PlayStation Marvel’s Spider-Man 2

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
20 October
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
پیام مدیریت:

هر گونه ترول، بحث مقایسه ای، اسپویل داستانی و پست سونی vs مایکروسافت = بن مستقیم از بازی سنتر

144918_23IMG-1130.jpeg.jpg

اخرین اطلاعات:

* آقای برایان اینتیهار Creative Director و رایان اسمیت کارگردان بازی هستند
* قابل بازی بودن پیتر پارکر و مایلز مورالز تایید گردید
* اسپایدرمن 2 یک عنوان ماجراجویی تک نفره می باشد
* شخصیت ونوم توسط تونی تاد صداگذاری شده است
*در بخش OW بازی و به لطف قدرت PS5، می توان آزادانه بین پیتر و مایلز سوئیچ کنید
* نقشه ی این نسخه، حدود دو برابر نسخه قبلی هستش
کوئینز و بروکلین به بازی اضافه شدن که متفاوت از منهتنن
* بر اساس آخرین اخبار رسیده از سمت پلی استیشن، تاریخ عرضه ی بازی برابر است با 20 اکتبر 2023، برابر با 28 مهر 1402

اطلاعات جدید از کامیک کان:

◾ شخصیت J Jonah Jameson در بازی حضور دارد و مری جین برای وی کار می‌کند
◾ داستان بازی به 9 الی 10 ماه بعد از نسخه مایلز مورالز بر میگرده و مایلز وارد دانشگاه شده
◾ به گفته ی توسعه‌دهندگان ، داستان بازی دارای عواطف انسانی و تاریکی است
◾ دوال سنس و پلیت‌های ویژه ی بازی به صورت جداگانه قابل خریداری هستند
◾ قدرت های جدید پیتر یعنی Spider-Arms و Symbiote، روش های جدید Insomniac برای بهبود کامبت بازی است
◾ مایلز می‌تواند از دو شکل BioElectric Venom در هر مبارزه استفاده کند
ترکیب این توانایی ها با گجت شخصیت ها مانند Web Grabber منجر به Comboهای هیجان انگیزی می‌شود
◾ می‌توانید Coney Island را در بازی اکسپلور کنید و یکی از راه های اکسپلور آن، Web Wings است
به گفته توسعه‌دهندگان، این بازی فرصت عالی بود تا Web Wings را وارد آن کنند و Traversal نسخه اول که هسته اصلی گیم‌پلی Marvel’s Spider-Man بود را با این ویژگی ارتقا دهند
◾ ونوم از نظر قدرت و ظاهر برای طرفداران آشنا خواهد بود اما داستان منحصر به فردی دارد که طرفداران را هیجان‌زده می‌کند
ونوم از کمیک ها الهام گرفته شده اما اینسامنیاک المان های خود برای پرداخت و ساخت این شخصیت را نیز به آن اضافه کرده
آنها به دنبال تعادلی برای مایع و جامد نشان دادن ونوم بودند و از این نظر توانستند وی را همزمان هم قدرتمند و ترسناک نشان دهند
◾ اینسامنیاک همچنین اعلام کرد که به کار بر روی بازی تا زمان عرضه ادامه خواهد داد و گرافیک بیش از بیش ارتقا پیدا می‌کند

در ابتدای داستان، پیتر و مایلز با زندگی شخصی خودشون دست و پنجه نرم می‌کنن
مایلز در تلاشه که زمانی رو برای واسه نوشتن مقاله ورودی به دانشگاه پیدا کنه اما به خاطر کاری که بهش مشغوله (اسپایدرمن بودن) دائم به تعویق میفته
از طرفی پیتر نیز به دنبال پول برای پرداخت بدهی خانه زن عموی مِی هست و نمی‌خواد که اون رو بفروشه، چون اون خانه واسش بسیار مهمه
درست به مانند مایلز، پیتر نیز در تلاشه که (و شکست می‌خوره) تعادل رو بین مسئولیت هاش و زندگی شخصیش بر قرار کنه
ام جی نیز به دنبال این هست که در وام مسکن به پیتر کمک کنه اما جی جونا جیمسون برگشته و از تمامی افراد کار می‌کشه...
از این رو قهرمانان داستان به دو راهی سختی رسیدن و آینده‌ای مبهم و تصمیم‌های سختی پیش روی آنهاست

