Mark Cerny معمار ارشد PS Vita بوده است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
LB_0365_large_verge_medium_landscape.jpg

همانطور که می دانید آقای Mark Cerny معمار ارشد کنسول نسل هشتم کمپانی سونی یعنی PlayStation 4 هستند. اما طبق خبری که بر اساس صحبت های ایشان با Eurogamer بدست آمده است، آقای Cerny چنین نقشی را در ساخت PS Vita داشته اند.
همچنین از ایشان پیرامون تصمیمات برای اینکه PS4 و PS Vita با یکدیگر کار کنند سوال شد که پاسخ دادند:
این هدف همیشگی ما بوده است اما مسئله این بود که چطور چنین چیزی را محقق کنیم؟ با قابلیت Remote Play بود که متوجه شدیم چطور این دو کنسول را به یکدیگر ارتباط دهیم و قدرتی را که دوستار خانواده باشد برای PlayStation 4 خلق کنیم. ما مجبور بودیم. من و آقای Shuhei Yoshida این قابلیت را در یک روز با یکدیگر بررسی کردیم. ما تصمیم گیری یکسانی را داشتیم و کار کردن این دو پلتفرم با یکدیگر همانطور که بزرگ بود منطقی نیز بود.
نظر شما پیرامون Remote Play و ارتباط دو کنسول PS4 و PS چیست؟
GE

آخرین ویرایش:
به قول شما طراحی کنسول که دست سرنی بوده و قدرتمند ترین و بهترین کنسول رو ساخته بازی هم که به قول برهان داره مثل آبشار براش سرازیر میشه کاز هیرا هم که رئیستون هست پس حالا سئوال پیش میاد چرا این کنسول فروشش اینقدر پایینه..؟ آیا نفرین شده..؟ جادو وجمبلش کردن..؟

دلیلش سیاست اشتباه سونی در قبال این کنسول بوده. سونی الان تازه یادش افتاده کنسول دستی هم داشته و داره سعی میکنه براش بازی معرفی کنه و جو منفی بالا کنسول رو از بین ببره. زمان میبره تا به ثبات برسه. باید صبر کنیم تا این ایندی ها از دم منتشر بشن و مردم دلیلی برای خرید این کنسول پیدا کنن! وگرنه من الان ویتا خریدم کارکردش برام MP3 پلیره!:|

سونی همینجوری پیش بره و تو هر نمایشگاه معرفی های جدید برای ویتا داشته باشه تا یه سال آینده وضعش یکم بهتر میشه. انقدر گند زده که به همین راحتی جمع نمیشه!:دی

باو چتونه شماها من میگم بازیه aaa کم داره نگفتم نداره که!!!
قیمتا فضایی تو استور !!! اصلا بحث مالیش نیست من تو کتم نمیره پول یه بازیه ایندی که رو پی سی هم هستو بدم حالا میخاد خیلی متفاوت باشه ولی 20دلار؟
ایندی داره هر هفته میده ولی از 100 تاش 30تاش ارزشمنده و می ارزه که ادم 15دلار بده :)
انقدرم ایندی ایندی راه نندازید ps indie نخریدیم ، سونی خودش قول داده بود کیفیت کنسول خونگی روی کنسول دستی میاریم ، بجز آنچارتد و کیلزون چیا دیگه گرافیکشون خوبه؟؟؟ ریمن خیلی عالیه ، ویتا بازیای مولتی پلتفرمم کم داره یا اگرم داره نسخه 3ds رو داره( لگویی ها ) ممنخدایی راضیم صدتا بازی با کیفیت ریمنو بگیرم ! برا اینکه یوبی دل داده سساختتش:دی
وسلام هرمشکلیم دارید یه جای دیگه خالی کنید .

برهان اصلا مساله چیز دیگس! این عزیزان افرادی مشخصی هستن که اصلا نمیدونن دارن در مورد چی صحبت میکنن. تنها هدفشون چرت و پرت گفتنه. اصلا جوابشون رو ندید خسته میشن میرن!:دی من موندم واقعا بیکارید میشینید با اینا کل کل میکنید؟:دی اعصابتون رو از سر راه آوردید آیا؟:دی
اون که 100% ماکان جان بعــــــله:دی

باو چتونه شماها من میگم بازیه aaa کم داره نگفتم نداره که!!!
قیمتا فضایی تو استور !!! اصلا بحث مالیش نیست من تو کتم نمیره پول یه بازیه ایندی که رو پی سی هم هستو بدم حالا میخاد خیلی متفاوت باشه ولی 20دلار؟
ایندی داره هر هفته میده ولی از 100 تاش 30تاش ارزشمنده و می ارزه که ادم 15دلار بده :)
انقدرم ایندی ایندی راه نندازید ps indie نخریدیم ، سونی خودش قول داده بود کیفیت کنسول خونگی روی کنسول دستی میاریم ، بجز آنچارتد و کیلزون چیا دیگه گرافیکشون خوبه؟؟؟ ریمن خیلی عالیه ، ویتا بازیای مولتی پلتفرمم کم داره یا اگرم داره نسخه 3ds رو داره( لگویی ها ) ممنخدایی راضیم صدتا بازی با کیفیت ریمنو بگیرم ! برا اینکه یوبی دل داده سساختتش:دی
اول از همه اینکه آروم باشه و خونسردی خودت رو حفظ کن تا با ملایمت و درست همه باهم صحبت کنیم و گرنه جور دیگه ای باهات برخورد می کنم!

