Marvel Cinematic Universe

به نظرم اولین کاری که برادران روسو باید انجام بدن اینه که یه چارت بیارن و بگن این سه تا سریال و چهار تا فیلم رو برای درک doomsday ببینید، بقیه این چیزهایی که تو این سال ها بعد Endgame ساختیم همه کشکه!

تا شاید تقریبا همه کسایی که تو فاجعه فاز چهار و پنج MCU از دست رفتند، صرف برگشتن به هایپ اونجرز، یه ارتباط کوتاهی با دنیای MCU بگیرن.
وگرنه که عملا این فیلم یه کار معمولی ای میشه که هیاهوی دورش از Age of Ultron هم کمتر میشه

و باید لفظ "همه اش کشکه" رو به کار ببره. واقعا باید بشوره ببره هر چیزی که لازم نیست رو. اصلا برام مهم نیست دست اندرکاران این سریال ها و فیلم ها چه خون و عرقی ریختن پای پروژه هاشون. من وقت و انرژی دیدن این همه محتوایی که بهشون علاقه ندارم اصلا رو ندارم

من بعد endgame فقط چند تا اسپایدرمنو دیدم . واقعا مارول به نظرم هایپ قبلو نداره دیگه مقصر هم خودشونن. الان من و خیلیا دیگه اصلا شخصیتا جدید رو نمیشناسیم
منم بعد اندگیم فقط دکتر استرنج و تور و اسپایدرمن و F4 و ددپول و گاردین آف د گلکسی رو دیدم. F4 و ددپول و GotG ارزش دیدن داشتن بین اینا به نظرم. البته سریال لوکی رو اگه ندیدی حتما ببین. اون خیلی خوب بود.

• Like
Reactions: m.d.makan
به نظرم اولین کاری که برادران روسو باید انجام بدن اینه که یه چارت بیارن و بگن این سه تا سریال و چهار تا فیلم رو برای درک doomsday ببینید، بقیه این چیزهایی که تو این سال ها بعد Endgame ساختیم همه کشکه!

تا شاید تقریبا همه کسایی که تو فاجعه فاز چهار و پنج MCU از دست رفتند، صرف برگشتن به هایپ اونجرز، یه ارتباط کوتاهی با دنیای MCU بگیرن.
وگرنه که عملا این فیلم یه کار معمولی ای میشه که هیاهوی دورش از Age of Ultron هم کمتر میشه

و باید لفظ "همه اش کشکه" رو به کار ببره. واقعا باید بشوره ببره هر چیزی که لازم نیست رو. اصلا برام مهم نیست دست اندرکاران این سریال ها و فیلم ها چه خون و عرقی ریختن پای پروژه هاشون. من وقت و انرژی دیدن این همه محتوایی که بهشون علاقه ندارم اصلا رو ندارم
اصلا با وجود این همه کرکتر فکر نکنم بتونن کرکترهای سریال ها رو توی این فیلم (یا Secret Wars) جا بدن. مثلا بین Moon Knight و She Hulk و Agatha و Daredevil و Kate Bishop غیر از یک یا دوتاشون بعید میدونم بقیه بیشتر از 2-3 دقیقه تو مجموع دو فیلم حضور داشته باشن.

اصلا با وجود این همه کرکتر فکر نکنم بتونن کرکترهای سریال ها رو توی این فیلم (یا Secret Wars) جا بدن. مثلا بین Moon Knight و She Hulk و Agatha و Daredevil و Kate Bishop غیر از یک یا دوتاشون بعید میدونم بقیه بیشتر از 2-3 دقیقه تو مجموع دو فیلم حضور داشته باشن.

اونش مهم نیست که کیا تو فیلم جا میشن یا نه
مهم اون چارتیه که توش مارول و برادران روسو مستقیم بگن خارج از این هفت هشت تا چیز بقیه همه "کشک" اند!!

