-Poormaz-
Loyal Member
ترایلر Deadpool هم اومد، اسمش قراره Deadpool & Wolverine باشه.
انتخابهای جالبی به نظر میرسن.کست Fantastic Four معرفی شد
View attachment 328416
Pedro Pascal as Mr Fantastic
Vanessa Kirby as Sue Storm
Joseph Quinn as Johnny Storm
Ebon Moss-Bachrach as The Thing
من فیلم های قدیمی شو خیلی دوست داشتم. بانو جسیکا البا تو اون فیلما می درخشیدولی در مجموع حس خوبی از این گروه گرفتم و ایشالا Fantastic Four بتونه بالاخره طلسم سینمایی خودش رو بشکنه و یه چیز درست حسابی بسازن.
حیف نبود john krasinski و نیاوردن ؟انتخابهای جالبی به نظر میرسن.
از ونسا کربی فکر نکنم چیزی دیده باشم، ولی شکل و شمایلش برای سو استورم مناسبه.جوزف کوئین رو توی Stranger Things خیلی دوست داشتم و بازیگر باحالیه. اون یکی رفیقمون با اون اسم سختش رو هم توی Andor دیدم و خوب بود و به نظر میاد حس و حالش به Thing میخوره.
این وسط پدرو پاسکال معروفترین بازیگر گروه هست و به شدت هم ازش خوشم میاد، ولی دیگه زیادی داره توی آثار بلاک باستر حضور پیدا میکنه!از یه طرف دوستش دارم و حداقل آدم مطمئنه که کارش رو بلده، از طرفی هم یه جورایی بدم نمیاومد گزینه متفاوتتری به جای ایشون انتخاب میشد.
ولی در مجموع حس خوبی از این گروه گرفتم و ایشالا Fantastic Four بتونه بالاخره طلسم سینمایی خودش رو بشکنه و یه چیز درست حسابی بسازن.
------------
گذشته از خود اون طرح که حال و هوای قدیمی داره، ملت رفتن منبع عکس پشت جلد مجلهای که Thing داره میخونه رو پیدا کردن و مشخص شده که برای سال ۱۹۶۳ هست:
![]()
یعنی احتمالاً داستان فیلم Fantastic Four (یا حداقل بخشی از اون) دههها قبل اتفاق میافته و باید دید چطوری ربطش میدن به دوران جدید. البته انقدر ژانگولربازی توی دنیای کمیک و MCU زیاده که میشه هر کاری کرد و از دنیاهای موازی تا سفر در زمان و... رو وارد داستان کرد تا اینا منتقل بشن به امروز.![]()
بانو که جایگاه خاص خودش رو داره.من فیلم های قدیمی شو خیلی دوست داشتم. بانو جسیکا البا تو اون فیلما می درخشید![]()
آره این بنده خدا هم پتانسیلش رو داشت. قیافهش هم یه حالت متفکری داره و خیلی به این نقش میخورد.