IMG_20230721_055905_536.jpg
▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎

2023_07_21_06.02.44_copy_1080x590.jpg
Marvel's Spider-Man 2 - Official Story Trailer | Comic Con 2023
LINK

▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎¤¤▪︎
20210912_022134_copy_432x246.jpg
marvel’s spider-man 2 - PlayStation showcase 2021 : Reveal Trailer | PS5
YouTube

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

آخرین ویرایش:
منم بازی رو 4 روز پیش تموم کردم. از اونجایی که مراحل فرعی رو هم در کنار داستان اصلی پیش میبردم، برای همین پلات بازی زیاد طول نکشید.

Spider-Man 2 قطعا یکی از بهترین بازیهای 5 سال گذشته هستش. اینکه همه مراحل اصلی به این اندازه "پر" باشه و شما هیچ حس کمبودی از نظر Set-piece و اتفاقات داستانی نکنی، "کار هر استودیویی نیست.

یجورایی یاد سریال Breaking Bad افتادم که چهار فصل هستش ولی در عوض هر قسمت شمارو برای قسمت بعدیش هیجان زده میکنه. تاپیک نمرات اگر وقت کردم حتما با جزییات بیشتری درباره باس فایت ها و شخصیت پردازی Kraven حرف میزنیم.

این هم رفت جز خاطرات گیمینگ ماها که تا چندین سال توی ذهنمون میمونه.

آخرین ویرایش:
SPIDER MAN 2
9.5
نکات مثبت:
داستان جذاب همراه با تعلیق. ساخت یه داستان جذاب تو دنیای اسپایدرمن خیلی سخته، ولی اینسامنیاک به بهترین شکل این کارو انجام داد.
گشت وگذار در شهر فوق العاده لذت بخشه.
ماموریتهای جانبی جذاب.
گرافیک فنی و هنری فوق العاده.
باس فایتهای فوق العاده.
قابلیتهای فوق العاده آپگرید و تکنیکهای سیمبیوت.

نکات منفی:
مبارزات به تمیزی و دقت بتمن نیست. (البته عالیه، ولی خب بازم جای کار داره)
باقیش رو میزارم اسپویلر
انتظارم از کریون خیلی بیشتر بود. یعنی بهش میخورد باسی باشه که دهن سرویس کنه و چند بار باهاش روبرو بشی.

می‌ترسم بلایی که Elden Ring و Ghost of Tsushima سرم آوردن و بعدش تا یه مدت هرچی بازی میکردم به چشمم نمیومد رو این بازی سرم بیاره
و با این تعاریفی که دوستان میدن قطعا همین اتفاق میوفته
ولی بی صبرانه منتظرم بازیش کنم
کاش هر یکماه یبار همچنین بازی با کیفیتی عرضه میشد، به قولی نونمون تو روغن بود ...

• Like
Reactions: SiminSecret
می‌ترسم بلایی که Elden Ring و Ghost of Tsushima سرم آوردن و بعدش تا یه مدت هرچی بازی میکردم به چشمم نمیومد رو این بازی سرم بیاره
و با این تعاریفی که دوستان میدن قطعا همین اتفاق میوفته
ولی بی صبرانه منتظرم بازیش کنم
کاش هر یکماه یبار همچنین بازی با کیفیتی عرضه میشد، به قولی نونمون تو روغن بود ...
دقیقا من همین حالتم
هیچی بازی نمیکنم تا وقتی نیو گیم پلاس بیاد :)