تریلرو دیدم اولشو دوست نداشتم اخر تریلر یکم هایپ بود برام یجورایی meh بود اونجرز جدید چونکه واقعا هیچ چیزی برای اماده سازی اون ما ندیدم برعکس فازای اول ما میدونستیم یه تانوسی هستش هر اونجرز اخرش یه کیمو میومد میگفتن این اخر سر قراره تو سر کارکترا خراب بشه یه هیجانی پشتش بود ولی این همینطور یهویی با دوتا حضور تو فیلمای مختلف ما باید قبول کنیم این ویلن جدیده حالا فیس رابرت دنیرو هم روش گذاشتن که مردمو بکشونن سمتش مورد بعدی تعداد کارکترا انقدرا بالاس واقعا دو ساعت نبم دو ساعت چهل دقیقه جوابگوش نیستش مگه اینکه فرمت اونجرز infinity war پیش برن جوری که پنج شیشتا کارکترا تو لوکشین مشغول فایت باشن دوباره پنج شیشتا تو یه جای دیگه وگرنه بخوان بیان توش درام بذارن صحبت کنن جواب نمیده فرمت اند گیمو من اصلا دوست نداشتم هی صحبت هی صحبت اخرشم همه رو بریزی تو یه فایت جم کنی بری فیلم نه نیستم ولی فرمت اینفتنتی خیلی بهتره برای اینطور فیلما با کلی کارکترا زمان کمی براشون دارن.

خیلی خوب بود و چه قدر متفاوت نسبت به دو تا اثر قبلی برادرای Russo از هر لحاظ.
چه قدر Thor قراره متفاوت باشه، هر چه قدر سر Ragnarok و Love and Thunder کارکتر بدبخت رو دلقک درآورده بودن (البته جفت ـشون رو به شخصه دوست داشتم) ولی این یکی احتمالا با بیش‌ترین استقبال روبه‌رو بشه.

photo_2026-07-20_18-49-34.jpg

از اونور صدا و لحن جدید RDJ توی ثانیه 12 تریلر... از طرف دیگه برگردوندن Cap با تم Nomad اینفینیتی وار، از اونورم حضور دوباره Sir Patrick Stewart و Sir Ian McKellen دوست داشتنی و تشابه با اتفاقات Days of Future Past و ...

و طبق تجربه کاملا مشخص ـه که کلی کارکتر رو هنوز نشون ندادن. اگه تریلر رو دیدین و خیلی به نظر گُنگ بود همه چی، کاملا طبیعیه :دی سر Infinity War و Endgame اون موقع که بچه تر بودیم و پیگیر لیک‌ها و سناریوهای مختلف و ... هزار بار از الان وضع ـمون خراب‌تر بود :دی

دیدم بحث سر سه تا phase اخیر شده، آقا به Russo brothers اطمینان کنین خیلی از موارد احتمال زیاد سر Secret Wars شفاف بشه برای همه ـمون. فیلم/سری‌های این سه تا فاز MCU هم اونقدر بد نبودن که کلا بخوان قلم بگیرن، کارکتر Kang رو هم اوکی می‌کنن به موقعش.

پ.ن: جدی جدی 8 سال از IW گذشت. یادمه اون موقع دبیرستان بودیم نصفه شب ـش که کیفیت cam فیلم اومد با بچه‌ها نشستیم تا آخر دیدیم اول صبح مدرسه دنبال بقیه می‌کردیم و اسپویل فیک تحویل ـشون میدادیم که Thanos مرد و اینا :دی یادش بخیر واقعا چه قدر phase three خاطره بود اون موقع خود من تو تیم ترجمه بچه‌های Marvel Verse بودم Infinity War رو با همون کیفیت پرده بدون ساب انگلیسی ترجمه کردیم به عنوان اولین زیرنویس فارسی آوردیم بالا.

بزرگترین ایراد MCU این بود که سال ها پیش حوالی همون 2014 بعد از Days of future past میبایستی ایکس من ها رو میاوردن تو یونیورنسشون.
تو این تریلر جای خالی ولورین خیلی احساس میشد.
مارول فرصت بزرگی رو همون زمان از دست داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
توجه کردین که چه ویویی گرفته؟
Screenshot 2026-07-20 205231.jpg

تو 4 ساعت ، 10 میلیون!!!؟
به نظرتون تو 24 ساعت میتونه رکورد Endgame رو بزنه؟
به نظر خودم خیلی سخت وخوش بینانست ولی انصافا شروع خیلی خوبیه.
=========
اون به کنار ، این همه شخصیت رو چطور وقت میکنن بهشون بپردازن؟
همه بودن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or