه تیم برداری که Hype Combo شون تمام صفحه و به تنهایی 30 40 ضربه ای هم باشه :دی
مثلا : Ryu, Iron Man,Deadpool
بعد باید با تیمت THC بزنی.طریقه زدنش رو مطمئن نیستم.فکر کنم بعد از اینکه خط مربوط به Hyper Combo به لول 3 رسید هر دو دکمه ی مربوط به Assist رو باهم + جهت حرکت رو باید بزنی.
حالا بذار عرضه شه،توضیحات مفصل تری خواهیم داد :دی
THC = Team Hyper Combo

خیلی بیش از 2 یا سه ساعت ;)
بازی نسبت به مارول 2 ساده تر شده نسبتا.
حالا اگه خیلی دلت میخواد کومبو 100 تایی بزنی میتونی یه تیم برداری که Hype Combo شون تمام صفحه و به تنهایی 30 40 ضربه ای هم باشه :دی
مثلا : Ryu, Iron Man,Deadpool
بعد باید با تیمت THC بزنی.طریقه زدنش رو مطمئن نیستم.فکر کنم بعد از اینکه خط مربوط به Hyper Combo به لول 3 رسید هر دو دکمه ی مربوط به Assist رو باهم + جهت حرکت رو باید بزنی.
حالا بذار عرضه شه،توضیحات مفصل تری خواهیم داد :دی
THC = Team Hyper Combo

خدا رو شکر ! هر از بازی ای که ساده تر بشه استقبال میکنم !
داداش اینا چین (چی هستن ! ) ؟!! Assist ؟! Hyper Combo ؟! میگم خود بازی رو بازی کنم بهتره !

بازی ریلیز رسمی نشده هنوز
میگن که 4 تا کاراکتر باز کردنی تو بازی وجود داره.پایین اسم کاراکترا و چگونه باز کردنشون رو میتونین ببینین
Akuma - Beat Arcade Mode 1 time.
Sentinel - Beat Arcade Mode 2 times.
Hsien Ko - Beat Arcade Mode 3 times.
Taskmaster - Beat Arcade Mode 4 times

Bison باز نمیشه ؟ :((

سلام
من بازيو گرفتم ديروز :d
بازي به شدت شلوغه همينجور الكي الكي فن ميزني:d
بخش داستاني در نيم ساعت توسط بنده به پايان رسيد :d
كلا برا يك ساعت بازي كردن بسيار مناسبه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