• Like
Reactions: reza8
منظورتون از 25 ساعت یعنی کمه یا زیاد؟
بحث تعداد ساعت نیست بازی عمق نداره
معیارتون برا قیمت بازی چی هست ؟ اگر فقط زمان بازیه assassin's creed valhalla باید ۱۶۰ دلار میبود و نود درصد از بازی هایی هم که موفقن و کلی جایزه میبرن نباید full price میبودن چون ۱۵-۲۰ ساعتن .
معیارم عمق بازی ه بازی عمق نداره. حالا الان مقداری جوگیری هست یکی دوماه دیگه که جو خوابید ملت میفهمن چقد بازی ۸۴-۸۵ ای هست این بازی.
اگه جملت سوالیه که باید بگم نع،70 دلار کم هم هست برا این بازی اگه با خیلی از بازیهای دیگه مقایسه کنیم.در مورد npc و rdr2 هم عرض کنم که دارید در کمال انصاف یه شهر 8-9 میلیون نفری رو با یه دهکده 30-40 نفری مقایسه میکنید.تو خود واقعیت هم خیلیا زندگی نمیکنن و دکوری بیش نیستن :)
من انتظار ندارم مثل rdr2 باشن انتظار دارم حداقل راه رفتن و رانندگی معمولی رو بکنن. وسط شهر واسسی میبینی که همش دکوره. هیشکی به هیچی واکنش نشون نمیده. نه ماشینا نه آدما.
دوست عزیز من هنوز بازیو شروع نکردم. ولی تو همین چند سطری که شما نوشتید انقد تناقضات وجود داره که حتی تعاریفتون از بازی رو هم از نظر من بی اعتبار میکنه. مثلا به تکراری بودن اکشن اشاره فرمودید اما در ادامه این مورد رو اضافه کردید که تو بازی "اصلا با درخت مهارت و گجتها کاری نداشتید و آنلاک نکردید". خب انتظار دارید مکانیزمای جدید، ویژگی های تازه و تکامل سیستم کامبت دقیقا به چه شکلی بسط و گسترش پیدا کنه؟ بازی به شکل Passive چطوری باید مکانیزما و المان های جدید اضافه کنه؟ اما جدای از این تنتاقض، استانداردهای دوگانه تو نوشتارتون به شدت هویداست. ببینید شکی در شایستگی RDR2 نیست. اما وقتی میخواید یه بازیو با یه بازی دیگه (چه مقایسه درست چه غلط) قیاس کنید نمیشه فقط یه جنبه ارجح بازی دوم رو به عنوان معیار در نظر بگیرید. استاندارد دوگانه یعنی اینکه وقتی هایلایت RDR2 رو با جنبه کمتر مورد تمرکز SM2 مقایسه میکنید، پس باید اینم در نظر بگیرید که مثلا به لحاظ Level Design و Quest design، تو RDR2 عملا دارید با استانداردهای GTA3 بازی میکنید. کوچک ترین انعطافی نداره بازی. به واقع همه چیز به شما دیکته میشه. یا تو بحث گستردگی مکانیزمای گیم پلی، ریسپانسیو بودن و کرکتر کنترل، اینکه چقد میتونید با استایل شاخص خودتون بازی کنید، یا اصلا کدوم مهارتا و گجتا رو بیشتر استفاده کنید. دقیقا قیاسایی که من گفتم به اندازه قیاس شما اشتباهه. چون اقتضای هر بازی متناسب با کانسپت و ژانر و عوامل دیگه متفاوته. به همون اندازه که نباید از RDR2 انتظار ریسپانسیونس و انعطاف SM2 رو داشت، از یه بازی که قراره اکثر اوقاتش با سرعت تو مپ جا به جا بشی، طبعا انتظار سطح تعامل در حد RDR2 داشتن نه تنها اشتباه بلکه ذاتا خطرناکه. اگر قرار بر این بود که SM2 درکنار ویژگیهای فعلیش، چه بصری چه صوتی چه لول دیزاین، مسائلی مثل پویایی و تعامل در حد RDR2 رو میداشت، تقریبا بعد صرف هزینه چندین عنوان AAA نهایتا کنسل میشد. باور کنید اینا تیک نیستن که با انتخاب کردنشون مستقیم تو بازی پیاده بشن. منابع باید صرف اولیتها بشه. چه دلیلی داره تو GT7 تعداد پالی گان نمای کاکپیت ماشینای رقیب، مشابه ماشین خودمون باشه، هم هدر رفت منابع سخت افزاریه هم ذاتا چیزی به بازی اضافه نمیکنه. و در آخر در مورد بحث قیمت گذاری، اگر همه مخاطبین پلتفرم پلی استیشن نگاهشون به قیمت گذاری بازیا مثل شما بود، امروز نه TLoUP2 یی وجود داشت نه GOD OF WAR 2018 یی و نه SM2 یی. برای من اینساید palydead خیلی ارزشمندتره نسبت به همین مثالی که دوستمون زدن AC Valhalla.
حرف من یه چیزه: طراحی گیم پلی باید جوری باشه که من از اسکیل ها استفاده کنم. اگه بازی جوریه که من تو آخرین درجه سختی نیازی به اسکیل ها ندارم یعنی عملا اسکیل ها و گجت ها دکورین :| این یعنی هسته گیم پلی ایراد داره.
به طور مثال تو لست آو آس شما تو حالت گراندد باید از همهههه چیزتون استفاده کنین. انتخابی در کار نیست. به این میگن طراحی گیم پلی.
اسپایدرمن تو کمیک ها و فیلم هاش هم با آدمای شهر ارتباط برقرار نمیکنه و ازشون دوری میگیره حالا شما میخوای تو بازیش بصورت out of character با زمینو زمان لاس بزنه؟