اما در مورد حرف هایی که زدی. سونی گفته بازی AAA برای کنسول میسازه و تو برنامش هم هست اما قرار نیست که سالی 10 بازی AAA شاخ بده و از اول هم قرار نبوده همچین چیزی باشه. من یه بار دیگه تو یه تاپیک دیگه هم این حرف ها رو زدم. سونی نمیتونه همه IPهای معروف خودش رو تو یه سال خرج کنه. به عنوان مثال سال پیش GR رو معرفی کرد و از Uncharted و LBP هم استفاده کرد و امسال هم اومده از Killzone و GOW(با اینکه تکراری و نسخه اول و دومه) به همراه Tearaway و Soul Sacrifice استفاده کردش در کنارش بازی های مولتی پلتفرم هم داره مثل نقل و نبات براش میاد. حالا اگه دوست نداری و سبک مورد علاقه شما بین این همه بازی نیست از اول و قبل از خرید کنسول باید فکرش رو می کردی!

نکته بعدی در مورد قیمت بازی های ایندی. اول از همه اینکه هم موافقم و هم مخالف. موافق از نظر گرون بودن برخی از بازی ها که البته به لطف PLUS تخفیف های زیادی تا 25% هم تو روز انتشار همون بازی رو من خودم به شخصه شاهد بودم و استفاده هم کردم و مخالف از جهت تجربه روی PC. ببین شما پایرت خوری وگرنه خیلی از کشورها دنیا شما چیزی از نت دانلود بکنی به صورت غیرقانونی به ساعت نکشیده میان دمه در خونت چون این کار جرم حساب میشه و خلاف قوانین هست که البته راه های دور زدن خودش رو هم داره این قانون اما خوب جرم جرمه. حالا اینکه از شانس شما تو ایران هستی و همه چی رو مجانی می تونی استفاده کنی حرف دیگه ای اما همون بازی ایندی که مجانی رو PC زدی رو باید پول بالاش بدی حالا کمتر یا بیشتر نسبت به ویتا پس این مقایست کاملا بچگانه و اشتباه هست.

در مورد ایندی هم باید بگم این کاملا به سلیقه بر میگرده و من خودم به شخصه خیلی بیشتر حال می کنم که حمایت سونی از بازی های ایندی همینجوری ادامه پیدا بکنه و کم نشه چون بین این بازی ها بعضی وقت ها یک سری بازی ارزون یا گاها مجانی هست که واقعا بیشتر از یک بازی AAA مثل Killzone که خودم به شدت عاشقش هستم معتاد کننده میشه برات و ساعت ها وقت صرفش می کنی. به نظر من همیشه گیم پلی باید براتون تو اولویت اول باشه. یه بازی با گرافیک بی نظیر رو تصور کنید اما اگه گیم پلی درست و حسابی نداشته باشه تا صبح می خوای بشینی در و دیوارش رو نگاه کنی؟! البته اینم بگم جلوه های بصری خیلی مهمه و در کنار گیم پلی خوب بسیار عالی میشه اما من ترجیح میدم یک بازی با گرافیک متوسط و گیم پلی عالی رو ببینم تا یک بازی با گرافیک عالی و گیم پلی متوسط چون به سرعت خسته کننده میشه!

اول از همه اینکه آروم باشه و خونسردی خودت رو حفظ کن تا با ملایمت و درست همه باهم صحبت کنیم و گرنه جور دیگه ای باهات برخورد می کنم!

اما در مورد حرف هایی که زدی. سونی گفته بازی AAA برای کنسول میسازه و تو برنامش هم هست اما قرار نیست که سالی 10 بازی AAA شاخ بده و از اول هم قرار نبوده همچین چیزی باشه. من یه بار دیگه تو یه تاپیک دیگه هم این حرف ها رو زدم. سونی نمیتونه همه IPهای معروف خودش رو تو یه سال خرج کنه. به عنوان مثال سال پیش GR رو معرفی کرد و از Uncharted و LBP هم استفاده کرد و امسال هم اومده از Killzone و GOW(با اینکه تکراری و نسخه اول و دومه) به همراه Tearaway و Soul Sacrifice استفاده کردش در کنارش بازی های مولتی پلتفرم هم داره مثل نقل و نبات براش میاد. حالا اگه دوست نداری و سبک مورد علاقه شما بین این همه بازی نیست از اول و قبل از خرید کنسول باید فکرش رو می کردی!

