اون که 100% ماکان جان بعــــــله
اول از همه اینکه آروم باشه و خونسردی خودت رو حفظ کن تا با ملایمت و درست همه باهم صحبت کنیم و گرنه جور دیگه ای باهات برخورد می کنم!
اما در مورد حرف هایی که زدی. سونی گفته بازی AAA برای کنسول میسازه و تو برنامش هم هست اما قرار نیست که سالی 10 بازی AAA شاخ بده و از اول هم قرار نبوده همچین چیزی باشه. من یه بار دیگه تو یه تاپیک دیگه هم این حرف ها رو زدم. سونی نمیتونه همه IPهای معروف خودش رو تو یه سال خرج کنه. به عنوان مثال سال پیش GR رو معرفی کرد و از Uncharted و LBP هم استفاده کرد و امسال هم اومده از Killzone و GOW(با اینکه تکراری و نسخه اول و دومه) به همراه Tearaway و Soul Sacrifice استفاده کردش در کنارش بازی های مولتی پلتفرم هم داره مثل نقل و نبات براش میاد. حالا اگه دوست نداری و سبک مورد علاقه شما بین این همه بازی نیست از اول و قبل از خرید کنسول باید فکرش رو می کردی!
نکته بعدی در مورد قیمت بازی های ایندی. اول از همه اینکه هم موافقم و هم مخالف. موافق از نظر گرون بودن برخی از بازی ها که البته به لطف PLUS تخفیف های زیادی تا 25% هم تو روز انتشار همون بازی رو من خودم به شخصه شاهد بودم و استفاده هم کردم و مخالف از جهت تجربه روی PC. ببین شما پایرت خوری وگرنه خیلی از کشورها دنیا شما چیزی از نت دانلود بکنی به صورت غیرقانونی به ساعت نکشیده میان دمه در خونت چون این کار جرم حساب میشه و خلاف قوانین هست که البته راه های دور زدن خودش رو هم داره این قانون اما خوب جرم جرمه. حالا اینکه از شانس شما تو ایران هستی و همه چی رو مجانی می تونی استفاده کنی حرف دیگه ای اما همون بازی ایندی که مجانی رو PC زدی رو باید پول بالاش بدی حالا کمتر یا بیشتر نسبت به ویتا پس این مقایست کاملا بچگانه و اشتباه هست.
در مورد ایندی هم باید بگم این کاملا به سلیقه بر میگرده و من خودم به شخصه خیلی بیشتر حال می کنم که حمایت سونی از بازی های ایندی همینجوری ادامه پیدا بکنه و کم نشه چون بین این بازی ها بعضی وقت ها یک سری بازی ارزون یا گاها مجانی هست که واقعا بیشتر از یک بازی AAA مثل Killzone که خودم به شدت عاشقش هستم معتاد کننده میشه برات و ساعت ها وقت صرفش می کنی. به نظر من همیشه گیم پلی باید براتون تو اولویت اول باشه. یه بازی با گرافیک بی نظیر رو تصور کنید اما اگه گیم پلی درست و حسابی نداشته باشه تا صبح می خوای بشینی در و دیوارش رو نگاه کنی؟! البته اینم بگم جلوه های بصری خیلی مهمه و در کنار گیم پلی خوب بسیار عالی میشه اما من ترجیح میدم یک بازی با گرافیک متوسط و گیم پلی عالی رو ببینم تا یک بازی با گرافیک عالی و گیم پلی متوسط چون به سرعت خسته کننده میشه!