Thonkeyes
کاربر سایت
اوه مای گااااشربط به لیک اخیر داره.
ببینی متوجه می شی.
دقیقا. کل هیجان اون لحظه ای از تریلره که سه تا اسپایدرمن رو میبینی. دیگه بعد این عکسا هیچ هیجانی نمونده واقعاخدایی خجالت نمیشکند تریلر دوم رو پخش نمیکنند. مخصوصا وقتی همه چیز داره از فیلم لیک میشه خیلی روی اعصابه.
البته خب شخصا به نظرم با وجود کنسل شدن لااقل پانیشر و دردویل ارزش دیدن دارن . هردو هم جوری تموم شدن که هم میشه تموم شده حسابش کرد هم اگه بخوان بعدا ادامه بدن مشکلی نداشته باشندقیقا. کل هیجان اون لحظه ای از تریلره که سه تا اسپایدرمن رو میبینی. دیگه بعد این عکسا هیچ هیجانی نمونده واقعا
ولی کاشکی دردویل رو نمیوردن. من هیچکدوم از سریال های مارول/نتفلیکس رو ندیدم بعد کنسل شدنشون هم نمیشه رفت سمتشون
اره منم تعریف بازیشون رو زیاد شنیدم ولی برای خودم میگم نمیشه دید چون جوریه هست که یکیو بخوای ببینی باید همه سریال ها رو ببینی. مثلا دردویل توی دیفندرز هم هست بعد از اون طرف کرکتر های دیگه توی سریال هم هستن که سریال خودشون رو دارن و ...البته خب شخصا به نظرم با وجود کنسل شدن لااقل پانیشر و دردویل ارزش دیدن دارن . هردو هم جوری تموم شدن که هم میشه تموم شده حسابش کرد هم اگه بخوان بعدا ادامه بدن مشکلی نداشته باشن
اتفاقا به نظرم بهترین کار رو کردن . چون انتخاب بازیگران و شخصیت پردازی سریال های نتفلیکس به خصوص همین چارلی کاکس در نقش دردویل و جان برنتال در نقش پانیشر عالی بود و سخت میشه بازیگر دیگه ای رو تصور کرد که بتونه به خوبی از پس این نقش ها بر بیاد . به خصوص دردویل که سابقه اش خرابه و ریسکه بخوان بازیگر دیگه ای بیارن
حالا باز پانیشر دو تا بازیگر قبلی اش اکی بودن ولی الان وقت خوبی نیست که بخوان از اون ها استفاده کنند .
حالا احتمالش هم هست که کلا در طول فیلم های بعدی یک شخصیت پردازی جدید برای دردویل درست کنن که نیازی به دیدن سریال ها نباشه .
امیدوارم این لیک ها سرکاری نباشن و به زودی شاهد حضور وینسنت د اونفریو در نقش کینگ پین و مبارزه اش با اسپایدی باشیم
یجایی میخوندم که دقیقا همین برنامه رو دارن. از اونجایی که علاقهای به آوردن لوک کیج، جسیکا جونز، آیرون فیست و … ندارن، صرفا دارن بازیگر دردویل رو بازیافت میکنن.حالا احتمالش هم هست که کلا در طول فیلم های بعدی یک شخصیت پردازی جدید برای دردویل درست کنن که نیازی به دیدن سریال ها نباشه .
درست می فرمایید . دردویل فصل سومش دقیقا از اتمام دفندرز شروع میشه که خب برای دیدنش باید بقیه سریال هارو لااقل یک فصل رو ببینید . ولی پانیشر فقط پیش نیازش دو فصل دردویلهاره منم تعریف بازیشون رو زیاد شنیدم ولی برای خودم میگم نمیشه دید چون جوریه هست که یکیو بخوای ببینی باید همه سریال ها رو ببینی. مثلا دردویل توی دیفندرز هم هست بعد از اون طرف کرکتر های دیگه توی سریال هم هستن که سریال خودشون رو دارن و ...
پانیشر هم احتمالش زیاده . البته اخیرا سر حواشی مربوط به این کاراکتر و کلا خشونت بالاش که به شرایط فعلی یونیورس نمیخوره احتمالش هست که کلا سمت این شخصیت نرن ولی اگه یک درصد بخوان این کاراکتر رو هم وارد داستان کنن شخصا به نظرم بهتره مثل دردویل بازیگر سریال رو بیارن .یجایی میخوندم که دقیقا همین برنامه رو دارن. از اونجایی که علاقهای به آوردن لوک کیج، جسیکا جونز، آیرون فیست و … ندارن، صرفا دارن بازیگر دردویل رو بازیافت میکنن.
آیرون فیست که وضعش خراب بود، الان هم مارول از Shang Chi و قهرمان هنرهای رزمیای که داره خیلی هم راضیه. جسیکا جونز هم عملا با حضور کارل مالوس (Power Broker) و تداخلش با TFATWS، تموم شده بحساب میاد. یدونه لوک کیج هم بد نبود اگر برگرده ولی اونقدری حضورش مهم و تأثیرگذار نیست.
احتمال حضور کینگ پین تو سریال هاوکآی ولی بالاست.
نمودن مارو با این لیکای NWH... بابا دو دقیقه از فیلمو بزارین بمونه برامون
دوستان هم لطفا و لطفا هر گونه لیک و بحث در موردش رو داخل اسپویلر بزارین.
این شانگ چی هم دیدم... و راستش انتظاراتم تقریبا و دقیقا 0 بود 1 درصد هم احتمال نمیدادم خوشم بیاد ولی انصافا خیلی لذت بردم آکوافینا و خود سیمو لیو خیلی عالی بودن... میمیک صورت خواهره یکم یجوری بود فقط و با اینکه یسری اسپویل های ریز شده بودم، ولی بعد مدت ها (واقعا بعد مدت ها) یکم حس اتفاقات غیر مترقبه بهم دست داد توی mcu...
در کل خیلی لذت بردم شخصا فقط اون اولین صحنه بعد تیتراژشو میشه یکی تو اسپویلر برام بشکافه دقیق نفهمیدم چی شد؟!
میتونی بگی؟عمدا گنگه. حلقهها دارن به جایی/شخصی سیگنال میفرستن. من میتونم با حدس خوبی بگم کیه ولی گفتم شاید نخوای بدونی
اها پس خوبه فکر کردم من چیزی متوجه نشدمعمدا گنگه. حلقهها دارن به جایی/شخصی سیگنال میفرستن. من میتونم با حدس خوبی بگم کیه ولی گفتم شاید نخوای بدونی