Marvel Cinematic Universe

تایم فیلم اونجرز مشخص شده؟!واقعا این همه کارکتر چطوری میخوان نشون بدن!بعضی کارکترای قبلی کارکترای فعلی کارکترای ایکس من کارکترا فنتستیک فور این از إند گیمم بیشتره کارکتراش فقط امیدوارم تایم فیلم تا سه ساعت بره حداقل یه نمایش درست حسابی داشته باشن.

چرا باید همچین مبارزه ای ببینیم؟ :D
احتمالا هرکدوم سر از یه جهان دیگه درمیارن و اولش غریبی میکنین :D
البته مثل اینکه یه نبردی بین اونجرز و ایکس من شکل میگیره که دکتر دووم اینار‌و میندازه به جون همدیگه‌. حالا اسپایدرمن توبی مگوایر این وسط چیکار میکنه معلوم نیست. نقششم یه کمئو معمولی نیست و مهمه گویا.

• Like
Reactions: He!n3ger
اتفاقا فیلم Thor Ragnarok رو من خیلی دوست داشتم! :D
Ragnarok خوب بود، ولی Love and Thunder فاجعه بود به نظرم! :دی
یعنی اگه ترکیبی از کیفیت و انتظارات رو در نظر بگیریم، برای من بدترین اثر توی کل MCU بود.

من از رگناروک هم خیلی خوشم نیومد و برام عجیب بود که ملت از این خوششون اومد ولی از L&T نه. رگناروک عملا با نابودی آزگارد مثل یه جوک برخورد کرد.

Ragnarok خوب بود، ولی Love and Thunder فاجعه بود به نظرم! :دی
یعنی اگه ترکیبی از کیفیت و انتظارات رو در نظر بگیریم، برای من بدترین اثر توی کل MCU بود.
چنان شرمی بعد دیدنش وجودمو گرفت که هیچ وقت فراموشش نمیکنم. :D هرچند کلا من از هیچکدوم از فیلمای فاز 4 و 5 به جز GotG خوشم نیومد. حتی اسپایدرمن و ددپول هم بد بودن به نظرم. فاز 6 ولی استارت خوبی با F4 داشت. ببینیم فیلمای بعدی چه میکنه.

من از رگناروک هم خیلی خوشم نیومد و برام عجیب بود که ملت از این خوششون اومد ولی از L&T نه. رگناروک عملا با نابودی آزگارد مثل یه جوک برخورد کرد.
Thor کلا فیلمای بی کیفیتی داشت وقتی رگناروک اومد حداقل فیلم خوش ساختی بود. دلیل استقبال ازش هم همین بود. و اینکه کلا شخصیت مغرور thor یکم مسخره شده بود واسه ملت جالب بود. منتها باید یه حدی رو نگه میداشتن که تو love and thunder خیلی از حدش گذشتن.

• Like
Reactions: Dinosaur and MyJinx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or