نکته بعدی در مورد قیمت بازی های ایندی. اول از همه اینکه هم موافقم و هم مخالف. موافق از نظر گرون بودن برخی از بازی ها که البته به لطف PLUS تخفیف های زیادی تا 25% هم تو روز انتشار همون بازی رو من خودم به شخصه شاهد بودم و استفاده هم کردم و مخالف از جهت تجربه روی PC. ببین شما پایرت خوری وگرنه خیلی از کشورها دنیا شما چیزی از نت دانلود بکنی به صورت غیرقانونی به ساعت نکشیده میان دمه در خونت چون این کار جرم حساب میشه و خلاف قوانین هست که البته راه های دور زدن خودش رو هم داره این قانون اما خوب جرم جرمه. حالا اینکه از شانس شما تو ایران هستی و همه چی رو مجانی می تونی استفاده کنی حرف دیگه ای اما همون بازی ایندی که مجانی رو PC زدی رو باید پول بالاش بدی حالا کمتر یا بیشتر نسبت به ویتا پس این مقایست کاملا بچگانه و اشتباه هست.

در مورد ایندی هم باید بگم این کاملا به سلیقه بر میگرده و من خودم به شخصه خیلی بیشتر حال می کنم که حمایت سونی از بازی های ایندی همینجوری ادامه پیدا بکنه و کم نشه چون بین این بازی ها بعضی وقت ها یک سری بازی ارزون یا گاها مجانی هست که واقعا بیشتر از یک بازی AAA مثل Killzone که خودم به شدت عاشقش هستم معتاد کننده میشه برات و ساعت ها وقت صرفش می کنی. به نظر من همیشه گیم پلی باید براتون تو اولویت اول باشه. یه بازی با گرافیک بی نظیر رو تصور کنید اما اگه گیم پلی درست و حسابی نداشته باشه تا صبح می خوای بشینی در و دیوارش رو نگاه کنی؟! البته اینم بگم جلوه های بصری خیلی مهمه و در کنار گیم پلی خوب بسیار عالی میشه اما من ترجیح میدم یک بازی با گرافیک متوسط و گیم پلی عالی رو ببینم تا یک بازی با گرافیک عالی و گیم پلی متوسط چون به سرعت خسته کننده میشه!
من کاری به بحثتون ندارم ولی من هرچی متن این آقا رو نگاه میکنم نشونی از ناآرامی و عصبانیت رو نمیبینم در ضمن شما حق اینکه کسی رو تهدید بکنی به هر شکلی نداری اگر مشکلی باهاش داری میتونی توی پروفایلش بهش تذکر بدی از شما این نوع برخورد بعیده.

من کاری به بحثتون ندارم ولی من هرچی متن این آقا رو نگاه میکنم نشونی از ناآرامی و عصبانیت رو نمیبینم در ضمن شما حق اینکه کسی رو تهدید بکنی به هر شکلی نداری اگر مشکلی باهاش داری میتونی توی پروفایلش بهش تذکر بدی از شما این نوع برخورد بعیده.

من وظیفه ندارم به شما جواب بدم اما این جمله هایی که پایین برات میزارم لحن مناسبی نداره و باید رعایت بشه. به کاری به بقیه تاپیک ها ندارم که خیلی جاها خیلی حرف ها زده میشه اما من اگه جایی ببینیم کسی با این لحن با خود من یا بقیه کاربرها داره صحبت می کنم خودم باهاش برخورد می کنم. در ضمن من کسی رو تهدید نکردم این برداشت شما بوده، خط اول پستم یک تذکر ساده بود! اگر صحبتی هم هست تو تاپیک ادامه ندید و بعد از این پست حرفی زده نشه و تو PM با من یا مدیران در میون بزارید اگه مشکلی هست.