این نشون میده شما حتی درکی از این دنیا و شخصیت ندارید و از نحوه بازی تون هم مشخصه با کمال احترام پلیر آماتوری هستید که حتی درخت مهارت ها رو هم باز نکرده!!

اگر اونقدر بی حوصله هستید که ابتدایی ترین کارهایی که یه گیمر باید انجام بده تو بازی برای پیشروی رو انجام نمی‌دید بهتره بیشتر فیلم ببینید تا بازی کنید. اونجا دیگه نیازی نیست انرژیی جز باز نگه داشتن چشمان تون صرف کنید!!
:D
دوستانی که بازی رو تموم کردن، مری جین طورایی داره تنه به تنه الی می زنه، البته در نسخه اول هم مرحله داشت ولی اینجا با داشتن Stun Gun یک سری ابیلیتی منحصر به فرد در اختیار گرفته که پتانسیل تبدیل شدنش به یکی از کارکترهای قابل بازی در نسخه آتی رو بیش از پیش بیشتر می کنه
مقایسه ش هم زشته. من از باس فایتی که باهاش داشتیم خیلی خوشم اومد. ازین که مشکلات رابطه رو تو باس فایت میدیدیم. ولی این نشون میده الان کاملا جوگیری که اینو میگی. حالا سه ماه دیگه ازت میپرسم. یادت نگه دار.
اون شخصیتی که گفتی حتی shrugging ش هم انیمیشن سیکرت داشت تک تک کاراش و جوکاش و شخصیتش حاصل پرداخت سالیان بود. این مری جین که حتی طراحی صورتش هم meme ه.
از آواتارت خجالت بکش :)) شب میاد تو خوابت نمیتونی جوابشو بدیا...

معیارتون برا قیمت بازی چی هست ؟ اگر فقط زمان بازیه assassin's creed valhalla باید ۱۶۰ دلار میبود و نود درصد از بازی هایی هم که موفقن و کلی جایزه میبرن نباید full price میبودن چون ۱۵-۲۰ ساعتن .
داداش قیمت اگه به تنوع ماموریت ها باشه که اساسین ها باید 5 دلار باشن
4 نوع معموریت داره کلا و مجبورت میکنه این 4 تا ماموریت رو دوازده هزار بار تکرار کنی.

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

کسی ابدیت کرده یا ن؟
دو سه روز پیش یه اپدیت اومد حجمشو نمیدونم ولی قطعا 37gb نبود.
اگه دیسک داری مثل اینکه یه بخشی از دیتای بازیو باید دانلود کنی ، اگه دیجیتال داری اپدیت پاک کن با یه اینترنت دیگه چک اپدیت بزن.
ورژن الان بازی اینه 1.001.003

دو سه روز پیش یه اپدیت اومد حجمشو نمیدونم ولی قطعا 37gb نبود.
اگه دیسک داری مثل اینکه یه بخشی از دیتای بازیو باید دانلود کنی ، اگه دیجیتال داری اپدیت پاک کن با یه اینترنت دیگه چک اپدیت بزن.
ورژن الان بازی اینه 1.001.003
نه دیسک گرفتم اصلا تعجب کردم اخه ۳۷ گیگ ابدیت عجیبه یکم اونم برای بازی که مولتی پلیر نداره دیگه گذاشتم ابدیت بگیره

• Like
Reactions: reza8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or