Marvel Cinematic Universe

احتمالا هرکدوم سر از یه جهان دیگه درمیارن و اولش غریبی میکنین :D
البته مثل اینکه یه نبردی بین اونجرز و ایکس من شکل میگیره که دکتر دووم اینار‌و میندازه به جون همدیگه‌. حالا اسپایدرمن توبی مگوایر این وسط چیکار میکنه معلوم نیست. نقششم یه کمئو معمولی نیست و مهمه گویا.
ایکس من که نصف بیشترشون پیرن :( باید برای هرکدوم ۲ نفر بیارن زیر بغل اینارو بگیرن واسه راه رفتن

• Like
Reactions: Augustus
خوشبختانه فصل دوم X-Men 97 هم خیلی خوب شروع شد و فعلاً سه قسمت اولش که واقعاً تماشایی بوده. :دی
یه اتفاق جالبی هم توی تیتراژ قسمت دوم می‌افته که واقعاً سورپرایز باحالیه! توی اسپویلر در مورد پایان فصل اول و تیتراژ S02E02 توضیح می‌دم:

فصل اول در حالی تموم می‌شه که اعضای اصلی X-Men به دلایل ناشناخته‌ای پرتاب می‌شن به گذشته و آینده. نصف‌شون می‌رن به ۵۰۰۰ سال قبل (که آپوکالیپس توی ایام جوونی حضور داره) و نصف دیگه هم منتقل می‌شن به یکی دو هزار سال بعد (که آپوکالیپس دنیا رو به فنا داده و یه حالت آخرالزمانی به وجود اومده). از اونجایی که زمان حال بدون نیروی محافظ مونده، Cable می‌ره سراغ یه سری از اعضای رده دوم X-Men که یه گروه جدید باهاشون تشکیل بده.
تیتراژ قسمت دوم هم در این ارتباط هست و کلاً زدن از اول یه چیز دیگه ساختن! :دی

-----
این هم تیتراژ اصلی که در شرایط معمولی پخش می‌شه:

واقعاً عاشق این خلاقیت‌ها و عشق و علاقه‌ای هستم که توی تولید این سریال وجود داره و مشخصه که خیلی اهل دل هستن و همین‌طوری از سر شکم‌سیری(!) نیومدن یه چیزی بسازن و برن. :دی

تریلر خیلی خفن و حماسی بود! قشنگ حال و هوای ۳فاز اول رو زنده کرد. حیف که چهره دکتر دووم رو نشون ندادن ولی همون چندتا سکانس محدود هم عجب ابهتی داشت! مهمتر از همه اینکه دوباره یه ثور جدی و دارک رو داریم میبینیم و چه سخنرانیی کرد!
ای کاش فیلم خوبی از آب دربیاد.

تریلر خیلی خفن و حماسی بود! قشنگ حال و هوای ۳فاز اول رو زنده کرد. حیف که چهره دکتر دووم رو نشون ندادن ولی همون چندتا سکانس محدود هم عجب ابهتی داشت! مهمتر از همه اینکه دوباره یه ثور جدی و دارک رو داریم میبینیم و چه سخنرانیی کرد!
ای کاش فیلم خوبی از آب دربیاد.
چهره دکتر دوم مگه قراره با اون چیزی که رونمایی کردن تفاوتی داشته باشه؟

تریلر خوبی بود. ولی اگه قراره اسپایدرمن و ولورین توی فیلم باشن بهتره تو تریلر دوم ازشون رونمایی کنن چون این تریلر نشون داد حضور تعداد زیاد کرکترهای سطح دو MCU کمکی نمیکنه. غیر از Thor و Dr Doom تنها کرکترهایی که دیدنشون هایپ داشت Cyclops و Loki بود که اون ها هم احتمالا نقش محدودی دارن.

تریلر بدی نبود ولی اونقدر خفن هم نبود. من فقط با بخش های X-Men حال کردم. کلا به نظرم ذومزدی ۲ تا مشکل داره واسه موفقیت، یکی اینکه لاین آپ کارکترا اونقدر هیجان انگیز نیست. (احتمالا اصل کاریا تو Secret Wars میان) یکی هم اینکه از اونجایی که بعد از Endgame خیلی شلخته و بی هدف بود MCU, اون حس urgency و act آخر رو نداریم اینجا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or