باو چتونه شماها
انقدرم ایندی ایندی راه نندازید ps indie نخریدیم

موفق باشید

قسمت وسلام رو با ترول ها بودم با شماها نبودم :دی به دل نگیرید اون یه تیکه رو :دی ! مرد مومن ( ابولفضل نیاد یهو :دی ) من مجام عصبیه :دی !
ببین منم یادمه بحثی که راه افتاده بود قبلا رو.
لازم نیست تو یه سال معرفی کنه و همون سالم بده بیاد ! پی اس پی که همه داشتن دیگه ! خدایی چقدر حال میداد اسسین ـشو ( که خئوب ویتام داشت ) گاد یا متالگیر و راکبندو ایناش ! ؟ تازه یدونه انالوگ داغون داشت ! 3 تا جی تی ای براش اومد :دی ! الان موافقم من پایرت خورم و نمیگنجه که برم 20 دلار که معادله 60 تومنه بدم اسپلانکی بگیرم :دی هرچند پلاس ـم هستم :دی و پلاس اسپلانکی 15 دلاره.
ببین الان تنوع ایندی ها سر به فلک میکشه کلی ایندی مشترک بین 3 و 4 و ویتا هم داریم ولی خدایی !؟؟؟ من میلم به بازیای مولتی پلتفرم بیشتر میکشه ! حاضرم جی تی ای 4 رو با گرافیک یکم پایین تر روی ویتا بازی کنم بخدا !
قبول کنید ویتا علاوه بر قیمت بازیاش مشکل فروشم داره دیگه ! علاوه بر فروش تو شرق باید بفکر غربم بکنه ! حالا مه 4 رو هم داره میده باید تمرکزش رو جفتشون باشه و به عقیده من ریموت پلیرو بیش از حد دارن روش مانور میدن !
درهر صورت من قصد توهین به شخص شما رو نداشتم :دی

نوع نگاه سوني به كنسول دستي يه كم ايراد داره اولا كنسول دستي بايد دستي باشه و بازيايي داشته باشه كه تو مترو و اتوبوس باهاش بازي كرد وگرنه GTA رو كه آدم ميتونه تو خونه هم بازي كنه ويتا احتياج به بازيايي مثل پاتاپون داره كه خوشبختانه سوني Taraway رو منتشر كرد تا الان فروش ويتا خوب نبوده ولي به گمانم با بازياي جديدي كه براش اومده و ريموت پلي بتونه فروشش رو خيلي بهتر كنه اين اتفاق كه بيفته كلي بازي مولتي هم براش ساخته ميشه

خواهش میکنم خواهش میکنم به ویتا توهین نکنید :d این همه هم بازی. به نظر من که یه جورایی شاهکاره کنسول های دستی هستش. بازی هم که کم نداره نمیدونم چرا شماها میگید بازیاش کمه؟ راستی یکی گفته بود به غیر از آنچارتد بقیه بازی هاش گرافیکش خوب نیست :| شما را نمیدونم اما من (و فکر کنم خیلی های دیگه) از بازی با گرافیک انیمه مانند خیلی خوششون میاد. شما gravity rush را دیدی :-/

البته من یه چیزیو که برهان میگه قبول دارم ، افرادی مثل آرمان گل که تو اروپا زندگی میکنن هم به قیمت اصلی هم راحت به بازیا دسترسی دارند! ولی یکی مثل من باید تیریپ قاچاقیا اازاون سر دنیا منتظر شه بازی براش بیارن و بعد قشنگ 3 برابر قیمت اصلی بخرتش!!! ولی بازم میگم بازیای ایندی گرونن و رو حرفمم هستم

البته من یه چیزیو که برهان میگه قبول دارم ، افرادی مثل آرمان گل که تو اروپا زندگی میکنن هم به قیمت اصلی هم راحت به بازیا دسترسی دارند! ولی یکی مثل من باید تیریپ قاچاقیا اازاون سر دنیا منتظر شه بازی براش بیارن و بعد قشنگ 3 برابر قیمت اصلی بخرتش!!! ولی بازم میگم بازیای ایندی گرونن و رو حرفمم هستم

اولا همه بازيهاى ايندى گرون نيستن دوما در مورد قيمت سونى کارى نميتونه بکنه, سقف قيمتو بياره پايين سقف حمايت ايندى دولوپر ها مياد پايين.
اصلا بگيريم هم بياره پايين بدون هيچ مشکلى, فک نکنم به فروش ويتا خيلى کمک کنه چون مشکل پول براى بازيو بيشتر ما ايرانيا و امسال ما دارن :d

تا الان بالای 700 عنوان بازی داره ویتا بعد یه عده هی میان و میگن ویتا بازی نداره!!!کافیه برین تو استور ببینین چه خبره.
در کل من به اینده ویتا خوشبینم.

تا الان بالای 700 عنوان بازی داره ویتا بعد یه عده هی میان و میگن ویتا بازی نداره!!!کافیه برین تو استور ببینین چه خبره.
در کل من به اینده ویتا خوشبینم.
میشه همتون از این بحث بکشید بیرون من غلط کردم اقا بسه :|
_______
مرتضی :
اسپلانکی فوق العاده ست ، ولی گرون گذاشته! حد اقل تخفیف پلاسشو یه چیز مشتی تر بزنه:دی تو 50دلاریو 200میخری خوب؟ گیریم پی سی نداری ، بتمنم میخای اینم میخوای، هرکودومو بگیری اون یکیو نمیتونی بگیری :| بلاخره ایندی باید تتوقیمت گذاری یه فرقی داشته باشه با بازیای بزرگ؟ متوجه که هستی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or